-
[quote='HighFidelity']Spike
Το ΝΟΚΙΑ είναι πολύ άσχημο, αν και πραγματικά τα features του είναι μια χαρά. Δείχνει σαν να κοστίζει 40 -
Το ΝΟΚΙΑ είναι πολύ άσχημο, αν και πραγματικά τα features του είναι μια χαρά. Δείχνει σαν να κοστίζει 40 -
Spike
Το παρακάνω ε;
Τι να κάνω ρε συ, παραείναι άσχημο!
Δεν ψάχνω για design , απλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε άθλιο!
Το Ν70 είναι απείρως πιο όμορφο και μπορώ να το βρω φθηνά, σίγουρα κάτω από 200 -
Το παρακάνω ε;
Το Ν70 είναι απείρως πιο όμορφο και μπορώ να το βρω φθηνά, σίγουρα κάτω από 200 -
Το παρακάνω ε;
αντε βρεθηκε τηλεφωνο..
-
Τελικά θα το δώσω 100 ευρώ αποφάσισα...με το Route 66 που έχει μέσα (GPS)...γιατί θα το έχω στο συρτάρι μου και δε θα το κάνω τίποτα όπως και τόσα άλλα κινητά που έχω και τα κοιτάω (8110, 8210, Τ610 κ.α.).
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τελικά θα το δώσω 100 ευρώ αποφάσισα...με το Route 66 που έχει μέσα (GPS)...γιατί θα το έχω στο συρτάρι μου και δε θα το κάνω τίποτα όπως και τόσα άλλα κινητά που έχω και τα κοιτάω (8110, 8210, Τ610 κ.α.).Νίκο, σε τι κατάσταση είναι; Εχει πολλές γρατζουνιές (το ξέρω πως είναι εύκολο να τις αποκτήσει, οπότε δεν τρελαίνομαι κιόλας αν υπάρχουν...).
Αν είναι ΟΚ, κανονίζουμε αύριο και το αγοράζω, 100 -
βαλτε το αγγελια να λεμε οτι γινονται αγορες και πωλησεις εδω μεσα..
nikos120i μονο να μην ειναι καγκουρικο γιατι ο hifi δε θελει..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βαλτε το αγγελια να λεμε οτι γινονται αγορες και πωλησεις εδω μεσα..nikos120i μονο να μην ειναι καγκουρικο γιατι ο hifi δε θελει..
Εννοείται! Αλλά βλέποντας πόσο όμορφη είναι η 120i του , δεν ανησυχώ!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τελικά θα το δώσω 100 ευρώ αποφάσισα...με το Route 66 που έχει μέσα (GPS)...γιατί θα το έχω στο συρτάρι μου και δε θα το κάνω τίποτα όπως και τόσα άλλα κινητά που έχω και τα κοιτάω (8110, 8210, Τ610 κ.α.).
Νίκο, σε τι κατάσταση είναι; Εχει πολλές γρατζουνιές (το ξέρω πως είναι εύκολο να τις αποκτήσει, οπότε δεν τρελαίνομαι κιόλας αν υπάρχουν...).
Αν είναι ΟΚ, κανονίζουμε αύριο και το αγοράζω, 100 -
Ωραία!....να κλειδωθεί τώρα η αγγελία του Highfidelity....
(αγγελία το κάναμε)
-
Και η ερώτησή μου είναι η εξής...Ρ1 ή Ν95?
Ίσως πάρω το Ν95 τελικά...
-
Και η ερώτησή μου είναι η εξής...Ρ1 ή Ν95?Ίσως πάρω το Ν95 τελικά...
Nα προτείνω κάτι διαφορετικό;
Είναι πολύ μικρό και διακριτικό, τρέχει Win Mobile 5.0, δέχεται και Destinator (το προεγκατεστημένο MioMap δεν έχει χάρτες της προκοπής...) και μόνη έλλειψη είναι το WiFi.
Εχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα με κολλήματα, αλλά επαφίεται και στον χρήστη... Θα έλεγα πως αν ξεφορτωθείς το MioMap δεν θα έχεις πρόβλημα.
Εγώ αυτό θ'αγόραζα αν δεν με ενδιέφερε το WiFi.
Αν με ενδιέφερε, ιδού:
ETEN X600
Πρόβλημα το ότι δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή και αναμένεται. Αλλο πρόβλημα πως δεν το δίνουν άλλοι με επιδότηση εκτός από το Πλαίσιο.
Το Mio θα το βρεις και στην Wind πάντως. -
Τελικά 'έκλεισα' το Ν95.
Ευχαριστώ Γρηγόρη (?) για τις προτάσεις σου...αλλά θέλω κινητό μωρέ.
-
να εχεις μαζι σου φορτιστες...
-
Τελικά 'έκλεισα' το Ν95.Ευχαριστώ Γρηγόρη (?) για τις προτάσεις σου...αλλά θέλω κινητό μωρέ.
Ναι Γρηγόρης, το γράφει και στην...ούγια!
Το Ν95 είναι πολλές φορές καλύτερο σαν κινητό από ένα Win Mobile , αλλά δεν έχει όλα τα πλεονεκτήματα των PDA. Εγώ χρησιμοποιώ το δικό μου σαν κινητό, PDA , διαβαστήρι (καλό ε; ), κλπ από τον Ιούνιο και δεν με έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα... Είναι και θέμα συνήθειας ασφαλώς...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η κακή συχνά συνεργασία των WinMobile με τα ακουστικά Bluetooth...
Οπως και να χει, καλορίζικο, καλώς και συντόμως (ξέρεις γιατί! ) να έλθει! -
Άστα...πίστεψέ με ότι θέλω να έρθει ΠΟΛΥ σύντομα!!! Δε μπορώ να περιμένω!!!
Βασικά χάρηκα ΠΑΡΑ πολύ που διάλεξα πάλι ΝΟΚΙΑ...επειδή είχα ένα άγχος στη μετάβαση...αλλά τώρα με το content copier θα τα πάρει όλα! Θα βάλω και το route66 και θα είμαι κομπλέ!
Αυτά!
Ευχαριστώ Γρηγόρη!! Είμαστε σε επικοινωνία. Θα τους πάρω τη Πέμπτη να δω που βρισκόμαστε...ελπίζω να μου πούνε να περάσω να το πάρω!
-
Εγώ πάντως επιμένω στο HTC Cruise!!!........
-
Πληροφοριακά πάντως, για να μεταφέρεις τις επαφές ανεξαρτήτως πλατφόρμας, χρειάζεσαι τον συγχρονισμό μέσα από το Outlook. Συγχρονίζεις πρώτα το παλιό τηλέφωνο και μετά συγχρονίζεις το καινούριο και τελείωσες!
Στα SE γίνεται ακόμη πιο απλά, στέλνεις όλο το ευρετήριο με ΒΤ και αυτό ήταν!
Στα ΝΟΚΙΑ δεν έχω ιδέα, αλλά από βδομάδα θα πρέπει να μάθω!
Στη χειρότερη, θα δουλέψει ο συγχρονισμός με το Outlook.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]