-
Παρακαλω πολυ αν καποιος μπορει να βοηθησει.
Ο αγαπημενος μου θειος εχει σοβαρο προβλημα στην καρδια. Την Τριτη θα κανει εγχειρηση στο Γενικο Κρατικο Αθηνων για αποκατασταση μιας αρτηριας που ειναι κατεστραμενη. Χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη 5 φιαλες αιμα.
Ονομα Ασθενους: Σηφακης Αριστειδης
Πληροφ 6978345585
-
Ο αγαπημενος μου θειος εχει σοβαρο προβλημα στην καρδια. Την Τριτη θα κανει εγχειρηση στο Γενικο Κρατικο Αθηνων για αποκατασταση μιας αρτηριας που ειναι κατεστραμενη. Χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη 5 φιαλες αιμα.
Πληροφ 6978345585
-
Πληροφ 6978345585
-
H επεμβαση πηγε παρα πολυ καλα Δοξα το Θεο.
Ομως...
Ομως ακουσα καποια πραγματα που με συγκλονησαν οσο λιγα πραγματα στη ζωη μου.
Για να αποκατασταθει το προβλημα εγινε τελικα τετραπλο 'μπαϊ πας'
Αλλα το απιστευτο ειναι αλλου. Προσπαθουσε λεει ο γιατρος να βρει και να παρει αρτηριες απο αλλα μερη του σωματος του ασθενους και δεν μπορουσε γιατι ολες, μα ολες ηταν βουτηγμενες στη 'γλιτσα' αποτελεσμα της κακης διατροφης. Τελικα πηρε αυτες που ηθελε ΤΙΣ ΞΕΠΛΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ και συνεχισε με την επεμβαση. -
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ
6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ) ...
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό ) (2310 993506 & 2310 993944)
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
-
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ (Ο+)
ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ 'ΑΧΕΠΑ' ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ[u][/u]
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6977272042.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ. -
Καλημέρα... Αν κάποιος σκοπεύει να δώσει αίμα τις επόμενες μέρες ας μου στείλει ένα πμ...
-
Καλησπέρα σε όλους.
Υπάρχει ΣΟΒΑΡΗ ανάγκη για αίμα.
Όποιος καλός άνθρωπος θέλει και μπορεί, ας πάει στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.Αφορά την κυρία **ΚΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, που πρόκειται να χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
**
Είναι ΕΠΕΙΓΟΝ. -
Θυμάται κανείς πόσος καιρός πρέπει να περάσει μεταξύ 2 αιμοδοσιών;
-
Τουλαχιστον 60 ημερες.
Αναγκη για ΑΙΜΑ