-
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ποιός θα βρει τον επόμενο;Uploaded with ImageShack.us
υπάρχει παγίδα...
ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΦΝΟΥΛΑ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ποιός θα βρει τον επόμενο;
Uploaded with ImageShack.us
υπάρχει παγίδα...
ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΦΝΟΥΛΑ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ωραία ειδική πρέπει να ήταν
-
υπάρχει παγίδα...
O Andrea Aghini???
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
O Andrea Aghini???
Όχι
-
υπάρχει παγίδα...
Επειδή υπάρχει 'παγίδα' στην κάρτα, θα δώσω βοήθεια...
Είναι άλλο το πλήρωμα στη φωτογραφία και άλλο αυτό που οδηγεί το αυτοκίνητο. Θέλω να τους βρείτε και τους 2. -
Ποιός θα βρει τον επόμενο;
υπάρχει παγίδα...
Επειδή υπάρχει 'παγίδα' στην κάρτα, θα δώσω βοήθεια...
Είναι άλλο το πλήρωμα στη φωτογραφία και άλλο αυτό που οδηγεί το αυτοκίνητο. Θέλω να τους βρείτε και τους 2.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο MICHAEL ERICCSON ?
'EL-EM'
-
Και βεβαια ειναι,μαζι με τον Μπιλσταμ .Ειναι το 35ο του 1988.
Τωρα οι αλλοι δυο εικονιζομενοι ......ας τους αναγνωρισει η μανα τους....Εγω παντως οχι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και βεβαια ειναι,μαζι με τον Μπιλσταμ .Ειναι το 35ο του 1988.Τωρα οι αλλοι δυο εικονιζομενοι ......ας τους αναγνωρισει η μανα τους....Εγω παντως οχι.
Ο 'ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ' ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΗΤΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Πολύ σωστά είναι ο Mikael Ericsson! Στα πρόσωπα τώρα, λίγη βοήθεια γιατί κανένας μας δεν θα το έβρισκε χωρίς αυτήν. Ο οδηγός είναι από την Ολλανδία και τρέχει ακόμη περιστασιακά σε αγώνες του Ολλανδικού αλλά και του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Τελευταία οδηγούσε ένα πράσινο Lancer...
-
Πολύ σωστά είναι ο Mikael Ericsson! Στα πρόσωπα τώρα, λίγη βοήθεια γιατί κανένας μας δεν θα το έβρισκε χωρίς αυτήν. Ο οδηγός είναι από την Ολλανδία και τρέχει ακόμη περιστασιακά σε αγώνες του Ολλανδικού αλλά και του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Τελευταία οδηγούσε ένα πράσινο Lancer...H.V.?
-
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Πολύ σωστά είναι ο Mikael Ericsson! Στα πρόσωπα τώρα, λίγη βοήθεια γιατί κανένας μας δεν θα το έβρισκε χωρίς αυτήν. Ο οδηγός είναι από την Ολλανδία και τρέχει ακόμη περιστασιακά σε αγώνες του Ολλανδικού αλλά και του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Τελευταία οδηγούσε ένα πράσινο Lancer...
H.V.?
Γράψτο ντεεε
-
-
H.V.?
Γράψτο ντεεε
Henk Vossen?
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
H.V.?
Γράψτο ντεεε
Henk Vossen?
Πολύ σωστός!!!!!!!
Και τώρα θέλουμε να μας γράψεις αν έτρεξε ποτέ σε Ακρόπολις.Οι δικαιολογίες του στυλ 'δεν είχα γεννηθεί ακόμα δεν γίνονται δεκτές...
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Πρώτη νίκη στην καριέρα του Κάρλος!!!
Να και η κάρτα του εκείνη τη χρονιά
-
H.V.?
Γράψτο ντεεε
Henk Vossen?
Πολύ σωστός!!!!!!!
Και τώρα θέλουμε να μας γράψεις αν έτρεξε ποτέ σε Ακρόπολις.Οι δικαιολογίες του στυλ 'δεν είχα γεννηθεί ακόμα δεν γίνονται δεκτές...
Όχι, ενώ είχε τρέξει σε αρκετούς αγώνες του WRC, δεν ηρθε ποτέ στην Ελλάδα...
-
Μια ακόμη και νομίζω παίρνεις το master σου στο θέμα 'ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ'...
Θέλουμε οδηγό, αυτοκίνητο, θέση που τερμάτισε...
Η ερώτηση ισχύει βέβαια και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται για το master...
-
Μια ακόμη και νομίζω παίρνεις το master σου στο θέμα 'ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ'...Θέλουμε οδηγό, αυτοκίνητο, θέση που τερμάτισε...
Η ερώτηση ισχύει βέβαια και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται για το master...
Οδηγός ο μεγάλος Στρατισίνο, πίσω από τα πηδάλια ενός Nissan March (προκατοχος του Micra), χρονια δεν αποκαλύπτω...την αφηνω για αλλον...
Υ.Γ: Από Ακροπολις ειναι η καρτα;
Ράλλυ Ακρόπολις.... σε κάρτες