-
Εχω ενα 206ccc
θα περασω αντιηλιακες μεμβρανες... εκει που πηγα μου ειπε οτι επειδη ο χωρος για το πισω τζαμι ειναι πολυ μικρος, για να περασει στο πισω τζαμι, θα πρεπει να ανοιξει η οροφη μεχρι την μεση και να παραμηνει εκει για να μπορεσει να δουλεψει...
Γινεται αυτο?Στο βιβλιαρακι δεν γραφει κατι τετοιο, λογικα αν αφησω τον διακοπτη στο σημειο που θελω, κατα την διαδικασια ανοιγματος θα σταματησει, αλλα φοβαμαι μηπως προκληθει καποια βλαβη. Γιαυτο ηθελα να ρωτησω πρωτα εδω.
Ευχαρηστω πολυ!
-
Εχω ενα 206ccc
θα περασω αντιηλιακες μεμβρανες... εκει που πηγα μου ειπε οτι επειδη ο χωρος για το πισω τζαμι ειναι πολυ μικρος, για να περασει στο πισω τζαμι, θα πρεπει να ανοιξει η οροφη μεχρι την μεση και να παραμηνει εκει για να μπορεσει να δουλεψει...
Γινεται αυτο?Στο βιβλιαρακι δεν γραφει κατι τετοιο, λογικα αν αφησω τον διακοπτη στο σημειο που θελω, κατα την διαδικασια ανοιγματος θα σταματησει, αλλα φοβαμαι μηπως προκληθει καποια βλαβη. Γιαυτο ηθελα να ρωτησω πρωτα εδω.
Ευχαρηστω πολυ!
-
Εχω ενα 206ccc
Ευχαρηστω πολυ!
-
Σιγουρέψου ότι μετά από λίγη ώρα δεν θα προσπαθήσει μόνο του να ολοκληρώσει την κίνηση με κίνδυνο να τραυματίσει όποιον εμπλέκεται. Καλύτερα δοκίμασέ το μια φορά, άστο μισάνοιχτο για μισή ώρα. Το να αποσυνδέσεις την μπαταρία με μισάνοιχτη οροφή θα ήταν η πιο ασφαλής λύση αλλά ίσως να αποσυντονίσει το σύστημα....
-
Να υποθέσω ότι γνωρίζεις τις καμπάνες που είναι σε ισχύ για τις μεμβράνες έτσι;;;;
80 euro + 10 μέρες αφαίρεση άδειας/πινακίδων...
ερωτηση για 206cc και λυση...