-
Μ? Αναμεσα σε τι να διαλεξω; Ρε σου ειπα τι παιζει με τον γομα,τωρα εσυ αν εχεις αλλη αποψη ε που κολλαμε;
-
Μόνικα και ξερή λαγάνα λέμε
-
Δεν ξερω τι λεει και τι εχει ακουσει ο Krus, παντως την αλλη Κυριακη, ο Παναθηναικος δινει το πιο δυσκολο απο τα 6, παιχνιδι, και αν νικησει τοτε πρεπει να αυτοκτονησει για να χαθει αυτο το πρωταθλημα.
Με τη Λαρισα δεν παιξαμε κανενα σπουδαιο ποδοσφαιρο (α ρε Νικο πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω με τι ποδοσφαιρικα προτυπα μεγαλωσες ) , αλλα φετος η ομαδα εχει μεγαλη ποιοτητα και τεραστιο βαθος!
Ο Σπυροπουλος ειναι μεγαλη παιχτουρα, ο Μανουτσο εβαλε γκολ που ο Παπαδοπουλος και ο Νντοι θα ηθελαν να το βαρανε για ενα μηνα μεχρι να μπει, ο Καραγκουνης ειναι αλλαγη, η ομαδα επαιξε με 9 διαφορετικους παικτες (!!!!) και τιποτα δεν αλλαξε!!
Μπραβο ρε Πεσσειρο, αντε και του χρονου στο Ch.League ας επιστρεψουμε εκει που αξιζουμε! -
Ρε συ, Ορέστη. Δηλαδή την μπάλα που έπαιξε ο ΠΑΟ χθες, την έχεις δει σε πολλά παιχνίδια φέτος?
Εντάξει. Ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα.
Εμένα μου άρεσε η μπάλα που έπαιξε, κατά διαστήματα, ο ΠΑΟ. Και δεν θεωρώ ότι έχει βάθος! -
1ον: Πασχο βλεπεις μπαλα εσυ.....
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
O Ριμπο εκανε μεγαλο λαθος,να μην δωσει το χερι του στον πατερ κατα την αλλαγη.Απαραδεκτο κ οφειλει η διοικηση να τον τιμωρησει.
Στα υπολοιπα,οντως Νικο βελτιωνομαστε λιγακι.
Αλλες 6 αγωνιστικες εχει το πρωταθλημα,ας δουμε λιγο μπαλα τουλαχιστον.
Πασχο ανεκδοτα ειναι αυτα που λετε εσεις ρε.
Λάθος έκανε ο Ρίμπο, συμφωνώ αλλά... Συγνώμη, ανέχεστε αυτή τη μουτσούνα για προπονητή της ΑΕΚ; Εριστικός όσο δεν πάει σαν παίκτης, έχει ακριβώς το ίδιο ύφος και σαν προπονητής.
Ο πατερ Κωστενογλου ? ?
Διαφωνω Σπαϊρους.Εξαιρετικος χαρακτηρας κ δεν ειναι εριστικος.Προσωρινη λυση μεν,αλλα με προοπτικη μελλοντος για την ΑΕΚ(οταν μαζεψει εμπειριες)
Λινεν μαλλον για του χρονου.....
-
ρε συ μπαγκους,αστο,ας περιοριστουμε στο οτι δε μιλαω στους απο κατω και κατα συρροην καρπαζοεισπρακτορες..
-
Nικο, το μονο που αλλαξε στο χθεσινο (μετριο) παιχνιδι της ομαδας ειναι ο Σπυροπουλος και το γκολ του Μανουτσο.
Κατα τα αλλα θα συμφωνησω με μια δηλωση ενος παικτη οτι η Λαρισα ηταν η καλυτερη οομαδα πυο περασε απο τη Λεωφορο, καθως χωρις να κλειστει (πχ Καλαμαρια, Ξανθη), ή να κανει καθυστερησεις (πχ Τριπολη, Ολυμπιακος) μας επαιζε στα ισια, ηταν επικυνδινη και ακομα και με 10 επαιξε ΜΠΑΛΑ.Πως γινεται να μην εχει βαθος ρε συ; 9 διαφορετικους παικτες ειχε στην αρχικη συνθεση απο το τελευταιο παιχνιδι! Ενταξει δεν ειανι ολοι μα ολοι στο ιδιο επιπεδο, αλλα σκεψου την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακο να παιξουν στο επομενο παιχνιδι με 9 αλλαγες!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ή να κανει καθυστερησεις (πχ Τριπολη, Ολυμπιακος)xaxaxaxaxxaxaxaxa Εσυ πας γυρευοντας να διαβασεις την ατακα...
Εχεις χαρη που κι εκεινη την ημερα δεν εφαγες 4αρα... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ρε συ μπαγκους,αστο,ας περιοριστουμε στο οτι δε μιλαω στους απο κατω και κατα συρροην καρπαζοεισπρακτορες.. -
Αρης ολε ολε ολε... Η χειροτερη αεκ των τελευταιων 14 χρονων λενε ολες οι εφημεριδες..
-
Και ο χειρότερος ΠΑΟ στην Ξάνθη....
ΑΧΡΗΣΤΟΙ......... -
Ετσι... Μα ειναι δυνατον να σας λενε οτι εχετε σιγουρο το πρωταθλημα λογω γενεθλιων κι εσεις να ειστε τοσο ανικανοι ωστε να κρατησετε λιγο τα προσχηματα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ετσι... Μα ειναι δυνατον να σας λενε οτι εχετε σιγουρο το πρωταθλημα λογω γενεθλιων κι εσεις να ειστε τοσο ανικανοι ωστε να κρατησετε λιγο τα προσχηματα;καταρχην καλως βρεθηκαμε παλι μετα απο καιρο
κατα δευτερον μαπα το νεο φορουμ,εμενα προσωπικα η ολη συνθεση με μπερδευει στο ματι
Και κατα τριτον και τελευταιο,δεν μιλαω με τους απο κατω μου -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ετσι... Μα ειναι δυνατον να σας λενε οτι εχετε σιγουρο το πρωταθλημα λογω γενεθλιων κι εσεις να ειστε τοσο ανικανοι ωστε να κρατησετε λιγο τα προσχηματα;
καταρχην καλως βρεθηκαμε παλι μετα απο καιρο
κατα δευτερον μαπα το νεο φορουμ,εμενα προσωπικα η ολη συνθεση με μπερδευει στο ματι
Και κατα τριτον και τελευταιο,δεν μιλαω με τους απο κατω μουΘα τρελαθώ.....
Εμείς είμαστε από κάτω...... -
Τα σπατε ρε εσεις οι βαζελοι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical:Τα σπατε ρε εσεις οι βαζελοι...
-1 εισαι λεμε.Αν δεν το καταλαβαινεις.............
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
καταρχην καλως βρεθηκαμε παλι μετα απο καιρο
Και κατα τριτον και τελευταιο,δεν μιλαω με τους απο κατω μουΘα τρελαθώ.....
Εμείς είμαστε από κάτω......Εσυ αν δεν τα πιανεις με την πρωτη....τι να σου πω
-
Ρε 4αρα και ΑΛΑΤΙ λεμε.
Για τον φιλο hrdoukas που μου ειχε ζητησει να του βαλω κειμενο απ το sport24.gr οταν γραψει καλα λογια για αλλη ομαδα πλην Ολυμπιακου:
Σίγουρα, η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον προπονητή με τον 48χρονο να προσπαθεί μέσα από την λάθος προετοιμασία του (και όχι στήσιμο της ομάδας) να διορθώσει την ώρα της καταστροφής (μετά τα δύο πρώτα γκολ) τα κακώς κείμενα... αλλά μάταια. Οι κινήσεις του -αν και εύστοχες- δεν έκαναν τελικά... ματ στις καθυστερήσεις η απώλεια ήρθε και ας ελπίσουμε να μην αυτοκαταστροφική.
-
Και που σαι Bujinkan : Ο Δουρος μου ειπε να μη μιλαω με τους απ κατω μου....
Ελπιζω να καταλαβαινεις και να τα πιανεις με τη μια...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε 4αρα και ΑΛΑΤΙ λεμε.τιποτα αλλο εχεις να πεις?
Διοτι σου ειπα οτι δεν μιλαω με τους απο κατω μου
-1
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--