-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Nα πω την αλήθεια και γω είδα με τα ματάκια μου την Πέμπτη το βράδυ κάποιον Έλληνα αγωνιζόμενο (που έτρεχε Ελπα) να μπαίνει στο αμάξι του JJ στο σέρβις και να πάνε βόλτα! Αλλά δε νομίζω...Κι ομως Τασο αυτος το πηρε...
-
Ρε παιδιά τι κόλπο (για να μήν πώ τίποτα άλλο.....) είναι αυτό να σας ρωτάνε όλοι και να μην λέτε ποιός πήρε το αυτοκίνητο ??? Κρατικό μυστικό είναι ???
-
Αυτόν που είδα εγώ είναι ο Χ. Οικονόμου να μπαίνει για βόλτα στο τέρας του JJ την Πέμπτη το βράδυ! Αλλά για αγοραπωλησία δεν άκουσα τίποτα απολύτως.
-
Αυτόν που είδα εγώ είναι ο Χ. Οικονόμου να μπαίνει για βόλτα στο τέρας του JJ την Πέμπτη το βράδυ!Ακριβως το Χ. Οικονομου πηγε βολτα, γιατι αραγε....
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Αυτόν που είδα εγώ είναι ο Χ. Οικονόμου να μπαίνει για βόλτα στο τέρας του JJ την Πέμπτη το βράδυ!
Ακριβως το Χ. Οικονομου πηγε βολτα, γιατι αραγε....
Θανάση μου το οτι πήγε βόλτα τον Οικονόμου δεν σημαίνει ότι ο Οικονόμου θα το αγοράσει!
Και ο Οικονόμου πρόσφερε βόλτα στον JJ με το δικό του, και μάλιστα του πρότεινε να το οδηγήσει κιόλας . Σημαίνει ότι ο JJ θα πάρει του Οικονόμου? -
Αυτόν που είδα εγώ είναι ο Χ. Οικονόμου να μπαίνει για βόλτα στο τέρας του JJ την Πέμπτη το βράδυ!
Ακριβως το Χ. Οικονομου πηγε βολτα, γιατι αραγε....
Θανάση μου το οτι πήγε βόλτα τον Οικονόμου δεν σημαίνει ότι ο Οικονόμου θα το αγοράσει!
Και ο Οικονόμου πρόσφερε βόλτα στον JJ με το δικό του, και μάλιστα του πρότεινε να το οδηγήσει κιόλας . Σημαίνει ότι ο JJ θα πάρει του Οικονόμου?εγω εμαθα οτι ο Χ. Οικονομου ειναι αυτοs που πηρε του
J.J -
προφανώς, θα είναι οικονομημένος!
-
O Χ. Οικονομου ειναι ο Φλεσσας ή ο Αluset?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
O Χ. Οικονομου ειναι ο Φλεσσας ή ο Αluset?O Φέσσας.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
O Χ. Οικονομου ειναι ο Φλεσσας ή ο Αluset?ΠΟΥ.... ΦΟΥΣΤΑ!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΕΡΝΕΙ!! ..................
ΟΧΙ ΚΑΡΑΒΙ ΑΛΛΑ S1600!!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΟΥ.... ΦΟΥΣΤΑ!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΕΡΝΕΙ!! ..................
ΟΧΙ ΚΑΡΑΒΙ ΑΛΛΑ S1600!!!
Μεγαλε ασε την ακυρη κριτικη σε αλλους και κοιτα να πατησεις λιγο γκαζι.
Σε εβλεπα τωρα στον Φωτεινελη και πραγματικα μου εφτιαξες τη διαθεση...
Αερα πας...ουτε σκονη δε σηκωνειςΤο τι κάνει ο άλλος, σίγουρα δεν μπορεί να είναι αντικείμενο ειρωνείας.
Φρόντισε να μην επαναλάβεις παρόμοια συμπεριφορά
[kouk] -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
ΠΟΥ.... ΦΟΥΣΤΑ!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΕΡΝΕΙ!! ..................
ΟΧΙ ΚΑΡΑΒΙ ΑΛΛΑ S1600!!!
Το τι κάνει ο άλλος, σίγουρα δεν μπορεί να είναι αντικείμενο ειρωνείας.
Φρόντισε να μην επαναλάβεις παρόμοια συμπεριφορά
[kouk]ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!! ΕΣΥ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕΣ!! ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΑΑΑΑ , ΣΚΟΝΗ ΔΕ ΣΗΚΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!!ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ! ΤΙΜΗ ΜΟΥ!!!!
-
Ρε δημητρη...τι ασχολεισαι με τον καθε ηλιθ.ο. Παντως το θηριο εδειχνε αστερι στο χωμα. Θα πας και σε αλλους χωματινους αγωνες ??
-
Αερα πας...ουτε σκονη δε σηκωνειςΘυμισέ μου που σε είδαμε εσένα.....
-
[quote='konstantinos7']Ρε δημητρη...τι ασχολεισαι με τον καθε ηλιθ.ο. Παντως το θηριο εδειχνε αστερι στο χωμα. Θα πας και σε αλλους χωματινους αγωνες ??[quote]
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΩΣΤΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIAT ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ! ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ! ( ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΟΠΟΤΕ...)
ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ! ΕΣΥ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!
-
Ρε συ κουκ παλι με εμενα τα βαζεις?
Δεν βλεπεις τις ακομψες αναφορες στο ονομα μου απο τον κ7 και τον Ατεκ?
Παντως εκτος απο το οτι ηταν το καλυτερο φιατ...το πας και καλα...
Τωρα πως καταφερες να χτυπησεις το ψυγειο... σε κανα πεζοδρομιο χτυπησες???? Γιατι απο κει πηγαινες...απ'το πεζοδρομιο...Ξέρεις, το καλύτερο είναι, αν έχεις κάτι να πεις, να το λες ανοιχτά! Οχι με μπηχτές για πεζοδρόμια και άλλες τέτοιες κακιούλες. Γιατί τότε κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς άσχημα, και δεν πιστεύω ότι θα το ήθελες. Ειδικά όταν μιλάς για κάποιους που ξέρεις, χωρίς να ξέρουν αυτοί ποιός είσαι.
[kouk] -
Δεν βλεπεις τις ακομψες αναφορες στο ονομα μου ...
-
Ρε συ κουκ παλι με εμενα τα βαζεις?
Δεν βλεπεις τις ακομψες αναφορες στο ονομα μου απο τον κ7 και τον Ατεκ?
Παντως εκτος απο το οτι ηταν το καλυτερο φιατ...το πας και καλα...
Τωρα πως καταφερες να χτυπησεις το ψυγειο... σε κανα πεζοδρομιο χτυπησες???? Γιατι απο κει πηγαινες...απ'το πεζοδρομιο...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ! ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΣΗΣ!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
-
Σωστόν!!!!!
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ