-
Αγωνία ε??!!
-
Οι 11 και πλέον σελίδες στο forum, ειδικά σε μεταμεσονύκτιο αγώνα, δείχνουν το μέγεθος του ενδιαφέροντος που είχε το Ράλλυ της Νέας Ζηλανδίας!
Επιτέλους μάχη στην κορυφή. Και τι μάχη!!! Η διαφορά των δύο πρώτων δεν ξεπέρασε σε κανένα σημείο του αγώνα τα 15 δευτερόλεπτα! Η τελική διαφορά είναι η μικρότερη που έχει εμφανιστεί σε αγώνα του WRC ever!
Τί άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς σε ένα πρωτάθλημα του οποίου το ενδιαφέρον έχει πέσει τα τελευταία χρόνια...Είχαμε μάχη και στις πιο κάτω θέσεις με τον Atkinson να κλέβει στην προτελευταία ειδική την 4η θέση από τον Latvala, και τον σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή παραγωγής Arai να κερδίζει στο νήμα την κατηγορία του από τον πρωταθλητή του 2004 McShea.
Εγκαταλείψει ή όχι ο Gronholm στο τέλος της χρονιάς, τα επόμενα πρωταθλήματα θα είναι σίγουρα καλύτερα!!! Οι μικροί έρχονται με φόρα (Latvala, Atkinson, Sordo) και άλλοι μικροί μεγάλωσαν και είναι έτοιμοι για νίκες (Hirvonen, Duval).
Ιδιαίτερη μνεια αξίζει για τον απίστευτο Juho Hanninen!!! Ξεκίνησε επικεφαλής στην κατηγορία παραγωγής, είχε κλατάρισμα, δεν το έβαλε κάτω, κέρδιζε τη μία ειδική μετά την άλλη, τούμπαρε, ξανατούμπαρε, δεν το έβαλε κάτω, ξανακέρδιζε όλες τις ειδικές με στραβό αμάξι και εν τέλει τερμάτισε μόλις 2 λεπτά πίσω από τον νικητή. Δεν είναι πολύ μικρός, όμως έχει μόλις 2-3 χρόνια αγώνες στην πλάτη του, οπότε, το μέλλον του ανήκει!!!!
-
Μέσα στη γενική κατάντια του wrc, ζήσαμε ίσως την πιο απίστευτη μάχη ever! Και με το σωστό νικητή! (αν και σε τέτοιο επίπεδο, δεν πολυέχει σημασία).
Κερδίζοντας ένα τέτοιο πρωτάθλημα θα ήταν ονειρεμένος τρόπος για να κλείσει ο Μάρκους την καριέρα του!
Δυστυχώς φαίνεται πως η μετά-Γκρο εποχή θα είναι φτωχότατη για το άθλημα...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Εγκαταλείψει ή όχι ο Gronholm στο τέλος της χρονιάς, τα επόμενα πρωταθλήματα θα είναι σίγουρα καλύτερα!!! Οι μικροί έρχονται με φόρα (Latvala, Atkinson, Sordo) και άλλοι μικροί μεγάλωσαν και είναι έτοιμοι για νίκες (Hirvonen, Duval).Ίσως θα είναι καλύτερα επειδή θα παίζονται στα ανοιχτά οι θέσεις από τη 2 έως την 6. Από την άλλη, η διαφορά μεταξύ της πρώτης δυάδας και του τρίτου σε αυτό τον αγώνα (και όχι μόνο) δείχνει ότι αν ο ψηλός εγκαταλείψει, τα επόμενα πρωταθλήματα θα είναι υγιεινός περίπατος για τον Σεμπ. Σίγουρα θα κερδίσει κάποιος πιτσιρικάς κάποιους αγώνες, αλλά σε επίπεδο πρωταθλήματος δε νομίζω να υπάρξει θέμα.
-
o seb ειναι ο καλυτερος οδηγος ever.. μη ξεχνατε οτι τον αγωνα τον ετρεξε χωρις εμπειρια απο περυσι!!! κι ομως ειδατε ποσο κοντα ηταν!!
-
Foveros agonas paei polis keros na doume tetio agona!!! sta thetika gia mena ine i epidosis tou Atckinson kai tou Latvala !!! Poli kalo agona kai paloi!! Gia na doume pios tha einai o prottathlitis...
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
o seb ειναι ο καλυτερος οδηγος ever.. μη ξεχνατε οτι τον αγωνα τον ετρεξε χωρις εμπειρια απο περυσι!!! κι ομως ειδατε ποσο κοντα ηταν!!Λίγο απόλυτο σε βρίσκω....!
Κ επείδη τον έτρεξε χωρίς εμπειρία από πέρυσι τον κάνει τον καλύτερο οδηγό ever?
Ας υπήρχαν 3-4 οδηγοί ακόμα του ιδίου βεληνεκούς με αυτοκίνητα ικανά για νίκη κ θα το βλέπαμε. Εδώ o μόνος ισάξιος των 2 είναι ο Peter κ αυτός τρέχει με κουτσό μουλάρι...!
Μην επηρεάζεσε από την ευκολία που έχει σπάσει κάποια ρεκόρ.... Οι συνθήκες έχουν τον πρώτο λόγο σ αυτό.[/img] -
Πάντως έχω να πω ότι τέτοιο ενδιαφέρον σε αγώνα κ μάλιστα μέσα από το internet δεν το φανταζόμουν. Αυτή η τεχνολογία ώρες ώρες.
Παιδιά το WRC+ Live Stage ήταν όλα τα λεφτά για το φινάλε! Έδειξε κ μικροανασκόπηση , απονομή πανηγυρισμούς, δηλώσεις. Πολύ καλό!!! Το είδε κανείς άλλος?
Κ βέβαια ο πανηγυριρσμός του Marcus έξω από το αυτοκίνητο περιμένοντας να δει τον χρόνο του Loeb!!!
-
Eίχα καιρό να δώ τόσο καλό αγώνα από άποψη αγωνίας. Τι κι αν έχασε ο Loeb εγώ χαρούμενος είμαι
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
o seb ειναι ο καλυτερος οδηγος ever.. μη ξεχνατε οτι τον αγωνα τον ετρεξε χωρις εμπειρια απο περυσι!!! κι ομως ειδατε ποσο κοντα ηταν!!
Λίγο απόλυτο σε βρίσκω....!
Κ επείδη τον έτρεξε χωρίς εμπειρία από πέρυσι τον κάνει τον καλύτερο οδηγό ever?
Ας υπήρχαν 3-4 οδηγοί ακόμα του ιδίου βεληνεκούς με αυτοκίνητα ικανά για νίκη κ θα το βλέπαμε. Εδώ o μόνος ισάξιος των 2 είναι ο Peter κ αυτός τρέχει με κουτσό μουλάρι...!
Μην επηρεάζεσε από την ευκολία που έχει σπάσει κάποια ρεκόρ.... Οι συνθήκες έχουν τον πρώτο λόγο σ αυτό.[/img]Αποψη μου. Και αν ανατρεξεις παλαιοτερα αυτοι που κλεβαν τη παρασταση ηταν 2-4..
-
η φωτό όλα τα λεφτά....1 εκατομ. λέξεις τουλάχιστον!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εγκαταλείψει ή όχι ο Gronholm στο τέλος της χρονιάς, τα επόμενα πρωταθλήματα θα είναι σίγουρα καλύτερα!!! Οι μικροί έρχονται με φόρα (Latvala, Atkinson, Sordo) και άλλοι μικροί μεγάλωσαν και είναι έτοιμοι για νίκες (Hirvonen, Duval).
Ίσως θα είναι καλύτερα επειδή θα παίζονται στα ανοιχτά οι θέσεις από τη 2 έως την 6. Από την άλλη, η διαφορά μεταξύ της πρώτης δυάδας και του τρίτου σε αυτό τον αγώνα (και όχι μόνο) δείχνει ότι αν ο ψηλός εγκαταλείψει, τα επόμενα πρωταθλήματα θα είναι υγιεινός περίπατος για τον Σεμπ. Σίγουρα θα κερδίσει κάποιος πιτσιρικάς κάποιους αγώνες, αλλά σε επίπεδο πρωταθλήματος δε νομίζω να υπάρξει θέμα.
Ίσως όχι τη νέα χρονιά, αλλά σίγουρα την επόμενη, ο Loeb θα τα βρει σκούρα απέναντι στους μικρούς. Δεν είναι τυχαίο πως έχασε στα ίσια από τον Hirvonen σε Νορβηγία και Φινλανδία. Και μην ξεχνάμε πως ο ρόλος του Hirvonen στη Ford είναι υποστηρικτικός του Gronholm με δουλειά του να φέρνει βαθμούς για τους κατασκευαστές. Τα ίδια ισχύουν και για τον Sordo, ο οποίος ίσως θέλει λίγο χρόνο παραπάνω στο χώμα, αλλά και για τον Latvala.
Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει αν ο Seb θα έχει αντίπαλο όταν εγκαταλείψει ο Marcus. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος! -
Η διαφορά των δύο πρώτων δεν ξεπέρασε σε κανένα σημείο του αγώνα τα 15 δευτερόλεπτα! Η τελική διαφορά είναι η μικρότερη που έχει εμφανιστεί σε αγώνα του WRC ever!
Τί άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς σε ένα πρωτάθλημα του οποίου το ενδιαφέρον έχει πέσει τα τελευταία χρόνια...Για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, μήπως αυτή η διαφορά μας δείχνει ότι όσο πάει γίνονται σπρίντ τα ράλλυ?
Κατά την άποψή μου οι κύριοι της ΦΙΑ θα πρέπει να κοιτάξουν να επαναφέρουν το σπορ στην παλιότερη μορφή σιγά σιγά, γιατί προβλέπεται φορμουλοποίηση....
-
O Duval μάλλον δεν θα τρέξει στην Καταλωνία...Γράψτε λάθος...
Ο Duval θα τρέξει στην Καταλωνία με Xsara της Kronos και συζητάει και τη συμμετοχή του στην Κορσική!!! -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Η διαφορά των δύο πρώτων δεν ξεπέρασε σε κανένα σημείο του αγώνα τα 15 δευτερόλεπτα! Η τελική διαφορά είναι η μικρότερη που έχει εμφανιστεί σε αγώνα του WRC ever!
Τί άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς σε ένα πρωτάθλημα του οποίου το ενδιαφέρον έχει πέσει τα τελευταία χρόνια...Για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, μήπως αυτή η διαφορά μας δείχνει ότι όσο πάει γίνονται σπρίντ τα ράλλυ?
Κατά την άποψή μου οι κύριοι της ΦΙΑ θα πρέπει να κοιτάξουν να επαναφέρουν το σπορ στην παλιότερη μορφή σιγά σιγά, γιατί προβλέπεται φορμουλοποίηση....
φορμουλοποιηση δε θα υπαρξει ποτε στα wrc γιατι ολα βασιζονται στον οδηγο και οχι στα πιτ στοπ και στην ταχυτητα του ανεμου αλλωστε αρκει να δουμε ενα ποντιουμ wrc και ενα της f1 για να δουμε και τις σχεσεις μεταξυ των κορυφαιων οδηγων στα 2 αυτα σπορ.στην f1 το ξενερωμα προσφερεται απλοχερα...τουλαχιστον στο wrc υπαρχει και σεβασμος μεταξυ των οδηγων καθως αν νικαει καποιος νικαει λογω ικανοτητας καθαρα...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
φορμουλοποιηση δε θα υπαρξει ποτε στα wrc γιατι ολα βασιζονται στον οδηγο και οχι στα πιτ στοπ και στην ταχυτητα του ανεμουΑ μαλιστα, αρα ο Solberg ειναι ενα κουλαδι και μισο. Ή μηπως οχι;
αλλωστε αρκει να δουμε ενα ποντιουμ wrc και ενα της f1 για να δουμε και τις σχεσεις μεταξυ των κορυφαιων οδηγων στα 2 αυτα σπορ.
Ε, αφου στο βαθρο ειναι παντα οι εξης τρεις και να μην ηθελαν κολητοι εχουν καταντησει.
στην f1 το ξενερωμα προσφερεται απλοχερα... τουλαχιστον στο wrc υπαρχει και σεβασμος μεταξυ των οδηγων καθως αν νικαει καποιος νικαει λογω ικανοτητας καθαρα...
Γιαυτο και κερδιζουν μονο δυο και τον τιτλο τον περνει ο εξης ενας. Συναρπαστικο!
Ενταξει καταλαβαινω οτι σε πολλους WRCδες δεν αρεσει η F1 αλλα οπως και να το κανουμε το ενα πρωταθλημα το παρακολουθουν 1000, το αλλο 10. Μπορει φυσικα να κανουν λαθος οι πολλοι αν και το πιο πιθανο ειναι να εχει κατι καλο και το διπλανο μαγαζι.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κι εγώ περιμένω τον Go_for_Pole να ρωτήσει πάλι πού είναι οι οπαδοί του ψηλούΟοοοχι, δε θα ρωτησω αυτο αλλα κατι αλλο, σε τι εχει πλεον να ελπιζει ο Gro απο τι στιγμη που σε αυτο το ραλι κερδισε (με το ζορι) μολις δυο βαθμους απο τον αντιπαλο του. Φυσικα και η Citroen θα χρηματοδοτησει οσους περισσοτερους αγωνες μπορει για τον Duval και κατα τη γνωμη μου θα ειναι εκπληξη αν δε πετυχει το 1-2-3 σε καποια απο τα επερχομενα κλασικα ασφαλτινα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ενταξει καταλαβαινω οτι σε πολλους WRCδες δεν αρεσει η F1 αλλα οπως και να το κανουμε το ενα πρωταθλημα το παρακολουθουν 1000, το αλλο 10. Μπορει φυσικα να κανουν λαθος οι πολλοι αν και το πιο πιθανο ειναι να εχει κατι καλο και το διπλανο μαγαζι.Ναι εχει καλυτερο marketing, μεγαλυτερη προβολη και περισσοτερη γκλαμουρια και καλυτερο φορματ αγώνων.
Δυστυχως χανει σε θεαμα και συγκινησεις. -
Και λιγότερη ταλαιπωρία, μπορώ να προσθέσω.
Μη μου στενοχωρείτε τον Go For Pole, βρίσκεται σε κρίσιμη (και πατημένη*) καμπή της ζωής του
- : πιο απαιτητική κι απ' την Parabolica
-
Τι θέλει και ασχολείται ο άνθρωπος με αυτά τέτοιες στιγμές; Σε λίγο καιρό αντίο F1 και WRC.......
WRC 2007 - 11ος ΓΥΡΟΣ Ράλλυ N.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ