-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
παμε παλι κλαμμα ολοι μαζιΑκομα να ξεπερασεις την 4αρα; Ελα τσωπα τσωπα θα με παρουν κι εμενα τα ζουμια.. (εσενα ομως σε πηραν τα φλοκια.. )
-
Aντε παλι το γνωστο εργο θα δουμε
11 μεσα στην περιοχη να κρεμονται απο τα δοκαρια -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
παμε παλι κλαμμα ολοι μαζι
Ακομα να ξεπερασεις την 4αρα; Ελα τσωπα τσωπα θα με παρουν κι εμενα τα ζουμια.. (εσενα ομως σε πηραν τα φλοκια.. )
Θρυλε των γραφειων, ολυμπιακε
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
παμε παλι κλαμμα ολοι μαζι
Ακομα να ξεπερασεις την 4αρα; Ελα τσωπα τσωπα θα με παρουν κι εμενα τα ζουμια.. (εσενα ομως σε πηραν τα φλοκια.. )
Θρυλε των γραφειων, ολυμπιακε
Λάθος.....
Μαφία των γραφείων, ολυμπιακέ....... -
Ελα ελα,παιδια πολυ κατσατε εδω μεσα..μολυνετε το τοπικ με την 4αρα σας....
-
παλι την εκανε η αεκ?
ποιος ακουει τωρα παλι το κοντο να μιλαει για διαιτησια?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα ελα,παιδια πολυ κατσατε εδω μεσα..μολυνετε το τοπικ με την 4αρα σας....πολυ παιχτουρα ρε ο γκαγκατσης
-
Αυτον που σ εχει σπρωξει τοσο πολυ φετος με τα διαφορα δωρακια για τα 100 χρονια; Ελα την 4αρα σου ρε,δεν καταλαβαινεις αραγε απο λογια και επιχειρηματα;
-
-
Ο Φερερ ηθελε 11 νικες για τον τιτλο ο μα@ακας....
Καλα για τους τυχαρπαστους της 4αρας τι να πω...απλα ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..
-
Βρε οργιο Πεσειρο, παρε την ομαδα για κανενα διπλο στην Παιανια, αντι να καθεσαι να ασχολεισαι με τους 11 ξυλοκοπυς της Βεροιας.
Πολλα κωλοχωρια μαζευτηκαν φετος στην Σουπερλιγκα...τουλαχιστον με Ιωνικο, Καλλιθεα, Ακραττητο βλεπαμε και λιγο μπαλα
-
[quote='kouk']Ελπίζω ότι ο Καλόν και ο Εντίνιο θα 'κολλήσουν' γρήγορα και ότι, επιτέλους, θα αποφασίσει ο Φερέρ ότι ο Ριβάλντο είναι ανασταλτικός παράγων στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
quote]
Παίκτης που δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα, άλλα ήρθε να πάρει σύνταξη φυσιολογικό είναι να μας έχει κάνει τέτοια ζημιά... Όπως κ ο Λυμπε ο οποίος ήθελε να φύγει στην Γερμανία κ αφήσαμε τα 2 ζεστά εκατομμύρια που μας πρόσφερε η Leverkusen για να κρατήσουμε τον κορυφαίο χασογκόλη της φετινής χρονιάς.. Αντί να πάρουμε παίκτης με όρεξη για διάκρηση πήραμε παίκτες μόνο για 'βόλτες στον Γερμανό'....Αντε του χρόνου ξανά...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Βρε οργιο Πεσειρο, παρε την ομαδα για κανενα διπλο στην Παιανια, αντι να καθεσαι να ασχολεισαι με τους 11 ξυλοκοπυς της Βεροιας.Πολλα κωλοχωρια μαζευτηκαν φετος στην Σουπερλιγκα...τουλαχιστον με Ιωνικο, Καλλιθεα, Ακραττητο βλεπαμε και λιγο μπαλα
έλα 1-0 με γκολ του Ιβανσιτς...
γιατί δεν παίζει Σπυρόπουλος, Νίνης ?
Μαλακίζεται ο Πεσέιρο ? -
Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το πραγμα.
Γιατι δεν χαριζουμε το πρωταθλημα στην κλαμμενη ΑΕΚ ή στον γαυρο που αναγκαζεται να παιζει 31 παιχνιδια μηπως δεν του φτασουν τα 30.Αντι να κανουμε προετοιμασια για κανενα σοβαρο ματς (Ρειντζερς) καθομαστε και χανουμε τον χρονο μας με το καθε κωλοχωρι.
Εγω με τον αμπαλο τον pasxo να παιζαμε σημερα, πιο αξιοπρεπώς θα στεκομασταν απο οτι η Βεροια.Ουστ βρωμο-ομαδες του 25% κατοχη
-
Πάλι σας αδικησε η διαιτησια ρε ορεστακο;Παλι φταιει ο γκαγκατσης κι η παρεα του; Ποπο αυτη η παραγκα..
Κακουργα κενωνια,σπας τα νευρα του ορεστη μας... http://www.youtube.com/watch?v=Cx7Dguax ... re=related
-
Aλλη μια ομαδουλα που κατεβηκε στη λεωφορο με 11 παικτες στην μεγαλη περιοχη της
Αλλα δυστηχως κυριοι δυσφημιστες του ποδοσφαιρου τερμα τα δωρα στη λεωφορο
Απο δω και στο εξης ολοι θα φευγετε με 1-2 μπαλλακια για το ταξιδι
Ουστ απο δω,αντε στη β να ησυχασουμεΑ σας το'πα?
Δεν μιλαω με τους απο κατω μου -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Α σας το'πα?
Δεν μιλαω με τους απο κατω μουΒασικα με εκεινο το ποστ-ξεφτιλα δε θα πρεπε να μιλας καθολου σ αυτο το θεμα,αμα ησουν σωστος. παρτο παλι να το χεις.
σου ειπε κανεις οτι θα το εβαζε?
Α μαλιστα.Ακραδαντο επιχειρημα και επιτελους επεσες στην παγιδα μου...
Να σε ρωτησω φιλε μου κατι.Πριν μια αγωνιστικη κατι ελεγες για διαμορφωση αποτελεσματος απο τον διαιτητη με το πεναλτυ που δε σας εδωσε.Και ερχομαι λοιπον ξυνοντας το δεξι μου να σε ρωτησω:Και ποιος σου ελεγε οτι θα το εβαζες το πεναλτυ;Αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Ρε συ μου το κανεις πολυ ευκολο και δε θελω,βαλε μου λιγακι πιο δυσκολα,λιγο τοσο δα.
Οριστε λοιπον,να δω τωρα τι εχεις να μου πεις φιλτατε μου που μου κανεις οτι δεν φορας πρασσινα γυαλια και μου λες να βγαλω τα δικα μου...
καταρχην στο ειπα για πλακα(εαν δεν το καταλαβες)
Αλλα εαν παρολα αυτα νομιζεις οτι το ειπα στα σοβαρα,τοτε να το συνεχισω
Αλλο πραγμα το πεναλτι και αλλο το τετατετ -
pasxos
Ειπα εγω τιποτα για τη διαιτησια ρε;; Ισα ισα σημερα ηταν ΟΚ...bujinkan
Μακραν η χειροτερη ομαδα που εχει περασει απο τη Λεωφορο...
Κριμα ομως που αυτη τη φορα το βαλαμε τοσο νωρις...επρεπε να τους αφησουμε να χαιρονται και να ελπιζουν ενα 10λεπτο ακομα...και να το καρφωσουμε μετα οταν θα τσουζει περισσοτερο... -
αυτο που λες θυμιζει ενα πεναλτακι ωραιο πριν κατι βδομαδες προς το τελος,δωρακι ειδικα για τη χρονια που διανυουμε..οπως εχεις καταλαβει φετος οποιος διαιτητης περναει αφηνει και το κατιτις του... Κι εγω περασα,σε ξεσκισα φαρδομηκα,και φευγοντας σου πεταξα την 4αρα (οπως τα 20 ευρα... ).Οποτε για ποιο λογο μιλας ακομα για μπαλα και χαιρεσαι; Μετα την 4αρα και εχεις ακομα το θρασσος να μιλας για ποδοσφαιρο;Αντε στο μπασκετακι αγορινα..
edit:Ετσι μπραβο...
-
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--