-
ολα θα παιχτουν στην sss!!!
-
σε 5 λεπτα μην φυγεις!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Σε πόση ώρα είναι η SSS?Στις 5:18... Τη δείχνει live το WRC+ . Κανένα ελεύθερο κανάλι να τη δούμε;;;
-
Βρε που να πάω....!!!! Έχω πριτσινωθεί στην καρέκλα!!!!!!!
Πρώτη φορά βλέπουμε τέτοιο αγώνα....
-
Για να δουμε...
Το 80-72 θα γινει 90-80 υπερ του Bosse ή 88-82...
4 βαθμοι διαφορα παιζονται στην σουπερ ειδικη! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Σε πόση ώρα είναι η SSS?
Στις 5:18... Τη δείχνει live το WRC+ . Κανένα ελεύθερο κανάλι να τη δούμε;;;
Προλαβαίνουμε να κάνουμε register τώρα??? ή μόνο πριν την αρχή του rally? Αν ισχύει θα κάνω τώρα γι αυτό τον αγώνα μόνο
-
Κοιτάζω για το 24hour pass. 2 λίρες αγγλίας.
-
εχει πριτσινωθει !!!!!!
-
Στις προηγουμενες αναμετρησεις στην sss αναδειχτηκαν ισοπαλοι μεταξυ τους με διαφορες του 0,5 και 0,4 αντιστοιχα.
ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!! -
τα χαπια μου ,τα πριτσινια μου ,και την καρεκλα μου
-
Για να δει κάποιος τις SSS θέλει 3 λίρες , δηλαδή register sto rally pass.
-
και 2 λιρες αγγλιας!!!
-
Μαντάρα τα έκανα
Γράφτηκα στο 24 hour pass κ τελικά δεν δίνει δυνατότητα παρακόλουθησης της SSS. Grrrrrrrrr!Τι διάολο.... Μετά ανακάλυψα αυτό που έγραψα για το rally pass...
Το χειρότερο είναι πως δεν μου δίνει δυνατότητα για rally pass τώρα!!!EDIT: Συγχωρείστε με, είναι δύσκολες οι ώρες... Τελικά κ με το 24hr pass βλέπεις την SSS! Μόλις το βρήκα!!! (έτσι νομίζω δηλ.... )
-
Σε περιπτωση ισοπαλιας...τι γινεται?
-
Αντιγράφω από rallyforum
**
22.3 Dead heat in a Championship rallyIn the event of a dead heat in a rally, the competitor who accomplished the best time for the first special stage will be proclaimed winner. If this is not sufficient to be able to decide between the competitors who are the times of the second, third, fourth, etc. special stages shall be taken into consideration. This rule may be applied at any time during the rally
** -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σε περιπτωση ισοπαλιας...τι γινεται?πεναλτι??
-
Stohl στην εκκίνηση!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σε περιπτωση ισοπαλιας...τι γινεται?Άρα κερδίζει ο Gronholm που τερμάτισε μπροστά στην 1η Ε.Δ.
-
Δεν είναι κλασσική παράλληλη διαδρομή! Έχει βαθμό δυσκολίας καλό σε σχέση με άλλες.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δεν είναι κλασσική παράλληλη διαδρομή! Έχει βαθμό δυσκολίας καλό σε σχέση με άλλες....γι'αυτο και παιζουν μεγαλουτσικες διαφορες σχετικα με το μηκος της διαδρομης...
WRC 2007 - 11ος ΓΥΡΟΣ Ράλλυ N.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ