-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και το norlevo ακριβουτσικο το 'χουν: €8.50 Βαλε και τη βενζινη να βρεις εφημερευον φαρμακειο αν σου κατσει (το πιο πιθανο) βραδυ ή ΣΚ
Κοίτα αν τα βάλεις κάτω, γέννες, πάννες, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια, ρούχα κλπ εξοδα μεχρι να φτάσει το παιδι 23-24.. μια χαρά είναι η τιμή!
Για τις διαταραχές μην κοροιδευεις γιατι αυτό το πράγμα σου ταραζει τον οργανισμό
-
Ρε συ, τι 2 στα 12 σπάνε;
Έχω κι εγώ ...μεγάλη κατανάλωση , αλλά δεν έχει σπάσει ΠΟΤΕ κανένα! Ρε φούστη μου, κάτσε να πάω μια στιγμή να ...μετρήσω, κάτι δεν πάει καλά με μένα! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε γκρινιαζω Απλα θυμαμαι προ ευρω που κανανε 9 κατοσταρικα και μελαγχολω
**Γνωστος συμφορουμιτης, παντως τα πληρωνει €3,5 την τριαδα κι ειναι κι ευχαριστημενος Επαρχια να πατε να μεινετε παιδια! **:shifty:
Πολυ ευθραυστα σου λεω... Στα 12, τα 2 πανε υπερ πιστεως... (στατιστικα αποδεδειγμενο αυτο )
Και το norlevo ακριβουτσικο το 'χουν: €8.50 Βαλε και τη βενζινη να βρεις εφημερευον φαρμακειο αν σου κατσει (το πιο πιθανο) βραδυ ή ΣΚ
Φυσικα αυτο ειναι πταισμα, μπροστα στις διαταραχες και την επακολουθη γκρινιαΣτον Μαρινοπουλο αν δεν απατωμαι εχει τα durex σε πολυ χαμηλη τιμη..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κοίτα αν τα βάλεις κάτω, γέννες, πάννες, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια, ρούχα κλπ εξοδα μεχρι να φτάσει το παιδι 23-24.. μια χαρά είναι η τιμή!
Ναι, δεν το συζηταω
βλεπω τον Αντρεα (τον πιτσιρικα μας) που θελει 1,5χιλιαρικο το μηνα για παρτη τουΓια τις διαταραχές μην κοροιδευεις γιατι αυτό το πράγμα σου ταραζει τον οργανισμό
Καθολου δεν κοροιδευω
το 'χω νιωσει στο πετσι μου -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έχω κι εγώ ...μεγάλη κατανάλωση , αλλά δεν έχει σπάσει ΠΟΤΕ κανένα! Ρε φούστη μου, κάτσε να πάω μια στιγμή να ...μετρήσω, κάτι δεν πάει καλά με μένα!Μη μετρας ρε, δε νομιζω να παιζει ρολο Εξαλλου οι μεγαλοτετοιοι του φορουμ εχουν μαζευτει ολοι στην 'αυτοκινηση' και τα 'μοντελα' Εδω στον 'αντιλογο' ειμαστε πιο νορμαλ μεγεθη
Μαλλον μετρανε αλλοι.... παραγοντες Μπορει να παιζει ρολο αν εισαι τεχνιτης ή ατσουμπαλοςΥΓ. Η τιμη ειναι απο Σκλαβενιτη... Μαρινοπουλο, ε;
-
Bασιλόπουλο εγώ... Η τελευταία αγορά είχε και δώρο δαχτυλίδι...
-
Ναι, ηταν universal η προσφορα της περασμενης βδομαδας
Απο συμφορουμιτη το εμαθα κι εγω και πηγα -
Bασιλόπουλο εγώ... Η τελευταία αγορά είχε και δώρο δαχτυλίδι...αυτό με μερικά μέσα έξω έντασης έβγαινε άσε που με έγδερνε κιόλας
-
Διαβάζω για χάπια της επόμενης μέρας κτλ κι αναρωτιέμαι γιατί οι Ελληνίδες τα προτιμάνε απο τα αντισυλληπτικά. Ναι κι αυτά έχουν παρενέργειες αλλά μπροστά στο χάπι της επόμενης μέρας
-
Ρε συ, τι 2 στα 12 σπάνε;O Asimov τα ξεπλένει και τα ξαναχρησιμοποιεί, γι' αυτό του σπάνε μερικά.
-
Έχω κι εγώ ...μεγάλη κατανάλωση , αλλά δεν έχει σπάσει ΠΟΤΕ κανένα! Ρε φούστη μου, κάτσε να πάω μια στιγμή να ...μετρήσω, κάτι δεν πάει καλά με μένα!Εξαρτάται από πολλά πράγματα η αντοχή.
Όσο για τα αντισυλληπτικά που λέει ο Θανάρας, όταν το σεξ είναι ακόμα ταμπού, αυτά γίνονται.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Διαβάζω για χάπια της επόμενης μέρας κτλ κι αναρωτιέμαι γιατί οι Ελληνίδες τα προτιμάνε απο τα αντισυλληπτικά. Ναι κι αυτά έχουν παρενέργειες αλλά μπροστά στο χάπι της επόμενης μέραςΚι εγώ ποτέ δεν το κατάλαβα, αλλά δεν με ενδιέφερε κιόλας... Είμαι φύσει και θέσει δύσπιστος άνθρωπος και εμπιστεύομαι το προφυλακτικό (άντε και το...τράβηγμα καμιά φορά! ) περισσότερο, αφού δεν θέλω να βρεθώ με κάνα παιδάκι στα καλά καθούμενα!
Βασικό: όταν η άλλη σε βλέπει να φοράς προφυλακτικό και να το ελέγχεις ΚΑΘΕ φορά ΜΕΤΑ το , δεν θα σκεφτεί να σου κάνει μαλατσία ή να το παίξει έγγυος!
-
Φυσικά προφυλακτικό+αντισυλληπτικό=περισσότερη σιγουριά και για τους 2, αλλά τέσπα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φυσικά προφυλακτικό+αντισυλληπτικό=περισσότερη σιγουριά και για τους 2, αλλά τέσπα...Καλά εννοείται, αλλά μόνο αντισυλληπτικό, εγώ...ΔΕΝ!
Ακόμη και να μου ορκίζεται η άλλη, ΔΕΝ θα ήμουν απολύτως σίγουρος πως αν αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο, δεν θα γίνω....μπαμπάς! -
Εννοείται αυτό, αλλά όχι τόσο για τα μωρά όσο για τα std.
-
Nα σημειώσω οτι κι εγώ για συνδυασμένη χρήση μιλάω
-
Kαλα ρε θα εχετε σχεση και θα βαρατε μεσα απο λαστιχο?
Μετα απο καιρο αν ειναι να μηδαμε μπαλονια...
Δωστε σεξ στο λαο ελευθερο...
Και αν γινει η στραβη Brazilian Airlines -
Η στραβη μπορει και να σε στειλει σε κασονι. Τεσπα, όπως την βρίσκει κανείς.
-
Δεν με χαλάει καθόλου το λάστιχο σ'αυτά τα πράγματα! Προτιμώ να έχω την ησυχία μου από πολλές απόψεις!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η στραβη μπορει και να σε στειλει σε κασονι. Τεσπα, όπως την βρίσκει κανείς.Nαι ρε δεν βαραμε παντου αερα...
Τα σταθερα που εχουμε κανει πρωτα εξεταση ελευθερα και ολα τα ''τυχερα'' με μπαλονετο
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες