-
Γιαααα πείτε και μια τιμή για το ξενοδοχείο για δίκλινο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιαααα πείτε και μια τιμή για το ξενοδοχείο για δίκλινο.Αύριο, εντάξει;
-
Γμτ το προγραμμα της δουλειας παιζει να το μαθω και 2-3 μερες πριν το πσκ!
Μεχρι ποτε πρεπει να δωσω το οκ?
99% θελω 2κλινο....α και βασικα δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν ειναι 2πλο το κρεβατι ΘΑ ρωτησεις αν εχει το ξενοδοχειο που θα κλεισεται? Αλλιως να ψαξω καποιο κοντινο στην περιοχη που να εχει!
Ευχαριστώ
-
αχ τι ωραία...είμαι σίγουρη πως θα περάσετε τέλεια...
πέρσυ η οργάνωση απο μέρος του Ηλία ήταν εξαιρετική...κρίμα που δεν θα μπορέσω ναρθω...φεύγω διακοπές εκείνη την εβδομάδα... -
Δυστυχώς δεν θα έρθω φέτος, και είναι σίγουρο ότι θα περνάγαμε σούπερ
-
ηλια, δε με βλεπω να το καταφερνω...
το προηγουμενο σ/κ θα ειμαι σπαρτη για καρτ και μετα θελω να συμμαζευτω λιγο και να οργανωσω το ταξιδακι στη γαλλικη ριβερα..
δεν αποκλειω να περασω μια βολτα αν ειμαι ναυπακτο, αλλα για να καθησω ειναι απιθανο... -
Εγω μιας και κατα 99% θα έρθω μονος ή με καποιο φιλο.....μου κανουν και 2 μονα!
-
Πάλι σε παράτησε ε? Έπρεπε να το περιμένω... και πολύ άντεξε...
-
Tι να πεις ρε φιλε, υπάρχει καποια μαυρογατα αναμεσα μας.....τελικα ο ΚΟΥΚ ειναι πολυ σοφος ανθρωπος!
Με παρατησε γιατι δεν μπορουσε το ανταγωνισμο απο ολες τις γυναικες που με ποθουν....τι να κανεις αφου με εκανε ομορφαντρα η μανα μου!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Με παρατησε γιατι δεν μπορουσε το ανταγωνισμο απο ολες τις γυναικες που με ποθουν....τι να κανεις αφου με εκανε ομορφαντρα η μανα μου!Εγω πως νόμιζα πως 'είναι η μοναδική που σε ανέχεται'?
Και αυτα περί μαυρόγατας να τα αφήσεις, το βρηκαμε τωρα... Ακου σοφός άνθρωπος ο Κουκ
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
**Με παρατησε γιατι δεν μπορουσε το ανταγωνισμο απο ολες τις γυναικες **που με ποθουν....τι να κανεις αφου με εκανε ομορφαντρα η μανα μου!
Εγω πως νόμιζα πως 'είναι η μοναδική που σε ανέχεται'?
Και αυτα περί μαυρόγατας να τα αφήσεις, το βρηκαμε τωρα... Ακου σοφός άνθρωπος ο Κουκ
Ακριβως ηταν η μονη που το ανεχότανε, να με ποθουν ολες...ποσο να αντεξει αυτη ομως ρε γμτ!
Α ρε μανα με κατεστρεψες....ηταν αναγκα να με κανεις τοσο ωραιο?
-
Δυστυχως παρουσιαστηκε μια κοινωνικη εκδηλωση για τις 29 και η ζυγαρια εκλεινε προς τα εκει.
Ηλια και λοιποι φιλοι,πραγματικα λυπαμαι που στεναχωριεστε γιατι δεν θα με δειτε.
(Δεν μπορεις να πεις, κενταω στο γραφειν.)
-
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο Michael-Amott-------;--------Π-------------Φιλοξενείται Krusenstern---------;--------;-------------Θααααα το παλέψει Asimov -------------;--------Π-------------Ναι ililias-------------6--------Π-------------εντοπιότητα mika_hakkinen-------;--------θα περάσει να μας δει ΒΑΣΙΛΗΣ-------------;--------το παλεύει taurus--------------;--------το σκέπτεται dmitspan------------;--------ως άνω ratanplan-----------2--------ψήνεται syele---------------;--------Θααααα προσπαθήσει, αλλά αφού :iconcool: τότε μάλλον :yahoo: DAP--------------------------Θααααα την ψήσει, έλεγε (την Κα Πόπη). Τελικά, τον έψησε αυτή. pjathan-------------;--------ε, δεν μπορεί, θα περάσει κάποια στιγμή... mirage--------------;--------(βρε, λες να;) n_olympios----------2--------Π-------------Ναι Obelix--------------;--------πες ναι, πες ναι. – είπε όχι, τελικά. tm------------------;--------Θα περάσει, λέει να μας δει. Δεν θα φάει, θα τσιμπήσει…
Επειδή οι μέρες φθάνουν και για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή, για πείτε οι σίγουροι, να κλείσω ξενοδοχείο; Ανάλογα με το πόσοι θα είμαστε, μπορεί να κλείσουμε στο ίδιο το περσινό, ή σε άλλο. Οι τιμές στα δίκλινα με πρωινό είναι από 50 μέχρι 75 ευρώ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο
Michael-Amott-------;--------Π-------------Φιλοξενείται
Krusenstern---------;--------;-------------Θααααα το παλέψει
Asimov -------------;--------Π-------------Ναι
ililias-------------6--------Π-------------εντοπιότητα
mika_hakkinen-------;--------θα περάσει να μας δει
ΒΑΣΙΛΗΣ-------------;--------το παλεύει
taurus--------------;--------το σκέπτεται
dmitspan------------;--------ως άνω
ratanplan-----------2--------ψήνεται
syele---------------;--------Θααααα προσπαθήσει, αλλά αφού :iconcool: τότε μάλλον :yahoo:
DAP--------------------------Θααααα την ψήσει, έλεγε (την Κα Πόπη). Τελικά, τον έψησε αυτή.
pjathan-------------;--------ε, δεν μπορεί, θα περάσει κάποια στιγμή...
mirage--------------;--------(βρε, λες να;)
n_olympios----------2--------Π-------------Ναι
Obelix--------------;--------πες ναι, πες ναι. – είπε όχι, τελικά.
tm------------------;--------Θα περάσει, λέει να μας δει. Δεν θα φάει, θα τσιμπήσει…> >Επειδή οι μέρες φθάνουν και για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή, για πείτε οι σίγουροι, να κλείσω ξενοδοχείο; Ανάλογα με το πόσοι θα είμαστε, μπορεί να κλείσουμε στο ίδιο το περσινό, ή σε άλλο. **Οι τιμές στα δίκλινα με πρωινό είναι από 50 μέχρι 75 ευρώ**. τι λες τώρα!! εδώ σαντορίνη η αδερφή μου βρήκε με 30 ε ρε τι είστε κει κάτω φωτιά και λάβρα
-
Σας είπα?
Εβρέθη esp πλήρως απενεργοποιούμενο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι λες τώρα!! εδώ σαντορίνη η αδερφή μου βρήκε με 30 ε ρε τι είστε κει κάτω φωτιά και λάβραΌτι είμαστε, είμαστε. Μας έχουν ζώσει οι πυρκαϊές!
Αλλά 30 ευρώ 2κλινο με πρωινό; Στην Ελλάδα; Αυτή είναι τιμή ... 10 χρόνια πίσω.Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο nass----------------2+1------Π-------------Ναι :yahoo: Michael-Amott-------;--------Π-------------Φιλοξενείται Krusenstern---------;--------;-------------Θααααα το παλέψει Asimov -------------;--------Π-------------Ναι ililias-------------6--------Π-------------εντοπιότητα mika_hakkinen-------;--------θα περάσει να μας δει ΒΑΣΙΛΗΣ-------------;--------το παλεύει taurus--------------;--------το σκέπτεται dmitspan------------;--------ως άνω ratanplan-----------2--------ψήνεται syele---------------;--------Θααααα προσπαθήσει, αλλά αφού :iconcool: τότε μάλλον :yahoo: DAP--------------------------Θααααα την ψήσει, έλεγε (την Κα Πόπη). Τελικά, τον έψησε αυτή. pjathan-------------;--------ε, δεν μπορεί, θα περάσει κάποια στιγμή... mirage--------------;--------(βρε, λες να;) n_olympios----------2--------Π-------------Ναι Obelix--------------;--------πες ναι, πες ναι. είπε όχι, τελικά. :sorry: tm------------------;--------Θα περάσει, λέει να μας δει. Δεν θα φάει, θα τσιμπήσει!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σας είπα?Εβρέθη esp πλήρως απενεργοποιούμενο.
ελα?
Ηλία αφαίρεσέ με δε θα έρθω, δουλειές + προβλήματα με το κάρο
-
Δεν βλεπω να μαζευεται κοσμος...
-
Μπα, Πρόεδρα, πως από 'δώ;
Πράγματι, καμιά 15αριά είμαστε οι 'σίγουροι', μόνον.
Γι' αυτό δεν οριστικοποιούμε πρόγραμμα, θα το διαμορφώσουμε ανάλογα με τις συμμετοχές.
Ιούλιος 2007 κάτω απ' τ' αυλάκι...