-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Τι έχασα;
όσο είναι η τσαζλιπι εδώ, τπτ σοβαρό
δεν το περίμενα ότι θα το λεγες αυτό εσύ...
γιατί περίμενα εσύ να με πεις μικρό?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Περίεργο πράγμα τα συναισθήματα . Σήμερα είσαι οκ μετά από μερικές μέρες μπορεί να πέσεις ή να ανέβεις. Είναι βέβαια η ίδια η ζωή αυτό.
είναι επειδή είσαι κλεισμένος μέσα και κάθεσαι κ τα σκέφτεσαι κ σε παίρνει από κάτω
Εγώ θυμάμαι τις προάλλες που έλιωνες για την Κ/να γιατί δε το θυμάσαι κι εσύ?
μα σου είπε, τώρα τα έχει με άλλον...
-
η Κ. ή η Ε. ? έχω μπερδευτεί
ε πάνε για νέα πράγματα
-
Τι έχασα;
όσο είναι η τσαζλιπι εδώ, τπτ σοβαρό
δεν το περίμενα ότι θα το λεγες αυτό εσύ...
γιατί περίμενα εσύ να με πεις μικρό?
αυτό θα έπρεπε να σε τιμάει...
-
Περίεργο πράγμα τα συναισθήματα . Σήμερα είσαι οκ μετά από μερικές μέρες μπορεί να πέσεις ή να ανέβεις. Είναι βέβαια η ίδια η ζωή αυτό.
είναι επειδή είσαι κλεισμένος μέσα και κάθεσαι κ τα σκέφτεσαι κ σε παίρνει από κάτω
Καμιά φορά προσπάθεις να ξεχάσεις κάτι που σε στενοχωρεί αναζητώντας διέξοδο ακόμα και σκεπτόμενος κάποια άλλη. Αλλά δεν πιάνει πάντα , τουλάχιστον σε εμένα δεν έπιασε.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καμιά φορά προσπάθεις να ξεχάσεις κάτι που σε στενοχωρεί αναζητώντας διέξοδο ακόμα και σκεπτόμενος κάποια άλλη. Αλλά δεν πιάνει πάντα , τουλάχιστον σε εμένα δεν έπιασε.
υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.....
-
δεν είναι πάντα έτσι Θόδωρε. Καμιά φορά δεν μπορείς να σταματήσεις τις σκέψεις σου σε κυριεύουν και σε οδηγούν αυτές.
-
δεν είναι πάντα έτσι Θόδωρε. Καμιά φορά δεν μπορείς να σταματήσεις τις σκέψεις σου σε κυριεύουν και σε οδηγούν αυτές.εδώ έχεις απόλυτο δίκιο
-
δεν είναι πάντα έτσι Θόδωρε. Καμιά φορά δεν μπορείς να σταματήσεις τις σκέψεις σου σε κυριεύουν και σε οδηγούν αυτές.αλλαξε καναλι......
πρεπει να ξαναζωντανεψεις....... -
Ο πανδαμάτωρ χρόνος θα δώσει πάλι την λύση
-
αφιερωμένο σε όλους http://www.youtube.com/watch?v=veP2PcvMWKQ
-
δεν είναι πάντα έτσι Θόδωρε. Καμιά φορά δεν μπορείς να σταματήσεις τις σκέψεις σου σε κυριεύουν και σε οδηγούν αυτές.δε θέλω ξαναζεσταμένο φαγητό, πόσο μάλλον όταν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος, το ξέρω ότι είναι σκληρά τα λόγια μου αλλά έτσι είναι (παθών (και μαθών ))
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
δεν είναι πάντα έτσι Θόδωρε. Καμιά φορά δεν μπορείς να σταματήσεις τις σκέψεις σου σε κυριεύουν και σε οδηγούν αυτές.
εδώ έχεις απόλυτο δίκιο
δεν εχει δικαιο.......
οταν χωριζεις...χωριζεις.....
και ξεκινας κατι νεο....... -
-
δε θέλω ξαναζεσταμένο φαγητό, πόσο μάλλον όταν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος, το ξέρω ότι είναι σκληρά τα λόγια μου αλλά έτσι είναι (παθών (και μαθών ))Αυτό είναι αλήθεια και καμιά φορά ενώ ξέρουμε ότι κάνουμε λάθος συνεχίζουμε... αδυναμίες, πάθη, ανθρώπινη φύση?
-
Κων/νετι του κανεις τωρα ?
θελεις να παθει τιποτα ? -
2πλο ποστ
-
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Κων/νε
τι του κανεις τωρα ?
θελεις να παθει τιποτα ?αυτό αντίθετα βοηθάει
να κι ένα άλλο http://www.youtube.com/watch?v=pvf--_2XQKY -
ρε...
βαλθηκατε να τον τρελανετε αποψε τον Κωστα ?
Pub - σουβλατζίδικο [#21]