-
Αν δεν έχει ήχο το προηγούμενο δείτε από εδώ.
Ο Ατκο αντάλλαξε κράνος με το συνοδηγό του γιατί είχε πρόβλημα με την ενδοεπικοινωνία... -
Το γυρισε απο την πρωτη ειδικη ο Loeb!
-
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Το γυρισε απο την πρωτη ειδικη ο Loeb!0.1'' πίσω είναι μετά από την πρώτη SS! Γουστάρω μάχη
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Youtube VideoΑν δεν έχει ήχο το προηγούμενο δείτε από εδώ.
Ο Ατκο αντάλλαξε κράνος με το συνοδηγό του γιατί είχε πρόβλημα με την ενδοεπικοινωνία...Επιτρέπετε τέτοια κίνηση? Έγινε μέσα στην ειδική?
-
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Νομίζω πως έγινε μέσα. Αλλά πως? Εν κινήσει?
-
O Solberg φαίνεται να έχει πρόβλημα στην 10SS
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Χαρη ο Villagra εχει και 2 λεπτα ποινη, αλλιως για Villagra μια χαρα παει!Δεν ήθελα να θίξω την επίδοση του Αργεντίνου, ήθελα να επισημάνω πως βρίσκεται στους πόντους κάποιος που είναι 5,5 λεπτά πίσω από την πρώτη μέρα...
-
Ο Sordo φαίνεται να γράφει χρόνους, ευνοημένος και από την θέση εκκίνησης του.
-
Ο Hirvonen παρά το ότι έχει ιδανική σειρά εκκίνησης έναντι των αντιπάλων του δεν καταφέρνει να καλύψει τη διαφορά, προβληματίζοντας... Παρ' όλα αυτά κέρδισε μια θέση αφου ο Solberg έχασε πολύ χρόνο από μηχανικό προβλημα...
Στην κορυφή ο Loeb πήρε κεφάλι εκμεταλλευόμενος το ότι ο Latvala καθαρίζει το δρόμο. Μάλλον ο Γάλλος ακολούθησε αγώνα τακτικής την Παρασκευή και μπλόφαρε όταν έλεγε ότι δεν μπορεί να πάει ταχύτερα...
-
Χάρη αφου λες οτι καθαριζει το δρομο ο Latvala πως βγηκε οτι μπλοφαρε ο Loeb? Ασε που ετσι την Κυριακη μπορει να μπει με ελαχιστη διαφορα πρώτος και να σκουπισει αυτος τον δρομο.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Χάρη αφου λες οτι καθαριζει το δρομο ο Latvala πως βγηκε οτι μπλοφαρε ο Loeb? Ασε που ετσι την Κυριακη μπορει να μπει με ελαχιστη διαφορα πρώτος και να σκουπισει αυτος τον δρομο.Μπόφαρε χθες για να μην καθαρίζει αυτός το δρόμο σήμερα... Στις επόμενες ειδικές θα φανεί αν υπήρξαν τελικά τακτικές ή όχι... Βέβαια και την Κυριακή οι περισσότερες ειδικές είναι 'βρώμικες'... Οπότε ίσως ξαναπεράσει μπροστά ο Latvala στο τέλος της ημέρας...
-
εγω παντως αν εξαιρεσω την 1η ειδικη οπου ο κοντος του πηρε τα σωβρακα,στις επομενες δυο ειναι πολυ κοντα ο Λατβαλα.
λογικα στο 2ο λουπ πρεπει να ειναι εμπρος απο τον Λεμπ -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
εγω παντως αν εξαιρεσω την 1η ειδικη οπου ο κοντος του πηρε τα σωβρακα,στις επομενες δυο ειναι πολυ κοντα ο Λατβαλα.
λογικα στο 2ο λουπ πρεπει να ειναι εμπρος απο τον ΛεμπDIM, μάλλον ξεχνάς ότι ο Πολυπρωταθλητής παίζει σαν την γάτα με το ποντική τον μικρό jari!!
Oτι κάνει αγώνα τακτικής και εν πασει περιπτώσει ο Γάλλος Ξέρει αν ελέγχει με μεγάλη μαεστρία!! Το να είσαι αντικειμενικός δεν είναι κακό πράγμα, μάλλον είναι καλό.. -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Χαρη ο Villagra εχει και 2 λεπτα ποινη, αλλιως για Villagra μια χαρα παει!
Δεν ήθελα να θίξω την επίδοση του Αργεντίνου, ήθελα να επισημάνω πως βρίσκεται στους πόντους κάποιος που είναι 5,5 λεπτά πίσω από την πρώτη μέρα...
Η χαρα του καθε ιδιωτη ειναι κατι τετοιοι αγωνες.
Ενα wrcar και λιγο εμπειρια να εχεις, πας βολτα για 3 μερες και παιρνεις απο 1 εως 3 βαθμους καθως δυσκολα τερματιζουν πανω απο 6-7 εργοστασιακοι..
Σημερα ομως παραεγινε το κακοΒαρεθηκαμε να βλεπουμε τον Sordo να εγκαταλειπει νωρις και μετα εκτος συναγωνισμου να παει πετώντας.
Κριμα...Μην ξεχναμε και την πολυ καλη επιδοση του Atkinson που εδω και 1,5 χρονο ειναι ο γρηγοροτερος οδηγος της Subaru.
-
ποιος δεν ειναι αντικειμενικος εγω?
-
Ο Μάκης ξέρει... Για το γάλλο θα φανεί εκ του αποτελέσματος.
-
Ο χρήστης focus19 έγραψε:
Ο Μάκης ξέρει... Για το γάλλο θα φανεί εκ του αποτελέσματος.O Γάλλος δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν .Άλλοι τρέχουν..και δεν φτάνουν.
-
μην προτρεχεις!
περιμενε και για τις υπολοιπες 3 ειδικες για να βγαλεις οσο το δυνατον ασφαλη συμπερασματα...αντικειμενικε -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
μην προτρεχεις!
περιμενε και για τις υπολοιπες 3 ειδικες για να βγαλεις οσο το δυνατον ασφαλη συμπερασματα...αντικειμενικεEσυ προέβλεψες Dim, ότι θα ξανακερδίσει την διάφορα δεν είπα τίποτα εγώ!!
WRC 2008 - 3oς Γύρος Ράλλυ Μεξικό