-
Spike Ευχαριστώ πολύ, όταν το πάρω θα βάλω φωτό στο ανάλογο thread.
Βέβαια πρέπει να το παραγγείλω πρώτα... αλλά πιστεύω πως στις επόμενες βδομάδες θα γίνει κι αυτό και φυσικά πρέπει να φύγει και το παλιό παράλληλα. -
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
Απ' την άλλη επειδή θα είναι δικό μου το αμάξι εγώ επιλέγω (δημοκρατικό ε?), οπότε δεν έχει πρόβλημα με το panda αφού μου αρέσει πιο πολύ.Καλά, εδώ και δικό σας να μην είναι το αμάξι, εσείς επιλέγετε πάλι -συνήθως-
Καλώς να το δεχτείς
-
o Κοντέλλης μέχρι πριν 1 μήνα τουλάχιστον έδινε 10χρόνια δωρεάν σέρβις και δώρα (ή έκπτωση ).
Ο Τσόκας μέχρι πριν λίγες εβδομάδες έδινε 3 χρόνια δωρεάν σέρβις.
Αξίζει να το ψάξεις! -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
αισθητικά το Twingo άποψή μου είναι ΑΘΛΙΟ.πολύ καλή επιλογή έκανες. Καλοτάξιδο.
-1...φυγε απο το φορουμ!
καλα τα λεει ο αγαπητικος της λιλου...
-
τώρα ...κατσε να κλείσω την πόρτα...
δηλ αυτό σου αρέσει; Kαι μετά κοροιδεύουμε το VW Fox...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τώρα ...κατσε να κλείσω την πόρτα...δηλ αυτό σου αρέσει; Kαι μετά κοροιδεύουμε το VW Fox...
προιον φωτοσοπ...
να βγεις στην αναφορα του φορουμ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να βγεις στην αναφορα του φορουμ... -
-
Άντε και το twingo είναι πίσω αισθητικά αδιάφορο 1500%. Στο Panda υπάρχει κίνδυνος αν σταθείς σε καμιά γωνία, να σου ζητάνε εφημερίδες και τσιγάρα.
Είπαμε υποκειμενικό το γούστο, αλλά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άντε και το twingo είναι πίσω αισθητικά αδιάφορο 1500%. Στο Panda υπάρχει κίνδυνος αν σταθείς σε καμιά γωνία, να σου ζητάνε εφημερίδες και τσιγάρα.Είπαμε υποκειμενικό το γούστο, αλλά...
Εγω παντως δειχνω κατανοηση... απο την ψηφοφορια ειναι ξεκαθαρο πως εχεις πνιγει στο ξυδι και αντιδρας σπασμωδικα και ασυναρτητα
-
Θα σου τα πω κατ'ίδίαν!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άντε και το twingo είναι πίσω αισθητικά αδιάφορο 1500%. Στο Panda υπάρχει κίνδυνος αν σταθείς σε καμιά γωνία, να σου ζητάνε εφημερίδες και τσιγάρα.Είπαμε υποκειμενικό το γούστο, αλλά...
το twingo θα ήταν καλό εάν έβγαινε το 2002-2003.
εν έτει 2008 μάλλον άθλιο θα το χαρακτήριζα αισθητικά. Ακόμα και το C2 που αντιγράφει είνια πιο φρέσκο από αυτό...πώς το καταφέρανε τώρα αυτό μόνο αυτοί ξέρουν.για το Panda άλλου παπά ευαγγέλιο.
-
Από μπροστά δεν με χαλνάει πάντως. Συνολικά είναι πλήρως αδιάφορο, όχι άσχημο ή άθλιο. Δεν πρόκειται δηλαδή να το δείξεις σε κάποιον άσχετο και να αρχίσει να κράζει...
Φυσικά και είναι άλλου παπά ευαγγέλιο το Panda, είναι βέβαιο ότι δεν θα ήταν ποτέ δικό μου!
-
άθλιο λέμεεε ............
-
Καλησπέρα. Πώς πάει η έρευνα αγοράς? Το κλείσαμε?
Εμείς σήμερα πήγαμε μια εκδρομούλα μέχρι τον παρνασσο για να το ανοίξω και έπαθα την πλάκα μου! Πολλά αυτοκίνητα της αξίας του θα ζήλευαν τις ρεπρίζ και το στήσιμό του. Ανοίγει πολύ καλά, και μέχρι τα 170 που το πήγα, είχε πολύ καλή συμπεριφορά είτε σε στροφές, όπου τις έπαιρνα χωρίς να γέρνει είτε σε ευθεία που δεν καταλαβαίνει τίποτα από άνεμο, που είχε σήμερα. Και όλα αυτά, χωίς το κουμπάκι sport πατημένο..
Είναι αυτό που λέει ο φίλος reddragon. Kάθε μέρα γυρνάω σπίτι με χαμόγελο...! -
IBIZA1_0 H έρευνα αγοράς με την έννοια του τίτλου του τόπικ μάλλον έκλεισε γιατί σίγουρα έχω καταλήξει στο 100 Από κει και πέρα μάλλον αυτή την βδομάδα εφόσον όλα πάνε καλά (γιατί υπάρχει και ο νόμος του Μέρφι) θα φύγει το 106 οπότε και θα γίνει και η παραγγελία του 100.
Επειδή όμως τα υπολογίσαμε λίγο χάλια με βλέπω να μένω χωρίς αυτοκίνητο για κάνα 1,5 μήνα, αν θέλω να βάλω αερόσακους.Κατα τ' άλλα πολύ χαίρομαι να διαβάζω εντυπώσεις από το αυτοκίνητο και ανυπομονώ να προστεθώ και 'γω στους ευτυχής κατόχους
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
IBIZA1_0 H έρευνα αγοράς με την έννοια του τίτλου του τόπικ μάλλον έκλεισε γιατί σίγουρα έχω καταλήξει στο 100 Από κει και πέρα μάλλον αυτή την βδομάδα εφόσον όλα πάνε καλά (γιατί υπάρχει και ο νόμος του Μέρφι) θα φύγει το 106 οπότε και θα γίνει και η παραγγελία του 100.
Επειδή όμως τα υπολογίσαμε λίγο χάλια με βλέπω να μένω χωρίς αυτοκίνητο για κάνα 1,5 μήνα, αν θέλω να βάλω αερόσακους.Κατα τ' άλλα πολύ χαίρομαι να διαβάζω εντυπώσεις από το αυτοκίνητο και ανυπομονώ να προστεθώ και 'γω στους ευτυχής κατόχους
Χρώμα δεν μας είπες..
-
IBIZA1_0 μάλλον με βλέπω να διαλέγω το γκρι αλλά όπως έλεγα και παραπάνω λόγω κύριου Μέρφι (ή μπορεί να 'ναι και κάνας πλανήτης ανάδρομος ποιος ξέρει) τελικά θα έχω ακόμα λίγο χρόνο να το σκεφτώ για το χρώμα πριν γίνει η παραγγελία..
-
Βλεπω το στρωνουμε ευλαβικα...
ενα πιο κοντο κωρονοπηνειο θελω ενα bacci μπλοκε και μια αναρτησουλα. Μετα θα εχω την τελεια αυτοκινητοπαιχνιδομηχανη..
Οδηγα σαν ινδιανος, μπορεις
-
Ακόμα το στρώνω..
Ετοιμάζω εξόρμηση μέχρι την λίμνη πλαστήρα όπου και εκεί θα γίνει του κόφτη
Fiat Panda 100 ή Renault Twingo Gt