-
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ , ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ - ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ .
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ -
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ , ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ - ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ .
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ -
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ , ΝΑ ΠΑΜΕ **ΠΟΥΘΕΝΑ **, ΝΑ ΦΑΜΕ **ΤΙΠΟΤΑ **.
ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΤΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΑ .... ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ , ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ .........
ΑΣΕ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ , ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ..
ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ (ΤΟΥ ΣΟΑΑ ) ΑΔΕΙΟ , ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΕΙΧΑΜΕ , ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ........
ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΟΥΛΑ , ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟ , ΕΙΝΑΙ .... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΑΤΟΠΟ , ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ .
ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ , ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ .........
-
κ Χρήστο
Μερικές φορές έχεις μια τάση να τσακίζεις τα θέματα επαναφέρωντας την ωμή πραγματικότητα.
Εσύ και η μάνα μου όταν με ξυπνούσε να πάω σχολείο. -
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΜΑ ΕΡΓΑ , ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ .
ΞΑΝΑΠΕΣΕ ΤΩΡΑ ..... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ -
Καλα λεει ο apr..Το καλυτερο θα ηταν φιλικος αγωνας με λογικο παραβολο συμμετοχης για να υπερπολλαπλασιαστει το ποσον απο τις συμμετοχες και φυσικα συννενοηση απο την αρχη του σπορ μεχρι την λεσχη που θα το αναλαβει για να πιασει ο σκοπος και να πανε εκει που πρεπει..
Αυτη την στιγμη,τιποτα δεν ειναι σανιδα στον ωκεανο..Ο λογαριασμος ομως,μαλον δεν θα πιασει οσο θα επιανε ο αγωνας..Και φυσικα,θα χρειαστει και την συμμετοχη των απανταχου αγωνιζομενων σε μια κινηση ανθρωπιας και συμπαραστασης..Οταν θα αρχισουμε να τρεχουμε στα αποκαιδια,τοτε θα καταλαβουμε το μεγεθος της καταστροφης..
Τοσα λεφτα πανε χαμμενα στους Ελ.Αγωνες...Θα'πρεπε ηδη να εχει αρχισει να συζητιεται κατι τετοιο..Ισως θα επρεπε να το σπρωξουμε κι εμεις οι ιδιοι ακομα και με ονομαστικη επιστολη..
Αν νομιζετε οτι αξιζει τον κοπο,εγω την υπογραφη μου την αφηνω απο τωραΓιωργος Γρινιεζακης
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ , ΝΑ ΠΑΜΕ **ΠΟΥΘΕΝΑ **, ΝΑ ΦΑΜΕ **ΤΙΠΟΤΑ **.ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΤΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΑ .... ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ , ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ .........
ΑΣΕ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ , ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ..
ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ (ΤΟΥ ΣΟΑΑ ) ΑΔΕΙΟ , ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΕΙΧΑΜΕ , ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ........
ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΟΥΛΑ , ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟ , ΕΙΝΑΙ .... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΑΤΟΠΟ , ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ .
ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ , ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ .........
Κε ΧΡΗΣΤΟ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΑΙΚΙΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟ.
ΑΥΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ.
ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ( ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ,ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.
ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... highlight=
-
Όχι ladies! Από τον καναπέ του με μερικά ευρώπουλα και ντυμένος στα μαύρα, δεν βοηθάει κανείς...
Όταν χαιρόμασταν όλοι μαζί την Αλφειούσα και τη Φολόη ήταν καλά;;;
Όταν ΟΛΟΙ μας είμασταν κάφροι απέναντι σ'αυτό το οικοσύστημα ήταν καλύτερα;;;
Μια χαρά άντρακλες είστε όταν σαν συμφέρει κάτι κι όταν τσακώνεστε 'Ρουστέμικα' εδώ μέσα.
Παραμάσχαλα το κουρσάκι σας, σηκώστε τα μανίκια να βάψουμε το σχολείο των Κρεστένων και να το καθαρίσουμε που οφείλουμε να μπούνε μέσα τα παιδάκια σε λίγο καιρό, να βάλουμε κανένα χεράκι για τους ανθρώπους αυτούς.
Να κάνουμε καμιά περιπολία στο βουνό, που έχουν οριστεί οι βάρδιες (εσείς τις ξέρετε και καλύτερα...)
Εγώ πήρα άδεια και φεύγω, ο φραππές μπορεί να περιμένει
-
Ο χρήστης QUEEN έγραψε:
Όχι ladies! Από τον καναπέ του με μερικά ευρώπουλα και ντυμένος στα μαύρα, δεν βοηθάει κανείς...Όταν χαιρόμασταν όλοι μαζί την Αλφειούσα και τη Φολόη ήταν καλά;;;
Μια χαρά άντρακλες είστε όταν σαν συμφέρει κάτι κι όταν τσακώνεστε 'Ρουστέμικα' εδώ μέσα.
Παραμάσχαλα το κουρσάκι σας, σηκώστε τα μανίκια να βάψουμε το σχολείο των Κρεστένων και να το καθαρίσουμε που οφείλουμε να μπούνε μέσα τα παιδάκια σε λίγο καιρό, να βάλουμε κανένα χεράκι για τους ανθρώπους αυτούς.
Να κάνουμε καμιά περιπολία στο βουνό, που έχουν οριστεί οι βάρδιες (εσείς τις ξέρετε και καλύτερα...)
(Όχι τόσο για το περιέχομενο όσο για τον τρόπο)
-
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ (ΜΟΥ) ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ , ΑΝΤΙΔΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ .
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ QUEEN , ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ , ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ .
ΑΥΤΟ ΝΑΙ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ , ΝΑ ΒΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ,(και μια μολοτωφ αν πεταξει στο καφενειο ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ .
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ 60.000 ε ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ !
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ , ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ , ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΠΙΣΤΕΥΩ . -
Αυτό ακριβώς.. δε νομίζω πως λέιπουνε τα λεφτα και καήκανε οι ανθρώποι, ούτε θα τους σώσουνε τώρα αυτούς που απομείνανε ..
Ποσα λέτε να μαζέψουμε οι 1000 ας πούμε αγωνιζόμενοι?
Δυο γκαζιές να παίξει το ερπυστριοφόρο πυροσβεστικο , τα καψε...
Μόνο με πράξεις αλλυλεγγύης ότι κάνουμε.
Οχι διαδηλώσεις και συναυλίες, ο καθένας στο χωριό του κι όπου τριγύρω μπορεί να κάνει καμμιά βοηθεια..
κι όχι μόνο εμείς, αλλά και οι διάφοροι επιχειρηματίες να βοηθήσουν.
Οχι σαν τον τσόγλανο που νοίκιαζε 150 Ευρώ το δίκλινο ...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Όχι ladies! Από τον καναπέ του με μερικά ευρώπουλα και ντυμένος στα μαύρα, δεν βοηθάει κανείς...
Όταν χαιρόμασταν όλοι μαζί την Αλφειούσα και τη Φολόη ήταν καλά;;;
(Όχι τόσο για το περιέχομενο όσο για τον τρόπο)
Συγνώμη που θα στο πω ωμά, αλλά δεν μ'ενδιαφέρει το περιτύλιγμα που θέλεις να το ντύσω...
ΔΕΝ ΝΤΥΝΕΤΑΙ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ QUEENΤης QUEEN...
-
Ο χρήστης QUEEN έγραψε:
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ QUEEN
Της QUEEN...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!! ΣΥΓΝΩΜΗ .
Υ.Γ. Κι αυτο ηταν αλλο ενα τιλτ , στην θεωρια οτι η μονη σχεση που εχει απομεινει μεταξυ των προγονων μας και των νεοελληνων , βρησκεται σε λιγα θηλυκα μυαλα σημερα !
-
Ο χρήστης QUEEN ώρα 1 έγραψε:
...μπλα μπλα.....
Τελικά μάλλον και για να είσαι ακόμα εδώ, την ήπιες τη φραπεδιά έτσι;
-
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.
Μπορεί να πήγε και να γύρισε.
Μπορεί να φύγει αύριο.Εσύ τι προσπαθείς να αποδείξεις takinen?!
-
Ο Τάκης μάλλον θέλει να πει ότι πολλές φορές είναι προτιμότερο να μιλάμε λιγότερο και να ενεργούμε περισσότερο, χώρίς να μηδενίζουμε και να υποτιμούμε τους συνομιλητές μας....
Σέμνα και ταπεινά...Το είπε και ο Κοκός...
Ήμουν σίγουρος ότι η Queen είναι γυναίκα......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.
Μπορεί να πήγε και να γύρισε.
Μπορεί να φύγει αύριο.Εσύ τι προσπαθείς να αποδείξεις takinen?!
Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι.
Και εγώ φραπέ πίνω το καλοκαίρι. Μέτριο, χωρίς γάλα.ΥΓ. Καλό χειμώνα σε όλους.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΛΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ !!!!