-
Δεν το ξερω το μέρος αλλα όπως το βλέπω στον Χάρτη (thanks sharmαδακο) πρέπει να είναι καλό! Επισης απο φαί απο ότι εχω καταλάβει ο Ηλίας....ειναι εγγυηση!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Επισης απο φαί απο ότι εχω καταλάβει ο Ηλίας....ειναι εγγυηση!Ναι μην ανησυχεις,θα εχει ξηρα τροφη,αντε και καμια κονσερβα για σενα..
-
Ρεεεεεεεεεεεε μη με ταιζετε τετοια φαγητα....βρομάει η ανασα μου μετααααααααααααααααααααα!
-
Μέσα.
Μένει μόνο να επιλέξω ποιο ESP θα φορέσω στο αμάξι.
-
Πόσα διαφορετικά έχεις;
-
Ηλία μέχρι πότε θες να ξερεις για να κανονίσεις?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσα διαφορετικά έχεις;2-3.
-
Tσσσς!!! Έχει επιλογές ο ν_ολήχειος λέμε!
Ηλία εξ Ηλείας! Για θύμισέ μου πόση απόσταση είναι το Αρκούδι από τη Ζαχάρω...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν το ξερω το μέρος αλλα όπως το βλέπω στον Χάρτη (thanks sharmαδακο) πρέπει να είναι καλό! Επισης απο φαί απο ότι εχω καταλάβει ο Ηλίας....ειναι εγγυηση!Φαΐ + Ηλίας = LFE.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μέσα.Μένει μόνο να επιλέξω ποιο ESP θα φορέσω στο αμάξι.
εσυ εχεις εξαφανιστει επικινδυνως...
-
Άστο το παιδί, έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να σε τρώει στη μάπα στο φόρουμ...
Νικόλα, να διαλέξεις εκεινο που έχει δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης.
-
Το Αρκούδι από τη Ζαχάρω απέχει περίπου 80 χιλιόμετρα(λίγο μακριά σου πέφτει).Αξίζει πάντως τον κόπο να το επισκεφτείς.Μετά το Βαρθολομιό θα περάσεις τον οικισμό Βρανά και θα συνεχίσεις προς Λουτρά Κυλλήνης.Όταν φτάσεις στο Grecotel,θα κάνεις αριστερά και στο 1 χιλιόμετρο περίπου θα το βρεις μπροστά σου.Νομίζω επίσης ότι μπορείς να πας και από την διασταύρωση για τα χωριά Λυγιά-Γλύφα,πάντα μετά το Βαρθολομιό.
-
Απλά κοιτάω να υπολογίσω αν με συμφέρει να κάτσω Ζαχάρω που έχω σπίτι.
Σε ευχαριστώ πάντως. -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Ηλία μέχρι πότε θες να ξερεις για να κανονίσεις?Εσύ μέχρι πότε θα ξέρεις;
Λοιπόν, μόλις γύρισα και δεν έχω προλάβει ούτε να πιώ νερό.
Θα επανέλθω τάχιστα. -
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο Michael-Amott-------;--------Π-------------Φιλοξενείται Krusenstern---------;--------;-------------Θααααα το παλέψει Asimov -------------;--------Π-------------Ναι Funis---------------2--------Π-------------Ναι ililias-------------6--------Π-------------εντοπιότητα mika_hakkinen-------;--------θα περάσει να μας δει ΒΑΣΙΛΗΣ-------------;--------το παλεύει taurus--------------;--------το σκέπτεται dmitspan------------;--------ως άνω ratanplan-----------2--------ψήνεται syele---------------;--------Θααααα προσπαθήσει, αλλά αφού :iconcool: τότε μάλλον :yahoo: DAP-----------------2--------Θααααα την ψήσει (την Κα Πόπη). pjathan-------------;--------ε, δεν μπορεί, θα περάσει κάποια στιγμή... mirage--------------;--------(βρε, λες να;) n_olympios----------2--------Π-------------Ναι Obelix--------------;--------πες ναι, πες ναι. tm------------------;--------μάλλον έχει ξεχάσει να το πει, δεν εξηγείται αλλιώς.
Σωστός;
-
Nop Εγω δυστυχως είμαι εκτός και επισήμως!
-
Τι έγινε, καλέ;
Κάτι καλό, ελπίζω.Και που πήγε ο kimi; Τρόμαξα να σε γνωρίσω.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τι έγινε, καλέ;
Κάτι καλό, ελπίζω.Και που πήγε ο kimi; Τρόμαξα να σε γνωρίσω.
Δεν γνώρισες το χέρι του Μίκι? Απαράδεκτος
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τι έγινε, καλέ;
Κάτι καλό, ελπίζω.Ανωτερα βία δυστυχως..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν γνώρισες το χέρι του Μίκι? ΑπαράδεκτοςΜπα, δικό του είναι;
Και τι έπαθε και είναι μαυρισμένο τόπους - τόπους, κάηκε;
Ιούλιος 2007 κάτω απ' τ' αυλάκι...