-
-
HUNTER
δεξί κλιιιικ πανω στα links και save as (σ' αυτά τα 2 που λένε pdf). Επιλέγεις που θες να τα σωσεις και είσαι έτοιμος -
θεεεεενκςς!!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επειδη δεν ειναι όλα 'τα καλα' στο εξωτερικο φιλε μου Τεο,ριξε μια ματι και στο τι φιλοξενησε η πίστα το σ/κ που μολις μας πέρασεΑυτα ειναι τα μονοθεσια μιας Ελληνικης ομαδας που προετοιμαζεται για να παρει μερος στο βασικο Ιταλικο πρωταθλημα υποδομης, την Formula Azzurra. Στο δευτερο μονοθεσιο διακρινεται το κρανος του Στεφανου Καμιτσακη ενω για το πρωτο μονοθεσιο δεν ξερω αλλα υποθετω οτι ειναι ειτε ο Κωττης, ειτε ο Κατσινης.
-
-
Ε τοτε αυτος με το μπλε ειναι ο Κωττης γιατι ο Κατσινης οδηγησε μονο το Σαββατο. Καμιτσακης και Κωττης θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα το διδυμο των οδηγων της ομαδας, ο Κατσινης θα τρεξει στο Ισπανικο F. BMW Talent Cup ενδεχομενως παρεα με εναν ακομη Ελληνα. Αν εχεις αλλες φωτο και δε σε πειραζει οποτε εχεις τον χρονο κανε ενα κοπο να της στειλεις στο mail μου.
-
Kατσίμης δεν είναι, Κωνσταντίνε;
-
Αλλος ο 28χρονος (αν θυμαμαι καλα) πρωταθλητης αναβασεων και πιστας Σταματης Κατσιμης, αλλος ο 16χρονος πρωταθλητης του καρτ Γιωργος Κατσινης.
-
OK! Eυχαριστώ για τη διευκρίνηση. Απλά θυμόμουν πως κι ο Κατσίμης είχε τρέξει μονοθέσια στην Ιταλία και νόμιζα πως ήταν ο ίδιος.
-
Ναι ο Σταματης ειχε κανει δυο ή τρεις χρονιες στην Ιταλικη FR2000 και F3. Και τωρα που το τσεκαρα τον εχω μεγαλωσει δυο χρονακια, 26 ειναι.
-
Παιδια το TD εγινε ή θα γινει?
-
Αν ρωτας για το δικό μας,τοτε δεν εγινε.Θα γινει καποια μερα απο το τριήμερο των Απόκρεων
-
Ανδρέα, οι σύνδεσμοι που παρέθεσε δεν είχαν να κάνουν με τους όποιους διακριθείς αγωνιζόμενούς μας, αλλά με την σοβαρότητα με την οποία διάφοροι ερασιτέχνες στο εξωτερικό αντιμετωπίζουν το θέμα της πίστας, των track day και της οδηγικής παιδείας.
Σίγουρα πολλοί από εμάς έχουμε αναφερθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε πολλά από αυτά που αναφέρονται στα κείμενα που παρέθεσα, πλην όμως θα παρατήρησες πως τα περί ου ο λόγος PDF αποτελούν ΒΙΒΛΟ για τις πίστες στις οποίες αναφέρονται και τα όσα απαιτεί ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός του για να το ευχαριστηθεί στο μέγιστο δυνατό!
Ελπίζω πως κάποτε θα μπορέσουμε κι εμείς να συγκεντρώσουμε κατ'αυτόν τον τρόπο τις όποιες γνώσεις μας για τα Μέγαρα και τις Σέρρες και να μπορέσουμε να μεταδώσουμε στους επόμενους τα όσα πραγματικά μας προσφέρει αυτή μας η ενασχόληση με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο.
-
Τεο,η δική μου δημοσίευση δεν αποτελούσε αντιλογο στη δική σου.Απλά δημοσιευσα της φωτογραφιες σαν μια νοτα αισιοδοξίας για την πιθανη ανθιση του μοτορσπόρτ στη χωρα μας.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τεο,η δική μου δημοσίευση δεν αποτελούσε αντιλογο στη δική σου.Απλά δημοσιευσα της φωτογραφιες σαν μια νοτα αισιοδοξίας για την πιθανη ανθιση του μοτορσπόρτ στη χωρα μας.Από φύση αισιόδοξος...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τεο,η δική μου δημοσίευση δεν αποτελούσε αντιλογο στη δική σου.Απλά δημοσιευσα της φωτογραφιες σαν μια νοτα αισιοδοξίας για την πιθανη ανθιση του μοτορσπόρτ στη χωρα μας.
Από φύση αισιόδοξος...
Σκετος.....Γκαντι θα ελεγα.
-
Τελικα απ'οτι μου ειπαν το κοστος παραμενει στα 50 ευρω...
-
τελικα τι θα γινει?
θα ανεβειτε και τις 3 μερες?
μια απο τις τρεις?
θα ειναι και με μοτοσυκλετες μεικτα?
υπαρχει περιπτωση π.χ παρασκευη να ζητησετε να ειναι μονο αυτοκινητα?θα υπαρχουν διαθεσιμα δωματια λογω τριημερου??
-
Χωρις να ειμαι μαντης,μοτοσυκλέτες θα εχει σιγουρα,εκτος κι'άν βρεχει ή εχει 10 μποφωρια αερα.
Δωματια,θα πρεπει να κλεισετε απο τωρα,αν εχετε σκοπό να ανεβετε.Γιατι να περιμένεις τελευταία στιγμη;
(ξενοδοχεια εδω: http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=56 )Δεν υπάρχει καμια περίπτωση να ζητησουμε αποκλειστική χρηση για καμια μερα.
ποιά μερα θα πάμε,εξαρταται απο εσας,και καλά θα κανουμε να αρχισουμε να την ξεκαθαριζουμε απο τωρα,οπότε δηλώστε ποια μερα θελετε.
Σαββατο;Κυριακή;Καθαρα Δευτερα;
Αντε να βλέπω τοποθετησεις απο τους συμμετεχοντες
-
εγω πλεον το σκεφτομαι σοβαρα αν βγει ολοκληρο και δουλευει το αμαξι απο το συνεργειο απο βδομαδα.
υπαρχει περιπτωση τελευταια στιγμη να κλεισουν οι μηχανες αποκλειστικα τη πιστα καποια απο αυτες τις μερες?εχει συμβει πολλακις μεγαρα τελευταια στιγμη να κλεινουν τη πιστα μηχανες και να μενουμε απέξω
υ.γ.ελπιζω να συνοδηγησεις μαζι μου μπας και ξεστραβωθω
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::