-
Φτάσαμε στο τέλος. Περιμέναμε μία καλύτερη μάχη στον τελευταίο αγώνα αλλά ο ψηλός μας τα χάλασε στην άσφαλτοτης Ιρλανδίας.
Έτσι τώρα το πρωτάθλημα ανήκει στον Loeb. O ψηλός έκανε λάθη εκεί που δεν έπρεπε στην δυσκολότερη στιγμή του πρωταθλήματος.
Το μόνο που βλέπω για την Ουαλία είναι το σενάριο Μίκο και Γιάρι-Μάτι με το γκάζι στο πάτωμα μήπως και πιέσουν τον Loeb για 4η. Δεν είναι φανταστικό αλλά είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Έχουν γίνει και πιο απίθανα πάντως.Ο Loeb έτσι κι αλλιώς θα είναι πρωταθλητής δίκαια. Πικρία μας φέρνει το γεγονός ότι ένας μεγάλος οδηγός σαν τον Gronholm θα σταματήσει την καρριέρα του σε αυτόν τον αγώνα και θα θέλαμε, με τις φετινές του εμφανίσεις, να σηκώσει και την κούπα, που κι αυτός θα την άξιζε.
Οι συμμετοχές εδώ http://www.walesrallygb.com
-
Φτάσαμε στο τέλος. Περιμέναμε μία καλύτερη μάχη στον τελευταίο αγώνα αλλά ο ψηλός μας τα χάλασε στην άσφαλτοτης Ιρλανδίας.
Έτσι τώρα το πρωτάθλημα ανήκει στον Loeb. O ψηλός έκανε λάθη εκεί που δεν έπρεπε στην δυσκολότερη στιγμή του πρωταθλήματος.
Το μόνο που βλέπω για την Ουαλία είναι το σενάριο Μίκο και Γιάρι-Μάτι με το γκάζι στο πάτωμα μήπως και πιέσουν τον Loeb για 4η. Δεν είναι φανταστικό αλλά είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Έχουν γίνει και πιο απίθανα πάντως.Ο Loeb έτσι κι αλλιώς θα είναι πρωταθλητής δίκαια. Πικρία μας φέρνει το γεγονός ότι ένας μεγάλος οδηγός σαν τον Gronholm θα σταματήσει την καρριέρα του σε αυτόν τον αγώνα και θα θέλαμε, με τις φετινές του εμφανίσεις, να σηκώσει και την κούπα, που κι αυτός θα την άξιζε.
-
-
Μάλλον οι δηλώσεις του όμως , τον υποβαθμίζουν αρκετά :
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Δεν είναι δυνατόν υποψήφιος πρωταθλητής να δηλώνει ότι θα πάω για την 5η θέση ..
Ακόμη και ο ψηλός που δεν γουστάρει την άσφαλτο και μπορούσε να κάνει την 'πάπια' με δεύτερες θέσεις για να πάρει τον τίτλο, πάλεψε στα ασφάλτινα και μερικές φορές βρέθηκε μπροστά.
Φαίνεται ότι ο Γάλλος φτιάχτηκε στην intel και δεν του καίγεται καρφάκι για το τι θα πούν οι οπαδοί του ...
Ισως γι'αυτόν το λόγο στην ιστορία μάλλον θα μείνουν μόνον τα ρεκόρ του και τίποτα άλλο. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
Μάλλον οι δηλώσεις του όμως , τον υποβαθμίζουν αρκετά :http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Δεν είναι δυνατόν υποψήφιος πρωταθλητής να δηλώνει ότι θα πάω για την 5η θέση ..
Ακόμη και ο ψηλός που δεν γουστάρει την άσφαλτο και μπορούσε να κάνει την 'πάπια' με δεύτερες θέσεις για να πάρει τον τίτλο, πάλεψε στα ασφάλτινα και μερικές φορές βρέθηκε μπροστά.
Φαίνεται ότι ο Γάλλος φτιάχτηκε στην intel και δεν του καίγεται καρφάκι για το τι θα πούν οι οπαδοί του ...
Ισως γι'αυτόν το λόγο στην ιστορία μάλλον θα μείνουν μόνον τα ρεκόρ του και τίποτα άλλο.Καλησπέρα φίλε GF
Δέν νομίζω πουθενά στις παρακάτω δηλώσεις του να λέει ότι πάει για την 5η θέση.....Άλλο να λέει οτι δέν θα προσπαθήσω να κερδίσω το Marcus άλλο ότι πάει για την 5η.....δεν νομίζω οτι μπορούμε να ισοπεδώνουμε έτσι τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή όσο και αν προτιμούμε λόγω θεάματος τον Gronholm
«Θα είναι χαζό εκ μέρους μου να προσπαθήσω να κερδίσω το Marcus στον τελευταίο αγώνα, παίρνοντας όλα τα ρίσκα που αυτό προϋποθέτει. Δε νομίζω πως η πρώτη μου νίκη στην Ουαλία θα έρθει φέτος. Πρέπει να σκεφτώ με βάση το πρωτάθλημα. Στην Ιρλανδία έπρεπε να ξεπεράσω το Marcus, οπότε είχα προετοιμαστεί να κινηθώ όσο το δυνατόν ταχύτερα».
Φιλικά
Γιάννης -
Και ο Γκρονχολμ πουλησε την νικη στην Ουαλια το 2000 στον Μπερνς για να παρει το πρωταθλημα, που ειναι το κακο?
-
Nαι, έχεις δίκιο δεν το λέει ξεκάθαρα αλλά σε μια πιο ελεύθερη ερμηνεία των λεγόμενων του και αλλού :
Loeb said. 'For sure this victory today will change a lot for my Championship and I know we will not have to fight for the victory; we will have to fight to stay on the road and win the Championship. '
αυτό εννοεί ..
Εκεί είναι η διαφορά κατ'εμέ , ότι ο gro δεν θα έλεγε και ούτε θα έκανε ποτέ τέτοιο πράγμα και το είδαμε έμπρακτα με τις μ@λ@κίες που έκανε στους τελευταίους αγώνες ...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Και ο Γκρονχολμ πουλησε την νικη στην Ουαλια το 2000 στον Μπερνς για να παρει το πρωταθλημα, που ειναι το κακο?Ναι το έχουν κάνει πολλοί και σε τοπικό επίπεδο ακόμη ...
Αλλά όταν είναι η πρώτη τους φορά ή είναι πρωτάρηδες.Οχι όταν θεωρούνται φτασμένοι και κορυφαίοι !!
Τέλος πάντων, προσωπικές απόψεις.
-
εγω παντως εχω την εντυπωση οτι δεν θα παει ο κοντος για 5η αλλα θα πηγαινει ''βλεποντας και κανοντας'' αυτος ξερει καλα να κανει αυτο που πρεπει. Κριμα για τον ψηλο που (εμεις) οι οπαδοι του δεν θα τον δουμε να σηκωνει μια κουπα ακομα...μαλλον.
WRC 16ος και τελευταίος Γύρος- Ράλλυ Ουαλίας