-
Τι σας απογοήτευσε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε; Ποιός δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων;
-
Τι σας απογοήτευσε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε; Ποιός δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων;
-
-
Subaru... ελπιζω να βρει τον παλιο καλο της εαυτο.
-
οι μπλε και για εμενα
πολλοι αγωνες πισω απο Β ομαδες στα ισια και παλικαρησια
την σουζουκι την εχω στην σεντρα για του χρονου, οχι για τις επιδοσεις της, οσο για επιλογες εμψυχου και αψυχου ''υλικου'' οσο και νοοτροπιας
-
Subaru γιατι κανα δυο χρονια λεμε για αυτους καθε περσι και καλυτερα...
Γενικοτερα ειναι εκτος τοπου και χρονου -
Ο Μarkus
-
Stohl Πολύ μέτριος φέτος, τουλάχιστον στο χώμα τον περίμενα πιο ψηλά!
Solberg P. Δεν θεωρώ ότι δεν προσπάθησε, ίσα ίσα πιστεύω ότι οι πολλές έξοδοι είναι αποτέλεσμα 'υπερπροσπάθειας' με το χάλι που λέγεται Subaru
Subaru Χάλια Last chance το νέο μοντέλο
Suzuki SX4 Πολύ νωρίς να πούμε τίποτα
Pons Έχω δει και χειρότερα
Wilson Jr. Τα χειρότερα που λέγαμε....
-
Subaru (την βλεπω να βγαζει και αυτοδυναμια στην ψηφοφορια )
Και ο Μαρκους παντως μου προκαλεσε τεραστια απογοητευση στους τελευταιους αγωνες...
-
Σίγουρα η Sub είναι στα αρνητικά του πρωταθλήματος και μαζί παρασύρει και τον Πέτρο, που δεν είμαι σίγουρος αν θα ξανακαταφέρει να επιβιώσει με καλύτερο αυτοκίνητο.
Για το SX4 περίμενα κάτι καλύτερο. Είναι τελικά πολύ δύσκολο σε νέο κατασκευαστή να πρωταγωνιστήσει. Θετικό είναι πάντως η απόφαση να κατέβει και ελπίζουμε σε καλύτερα απότελέσματα.
Και από τον Pons θα θέλαμε περισσότερα αλλά όχι μόνο έμεινε στάσιμος, μάλλον πισωγύρισε. Για τον Wilson , αν και σε ειδικές που ήξερε στη Ουαλία, κάτι έκανε....
Ο Στολ, μετά την περσινή 2005-06 χρονιά με τα πολύ καλά αποτελέσματα, βάλτωσε φέτος. Χωρίς αιτία.
Όλα αυτά που αναφέρει ο Χάρης, απογοητεύουν αλλά η ψήφος πάει στους μπλε. Μιλάμε για ολοκληρη ομάδα με τρομερή ιστορία που δεν μπορεί να μν πρωταγωνιστεί.
-
Solberg.
Μια ολοκληρη χρονια και μια θεση ολο κι'ολο στο βαθρο.
( Η τριτη θεση εδω,στη Πορτογαλια τερματισε τεταρτος και κατι τζαμια τον ενεβασαν στο δευτερο σκαλι.) -
Solberg ή Subaru? Εδω ειναι το διλλημα.
Θα διαλεξω τον Solebrg λογω Atkinson. Οσο χαλια και να ειναι το αυτοκινητο, ο Solberg φετος ηταν πολλες φορες πισω απο τον Αυστραλο, ο οποιος εδειξε να το παλευει περισσοτερο, πετυχε πολλες φορες κορυφαιους χρονους, και γενικα ηταν στι ςευχαριστες εκπληξεις.
Και ο Gro εχει οδηγησει κακα αυτοκινητα (307) αλλα εκει που τον επαιρνε εκανε καλες εμφανισεις και πετυχαινε νικες.
1 βαθρο απο τυχη για τον Νορβηγο και μια απο τις χειροτερες χρονιες ενος οδηγου που φθινει. Σιογυρα η αιτια δεν ειναι οτι ξεχασε να οδηγει ή χαθηκε το ταλνετο του. Μαλλον ο Solberg εχει ξενερωσει με την κατασταση και εχει χασει την ορεξη του.Η Subaru ακολουθει μετα. Ακομα να σηκωσει κεφαλι, και μειωνει τα επιπεδα ενδιαφεροντος του σπορ, θαβοντας καλους οδηγους οπως ο Solberg και ο Αtkinson...
-
subaru για το χαλι της το γενικο
pons για το χαλι του το ειδικο
-
Subaru
-
Δεν ήταν η Subaru και ο Petter Solberg που με απογοήτευσαν τη φετεινή χρονιά, ίσως γιατί δεν περίμενα κάτι παραπάνω από αυτούς με τα δεδομένα των τελευταίων ετών...
Απογοητεύτηκα από τις επιδόσεις του Stohl και της Kronos, και από το Suzuki SX4 που όπως φαίνεται θα είναι πολύ μακρυά από τον ανταγωνισμό...
-
Με απογοητεύει εδώ και χρόνια ο Solberg έχω μάλιστα πει ότι πιστεύω ότι δεν θα επανέλθει στην κορυφή στο μέλλον.
Με απογοήτεσε ακόμα το άδοξο τελείωμα του Gronholm.Με απογητεύει ακόμα εδώ και χρόνια η έλλειψη προσωπικοτήτων στο WRC!
-
Η ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΣ
-
Η τεράστια 'φτώχεια' του wrc τόσο σε επίπεδο οδηγών, αλλά και ομάδων (και θεάματος, μάλλον )
WRC 2007- Η απογοήτευση της χρονιάς