-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κολλητέ του, αν θέλεις μπορείς να τον πάρεις να τον έχεις και σπίτι σου! Τον χαρίζω!πούλα τον να βγάλεις κ τίποτα...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Κολλητέ του, αν θέλεις μπορείς να τον πάρεις να τον έχεις και σπίτι σου! Τον χαρίζω!
πούλα τον να βγάλεις κ τίποτα...
Εσύ που ήσουνα τέκνον;;;;
Ο νταχτιρντίνος σε ζηλεύει...
-
Πατερούλη (όχι DAP, τον άλλον λέω) τι θα μας πάρεις για Χριστούγεννα;;
Mάρκο ποιόν ζηλεύω και γιατί;
Α και πρόσεχε πώς μιλάς στην πάρτη μου. Γιατί όταν έρθει ο καιρός της βασιλείας μου (όταν είπα), you will feel my wrath...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mάρκο ποιόν ζηλεύω και γιατί;
Χρώμα μπλούζας ήταν αυτό που φορούσες το Σάββατο το βράδυ;;;
Τι ωραίο κοκκινάκι ήταν αυτό;;;
Γιατί όταν έρθει ο καιρός της βασιλείας μου (όταν είπα), you will feel my wrath...
Καλά... Α, στο 107 να κάνεις την πιο βασική μετατροπή! Τρύπα στο πάτωμα, μπροστά από το κάθισμα του οδηγού, για να φρενάρεις με τα πόδια....
-
Μιλάς εσύ με τον κουβά σου που στην πρώτη επαφή με πιλοτή θέλει άλλαγμα σασί;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Κολλητέ του, αν θέλεις μπορείς να τον πάρεις να τον έχεις και σπίτι σου! Τον χαρίζω!
gfy...
θα σας βγαλω σαν τα γυφτακια στα φαναρια...
-
Η μόδα επιβάλει να πλένουν παρμπρίζ. Εμείς τι θα κάνουμε;
-
εσυ γιατι πληρωθηκες απο τον krus...?
-
Θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
gfy...
θα σας βγαλω σαν τα γυφτακια στα φαναρια...
Kάτι τέτοιο?
Youtube Video -
-
Θα πλένεις και εσύ;
-
ελπιζω να μη πλυνουν τη κορολα ματσμποξ του βασιλη...
-
Μην μασάς, έχει αστάρι κάτω από το χρώμα. Οπότε όταν (όχι αν, όταν) ξεβάψει, δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα σκουριάς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιλάς εσύ με τον κουβά σου που στην πρώτη επαφή με πιλοτή θέλει άλλαγμα σασί;Μόνο φτερό!!!! Και με μία βεντούζα θα είναι εντάξει...
Στην πρώτη επαφή με το αμάξι του γείτονα θέλει και βάψιμο...
-
Α ναι, να με συμπαθάς τότε...
Είπαμε, μου φαίνεται θα ψήσουμε κατάσταση.
-
-
ειναι γνωστος κρυφογερμανοφιλος.....ενιοτε φοραει μπουφαν που τον κανει ομοιο με γνωστο πρακτορα επιτυχημενης αμερικανικης σειρας που θα παιξει συντομα ο λατσιος στον αντ1...
εχει περαση και στις γυναικες...
-
-
Α, και ποιός γνωστός Θεσσαλονικεύς εθεάθη σε μερτσέντα να το παίζει βέρος Καστοριανός;
Για να βοηθησω ο ιδιος προσπαθουσε να με πεισει να κανουμε κοντρα,και μετα επιασε 210 στην περιφερειακη!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)