-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αυτή την στιγμή τα αμορτισερ παίζουν διακοσμητικό ρόλο στην ανάρτηση της xsarουλας και τα φρένα έχουν καεί
για τον ποιο πάνω λόγο ήδη έγινε παραγγελιά 4 bilstein κίτρινα,δισκοπλακες 310mm και τετραμπιστονες δαγκάνες μαζί με μεταλλικά σωληνάκια εμπρός-πίσω και τα ανάλογα τακάκια.
του χρόνου θα πηγαίνει η xsara περισσότερο αέρα-πατέρα.βάλε και σειριακό σασμάν Σηφη
-
και roll cage!!
Μπραβο που τα καταφερατε στον αγωνα, φοβερη προσπαθεια!!
-
Ο χρήστης zassrs έγραψε:
αυτή την στιγμή τα αμορτισερ παίζουν διακοσμητικό ρόλο στην ανάρτηση της xsarουλας και τα φρένα έχουν καεί
για τον ποιο πάνω λόγο ήδη έγινε παραγγελιά 4 bilstein κίτρινα,δισκοπλακες 310mm και τετραμπιστονες δαγκάνες μαζί με μεταλλικά σωληνάκια εμπρός-πίσω και τα ανάλογα τακάκια.
του χρόνου θα πηγαίνει η xsara περισσότερο αέρα-πατέρα.βάλε και σειριακό σασμάν Σηφη
στο νεο C4, το εχει στανταρ.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Eίστε
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Eίστε
διαφωνώ
ότι έχει σχέση με την υποστήριξη της alpine δεν είναι -
Καρολε αν ειχες βαλει αντι για ριζοχαρτο αυτο το ατσαλοχαρτο που εχει το black box μεσα δεν θα ηταν καλλυτερα? Τελικα τι διαμετρο ειναι τα πιστονια? 77 η 78?
-
Ο χρήστης ALPINAKIAS έγραψε:
Καρολε αν ειχες βαλει αντι για ριζοχαρτο αυτο το ατσαλοχαρτο που εχει το black box μεσα δεν θα ηταν καλλυτερα? Τελικα τι διαμετρο ειναι τα πιστονια? 77 η 78?Ριζόχαρτο λένε οι ρεκτιφιατζήδες, ριζόχαρτο έβαλα ..... Ποιός είμαι εγώ να αμφισβητήσω τον Κωβαίο ;
Tά πιστόνια είναι 77.8 ( 1596κε)
-
-
Eνα μικρό ¨δωράκι¨για τους Αλπινάκηδες !! -
Ωραίος Κάρολε. Κρίμα να μην έχω έρθει και στις ασφάλτινες, να τη θαυμάσω την κυρία σας!
-
Eνα μικρό ¨δωράκι¨για τους Αλπινάκηδες !!Δυστυχώς το εξωτερικό μικρόφωνο μας πούλησε
Δεν παιζει να τρεξετε σε κανεναν αγωνα προς τα Βορεια μπας και το δουμε και μεις απο κοντα?
-
Eνα μικρό ¨δωράκι¨για τους Αλπινάκηδες !!Δυστυχώς το εξωτερικό μικρόφωνο μας πούλησε
το μικρόφωνο μου μέσα.
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Eνα μικρό ¨δωράκι¨για τους Αλπινάκηδες !!
Δυστυχώς το εξωτερικό μικρόφωνο μας πούλησε
Δεν παιζει να τρεξετε σε κανεναν αγωνα προς τα Βορεια μπας και το δουμε και μεις απο κοντα?
Στήν προκήρυξη του πρωταθήματος Ιστορικών αναφέρουν και ενα sprint στη Β.Ελλάδα , αλλά δεν εχει καθορισθεί ακόμα .
Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ σύντομα , για να προλάβουμε την επισκευή μοτέρ και κιβωτίου . -
-
Στήν προκήρυξη του πρωταθήματος Ιστορικών αναφέρουν και ενα sprint στη Β.Ελλάδα , αλλά δεν εχει καθορισθεί ακόμα .
Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ σύντομα , για να προλάβουμε την επισκευή μοτέρ και κιβωτίου .Αν μαθετε ποτε ακριβως γινεται στειλε μου please ενα pm, να κοιταξω να μην εχω κανονισει τιποτα τοτες.
Και απο μενα αμα θελετε βοηθος του Σηφη στο service car -
Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ σύντομα , για να προλάβουμε την επισκευή μοτέρ και κιβωτίου .Αν μαθετε ποτε ακριβως γινεται στειλε μου please ενα pm, να κοιταξω να μην εχω κανονισει τιποτα τοτες.
Και απο μενα αμα θελετε βοηθος του Σηφη στο service car -
Και απο μενα αμα θελετε βοηθος του Σηφη στο service car+1 Και από εμένα. Αν ανεβείτε προς τα πάνω και μπορώ να βοηθήσω κάπου μετα χαράς να το κάνω.
-
αν τύχη και ανεβούμε προς τα πάνω παιδιά η καλή παρέα αρκεί, ευχαριστούμε.
-
Καρολε αν ειχες βαλει αντι για ριζοχαρτο αυτο το ατσαλοχαρτο που εχει το black box μεσα δεν θα ηταν καλλυτερα? Τελικα τι διαμετρο ειναι τα πιστονια? 77 η 78?
Ριζόχαρτο λένε οι ρεκτιφιατζήδες, ριζόχαρτο έβαλα ..... Ποιός είμαι εγώ να αμφισβητήσω τον Κωβαίο ;
Tά πιστόνια είναι 77.8 ( 1596κε)
Οκ! καλα εκανες και τον ακουσες και τερματησες!Συγχαρητηρια!!! Το ιδιο μοτερ εχουμε Καρολε.
-
Classic Alpine & Gordini