-
Ναι! Απλά δεν έχω αποφασίσει Μάρτιο-Απρίλιο ή Μάιο-Ιούνιο
-
Στην εξεταστική ρε συ;
-
Νάσο, αύριο απογευματάκι λέμε να πεταχτούμε...
-
Οκ. Πώς θέλεις να συνεννοηθούμε;
-
Εγώ σου έστειλα ταχυδρομικό περιστέρι. Λες να το κατέρριψαν;
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Οκ. Πώς θέλεις να συνεννοηθούμε;
με συννεφα καπνου.βγαινω στον λοφο τωρα.-
-
Aν πατε στο ΝΟΘ μαλλον θα ειναι δασκαλος ο δικος μου δασκαλος (σε αλλη σχολη) ο Νικος ο Μπεναξιδης. Σουπερ δασκαλος. Συνηθως το μενου περιλαμβανει ενα βραδακι θεωρια και ενα 6ωρο θαλλασα το Σ ή Κ
-
Πήγαμε στο ΝΟΘ, ναι. Πρόγραμμα δεν έχει βγει ακόμα, τον φεβρουάριο, οπότε και θα πάρουμε τηλ για να δηλώσουμε συμμετοχή.
Για τα μαθήματα, αυτό μας είπαν ακριβώς: μια μέρα θεωρία την βδομάδα, και ένα 6ωρο το ΣΚ ή 2 3ωρα σε καθημερινές για πρακτικά.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά ανυπομονώ πολύ.
-
Και πολυ καλα κανεις. Ακομα και αν το διπλωμα το βαλεις στο λοκω σου και πεταξεις τα 300 (ποσο πηγε τωρα; 400; ) που εδωσες στη θαλασσα, τουλαχιστον τις 7-8 φορες που θα βγεις για μαθημα και τις 2 διανυκτερευσεις που θα κανεις στη Μηχανιωνα με ουζακι την αλλη μερα στο Κιτρος θα τις θυμασαι. Οταν ειναι να πατε σφυριξτε για οτι θελετε...
-
Ρε γμτ, και εγώ θέλω να βγάλω δίπλωμα και για ιστιοπλοικό και για φουσκωτό.
Βασικά και 400 € να είναι ρε παιδιά πιστεύω αξίζουν τα λεφτά, οκ δεν έγινες και θαλασσόλυκος μόλις πάρεις το δίπλωμα, αλλα και μόνο η εμπειρία και ο χαβαλές, κάνοντας κάτι διαφορετικό που δεν είχες ξανακάνει (δεν λέω να μπεις σε ένα ιστιοπλοικό και να κάνεις τον επιβάτη ) αξίζει!
-
Ναι ρε συ το ξέρω ότι άλλο το ένα και άλλο το άλλο!
Δεν έχω ανάγκη απο σωσίβιο, με προσέχει ο σουβλατζής μου!
-
-
Το forum Φουσκωτό και θάλασσα σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό , διοργανώνει σεμινάρια Α΄ ΒΟΗΘΕΙΏΝ.
Τα σεμινάρια αυτά έχουν διάρκεια 8 ωρών και θα χωριστούν σε 2 τετράωρα και θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Ε.Ε.Σ Γ. Σεπτεμβρίου 21.
Όσοι φίλοι θέλουν να συμμετάσχουν , παρακαλώ να επισκεφτούν το forum και να δηλώσουν την συμμετοχή τους,
Το κλίμα θα είναι φιλικό και άνετο για όλους και οι αποκτώμενες γνώσεις (αχρείαστες να είναι) θα γίνουν ένα ακόμη βέλος στην φαρέτρα της ασφάλειας όλων μας.
Μην διστάσετε και δηλώστε την συμμετοχή σας ΤΩΡΑ.
http://www.createphpbb.com/adminfouskot ... infouskoto -
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
-
ΟΥΔΕΙΣ ?????
-
Ακόμα να βγάλουν πρόγραμμα.
Νάσο, θα πάρω την Δευτέρα τηλέφωνο μάλλον...
-
-
Σκέψη, ναι... μάλλον καθημερινές όπως σκέφτομαι..
-
Aπο οτι ειδα στο προγραμμα, κανει μαθηματα ο Νικος Μπεναξιδης. Ειναι εξαιρετικος ναυτικος και εξαιρετικος δασκαλος και πολυ καλο παιδι. Αν εχετε τμημα μαζι του ανοιχτα ματια και αυτια και θα μαθετε πολλα.
Τα μεσοβδομαδα εχουν το μειονεκτημα οτι κρατανε λιγο (3 ωρες με κακο φωτισμο) μεχρι να λυσετε να τακτοποιηθειτε να ετσι να αλλιως, θα σηκωσετε πανια θα τα μασετε και θα ξαναδεσετε. Ασε που τα απογευματα στη Θεσσαλονικη την ανοιξη ειναι λασπη ο Θερμαϊκος.
-
H γνωμη μου ειναι οτι στον Θερμαϊκο ή ακομα περισσοτερο στον κολπο της Θεσσαλονικης, με καλο αερα στη χαση και στη φεξη, με μηδενικες εναλλαγες καιρου, με μεγιστο βαθος 10 μετρα και μεγιστο υψος κυματος τους 50 ποντους, ακομα και 800 μηνες δε σου δινουν εμπειρια.
Τοτε υπηρχε ενα σχολειο, τωρα κανουν αρχαριων και προχωρημενων (αρα διπλο λεφτο) . Συνολο 4 μηνες.
Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).