-
Πώς βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα? Ότι δηλαδή 'δεν μας αρέσει να μας λένε κατάμουτρα...κλπ'?
Οι περισσότεροι αναγνωρίζουμε ακριβώς αυτό. Ότι για να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα, φταίνε πάντα και οι δύο!
Εσύ όμως, αυτόματα με τον συλλογισμό σου, βγάζεις ΟΛΟΥΣ τους άντρες φάουλ, αφού 'δεν μας αρέσει να μας λένε κατάμουτρα..'!!
-
Αφού όταν είπα ότι φταίνε μου την έπεσαν.
Εντάξει, από εδώ και πέρα θα γράφω 'οι παρόντες εξαιρούνται'.
Ε, φαντάζομαι ότι εννοείται ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, άλλωστε για τους άνδρες κυκλοφορεί ότι πιστεύουν ότι όλες οι γυναίκες είναι τατάνες εκτός από τις μανάδες τους.
-
Άλλος ένας μύθος.
Κοίτα.
Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος που θα αντιδράσει κάποιος, έχει άμεση σχέση με τον τρόπο που θα τοποθετηθεί και ο συνομιλητής του.Δεν είναι θέμα αν οι παρόντες εξαιρούνται. Το πρόβλημα είναι ότι, όντως, φταίνε και οι δύο πλευρές σε ένα πρόβλημα.
Σαφώς και δεν είναι όλοι (αρσενικοί και θηλυκά) το ίδιο.Όταν τεθεί το πρόβλημα, και όχι οι παράγοντες που εγώ θεωρώ ότι το προκάλεσαν, στο 'τραπέζι', τοτε μπορεί να βρεθεί και λύση.
-
Ναι, αλλά κοίταξε: Όλοι, αλλά όλοι, οι άνδρες έχουν να λένε για τη συμπεριφορά των γυναικών. Ελάχιστοι είναι αυτοί που σκέπτονται ότι αυτή την 'περίεργη' συμπεριφορά την έχουν προκαλέσει οι ίδιοι, με τη δική τους αντίστοιχη συμπεριφορά.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Υπάρχουν σ' ένα μαγαζί 20 νέες γυναίκες, 10 με τα μισά ++ τους κάλλη έξω και 10 όχι. Έστω ότι οι μεν κάθονται στη μια πλευρά του μαγαζιού και οι δε στην άλλη κι έστω ότι στο μαγαζί μπαίνουν 100 νέοι άνδρες.
Σε ποιά πλευρά του μαγαζιού θα πάνε οι περισσότεροι (και οι ομορφότεροι); -
Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα έτσι?
Στο παράδειγμα σου, ναι, οι περισσότεροι θα πήγαιναν στις ημίγυμνες. Αλλά αυτό δεν είναι φυσιολογικό? Για ποιό λόγο οι συγκεκριμένες ντύθηκαν έτσι? Για να παίρνει αέρα ο αφαλός τους?
Η ερώτηση είναι με ποιές θα προτιμούσαν να κάνουν σχέση σοβαρή αυτοί οι 100 άνδρες του παραδείγματος.
-
Με τις ημίγυμνες, είμαι σίγουρη.
Και όχι, (θέλω να πιστεύω ότι) οι γυναίκες θα πήγαιναν στους σοβαρούς.
-
Κάνεις λάθος.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Ναι, αλλά κοίταξε: Όλοι, αλλά όλοι, οι άνδρες έχουν να λένε για τη συμπεριφορά των γυναικών. Ελάχιστοι είναι αυτοί που σκέπτονται ότι αυτή την 'περίεργη' συμπεριφορά την έχουν προκαλέσει οι ίδιοι, με τη δική τους αντίστοιχη συμπεριφορά.Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Υπάρχουν σ' ένα μαγαζί 20 νέες γυναίκες, 10 με τα μισά ++ τους κάλλη έξω και 10 όχι. Έστω ότι οι μεν κάθονται στη μια πλευρά του μαγαζιού και οι δε στην άλλη κι έστω ότι στο μαγαζί μπαίνουν 100 νέοι άνδρες.
Σε ποιά πλευρά του μαγαζιού θα πάνε οι περισσότεροι (και οι ομορφότεροι);Δεν θα πάω σε καμία πλευρά, καθώς όταν οι γυναίκες ...συνασπίζονται, αποκλείεται να πετύχεις κάτι!
Για να πετύχεις κάτι, πρέπει να είναι μια παρέα το πολύ 3 γυναικών και εσύ να μιλήσεις στην πιο ήσυχη (ίσως και στην λιγότερο όμορφη... ). Αυτό είναι ένα μικρό tip!Πιο σοβαρά τώρα, δεν θα διαλέξω κάποια ανάλογα με το ντεκολτέ της, αλλά σαφώς και θα ήθελα να είναι όμορφη! Οσο όμορφη μού αξίζει τουλάχιστον...
Είμαι σίγουρος πως κι αυτή την ίδια επιθυμία μοιράζεται, θα ήθελε τον ομορφότερο αν γίνεται δίπλα της, αλλο αν βολεύεται (όπως κι εγώ , όπως και όλοι...) με κάτι λιγότερο όμορφο...
Το δίλημμα εξάλλου είναι ψευδεπίγραφο: σε ένα μπαρ, δεν διαλέγεις σύμφωνα με την...ευρύτητα του πνεύματος, είναι αδύνατον! Θα διαλέξεις πρώτα με την εμφάνιση. Το ίδιο θα κάνουν γυναίκες και άντρες...Εγώ πάντως θα διάλεγα την ομορφότερη (όχι απαραίτητα την προκλητικότερη...) που θα διάλεγε κι αυτή εμένα, χαμογελώντας μου ας πούμε...
Την οποιαδήποτε συμπεριφορά την προκαλούν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ φύλα και όχι το ένα. Από τα λόγια σου, βρίσκω πως θεωρείς τους άντρες περισσότερο ένοχους... Αυτό από μόνο του είναι ένα λάθος, αν θέλεις ν' ανοίξεις ένα δρόμο συνεννόησης... -
Προς kouk (δεν σας προλαβαίνω!)
Γιατί τη γυναίκα σας την θέλετε σεμνή, έτσι;
Για γάμο θα κοίταζαν τις ντυμένες, για σχέση τις όχι. Και, όπως ξέρεις, οι σχέσεις εξελίσσονται σε σοβαρές ή μη, κανείς δεν ψάχνει από πριν κάποιον να παντρευτεί.
Καταλαβαίνεις τι λέω, είμαι σίγουρη. Δεν μου φαίνεσαι και πολύ μεγάλος.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...Πιο σοβαρά τώρα, δεν θα διαλέξω κάποια ανάλογα με το ντεκολτέ της, αλλά σαφώς και θα ήθελα να είναι όμορφη! Οσο όμορφη μού αξίζει τουλάχιστον...
...Εγώ πάντως θα διάλεγα την ομορφότερη (όχι απαραίτητα την προκλητικότερη...) που θα διάλεγε κι αυτή εμένα, χαμογελώντας μου ας πούμε...ΟΕΔ.*
Και όχι, σ' ένα έγκλημα είσαι ένοχος ή αθώος, δεν είσαι περισσότερο ή λογότερο ένοχος.
Κάτι ελαφρυντικά παίζουν, αλλά μπα, τπτ σπουδαίο.*όπερ έδει δείξαι.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Προς kouk (δεν σας προλαβαίνω!)Γιατί τη γυναίκα σας την θέλετε σεμνή, έτσι;
Για γάμο θα κοίταζαν τις ντυμένες, για σχέση τις όχι. Και, όπως ξέρεις, οι σχέσεις εξελίσσονται σε σοβαρές ή μη, κανείς δεν ψάχνει από πριν κάποιον να παντρευτεί.
Καταλαβαίνεις τι λέω, είμαι σίγουρη. Δεν μου φαίνεσαι και πολύ μεγάλος.
Είδες που τα φαινόμενα απατούν?Όπως λέει και ο Γρηγόρης, η εμφάνιση παίζει, φυσικά, πρωτεύοντα ρόλο στην αρχική επιλογή. Και, φυσικά, δεν αποφασίζεις αν θα κάνεις ή όχι σοβαρή σχέση με κάποια, μόλις την γνωρίσεις. Αυτό απαιτεί χρόνο.
Μια γυναίκα, όμως, που κυκλοφορεί ημιγυμνη γενικά, εμένα θα μου άρεσε για να περάσω ένα βράδυ μαζί της (αντε, δύο ), αλλά μέχρι εκεί. Το θεωρώ δείγμα ματαιοδοξίας και επίδειξης. Και δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που επιδιώκουν να προκαλούν.
edit. Την γυναίκα μου δεν την θέλω σεμνή. Την θέλω σοβαρή!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν μου φαίνεσαι και πολύ μεγάλος.
Είδες που τα φαινόμενα απατούν?
...εμένα θα μου άρεσε για να περάσω ένα βράδυ μαζί της (αντε, δύο ), ...Απατούν ή δεν απατούν;
Τα φαινόμενα λέω.
Γιατί αν έχεις βγει στη σύνταξη μιλάς τελείως υποθετικά, φαντάζομαι. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Την γυναίκα μου δεν την θέλω σεμνή. Την θέλω σοβαρή!Μωρε κι εγώ τον άντρα μου σοβαρό τον θέλω, αλλά που να τον βρεις...
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Την γυναίκα μου δεν την θέλω σεμνή. Την θέλω σοβαρή!
Μωρε κι εγώ τον άντρα μου σοβαρό τον θέλω, αλλά που να τον βρεις...
Αμα δεν βιάζεσαι, θα τον βρεις!
Ε όχι και στην σύνταξη! 46 χρονών and counting!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε όχι και στην σύνταξη! 46 χρονών and counting!Άντε λοιπόν, τι λες, μια χαρά νέος είσαι, καλά το κατάλαβα εγώ.
Δεν βιάζομαι καθόλου! Αυτό μας έλλειπε! Αν είναι ναρθει θε να ρθεί, αλλιώς ας προσπεράσει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άλλος ένας μύθος.
Ε, καλα μην παιρνεις κι ορκο
Είδες που τα φαινόμενα απατούν?
Εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα' τα εχει πει ολα ο Brett
Maybe, maybe it's the clothes we wear,
The tasteless bracelets and the dye in our hair,
Maybe it's our kookiness,
Or maybe, maybe it's our nowhere towns,
Our nothing places and our cellophane sounds,
Maybe it's our looseness,But we're trash, you and me,
We're the litter on the breeze,
We're the lovers on the streets,
Just trash, me and you,
It's in everything we do,
It's in everything we do...Maybe, maybe it's the things we say,
The words we1ve heard and the music we play,
Maybe it's our cheapness,
Or maybe, maybe it's the times we1ve had,
The lazy days and the crazes and the fads,
Maybe it's our sweetness,But we're trash, you and me,
Just trash, me and you,
It's in everything we do.But we're trash, you and me,
Just trash, me and you,
It's in everything we do... -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
...Πιο σοβαρά τώρα, δεν θα διαλέξω κάποια ανάλογα με το ντεκολτέ της, αλλά σαφώς και θα ήθελα να είναι όμορφη! Οσο όμορφη μού αξίζει τουλάχιστον...
...Εγώ πάντως θα διάλεγα την ομορφότερη (όχι απαραίτητα την προκλητικότερη...) που θα διάλεγε κι αυτή εμένα, χαμογελώντας μου ας πούμε...ΟΕΔ.*
Και όχι, σ' ένα έγκλημα είσαι ένοχος ή αθώος, δεν είσαι περισσότερο ή λογότερο ένοχος.
Κάτι ελαφρυντικά παίζουν, αλλά μπα, τπτ σπουδαίο.*όπερ έδει δείξαι.
Δεν βλέπω τι ακριβώς έχει δειχθεί, θέλεις να μου το κάνεις σαφέστερο;
Δεν υπάρχει κάποιο έγκλημα, αλλά ακόμη κι ΑΝ υπήρχε, ένα έγκλημα μπορεί να συντελεστεί από 2 ή περισσότερους...Δεν χρειάζομαι ελαφρυντικά, εγώ έχω προσαρμοστεί μια χαρά στην κατάσταση, πίστεψέ με...
Να προσπαθήσω να κάνω μια μαντέψια; Πρέπει να είσαι συνομήλική μου λογικά, γύρω στα 30 (άντε καλά, εγώ κοντεύω τα 32, μάλλον μικρότερη θα είσαι!);
Εχω ακούσει ξανά τα παραπάνω από μερικές φίλες μου, γι' αυτό λέω...
Αν πάντως με την λέξη σοβαρός, περιγράφουμε το καλό παιδί για σπίτι και γάμο, τότε διέγραψέ με κι εμένα από την κατηγορία.... -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Καλα να βρτεις σοβαρο αντρα δεν παιζει...απλα θα το παιζει σοβαρος μπροστα σου!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα να βρτεις σοβαρο αντρα δεν παιζει...απλα θα το παιζει σοβαρος μπροστα σου!
Οι άντρες είμαστε πάντα παιδιά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε σοβαροί. Απλά μερικοί είναι μαλάκες. Αυτο είναι διαφορετικό Στέλιο.
-
Α. Εγω ειμαι πολυ σοβαρος )ειμαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα)
Β. Αυτο για τους μαλακες...τον taurus δλδ τι τον βαζεις στην κουβεντα?
[Διάσπαση]Από το "Μονόλογοι.."