-
Σαν νεο μελος του φορουμ σας και παρακολουθωντας εδω και καιρο αυτο, θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η αποψη σας για τις γυναικες οδηγους..Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι γυναικες δεν ειναι και τοσο καλες οδηγοι αλλα πιστευω οτι ειναι πιο προσεκτικες και λιγοτερο αφηρημενες σε σχεση με τους ανδρες οδηγους...Με ενδιαφερει η γνωμη σας γιατι κανουμε μια ερευνα με φιλες μας στο motorwomen κλαμπ μας..
-
Σαν νεο μελος του φορουμ σας και παρακολουθωντας εδω και καιρο αυτο, θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η αποψη σας για τις γυναικες οδηγους..Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι γυναικες δεν ειναι και τοσο καλες οδηγοι αλλα πιστευω οτι ειναι πιο προσεκτικες και λιγοτερο αφηρημενες σε σχεση με τους ανδρες οδηγους...Με ενδιαφερει η γνωμη σας γιατι κανουμε μια ερευνα με φιλες μας στο motorwomen κλαμπ μας..
-
-
Υπάρχουν γυναίκες που είναι πολύ καλύτερες από πολλούς άνδρες οδηγούς, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες οι οποίες λόγω άγνοιας είναι επικίνδυνες. Όπως και αντίστοιχα υπάρχουν άνδρες. Αυτό που είναι άσχημο είναι κάποιες γυναίκες η οποίες στην προσπάθειά τους να οδηγήσουν σαν άντρες τα κάνουν μαντάρα.
-
Υπάρχει τετοιο θεμα νομίζω.
Γενικα υπαρχη μια προκαταληψη...ισως όχι άδικα, τσουβαλιαζοντας όμως δεν βγαινει ποτε σε κανενα θεμα ακρη.
Ελπιζω μεχρι να ξυπνησω το μεσημερι να μην έχει 15 σελιδες το θεμα!
-
Μπααα, μάλλον trollάκι είναι...Δεν μπορώ να φανταστώ στην πραγματικότητα, να μπαίνει μια γυναίκα, με το όνομα Εμμανουέλα σε φόρουμ με αυτοκίνητα για να θίξει το θέμα 'Γυναίκα και αυτοκίνητο'...
Κε ΑΡΙΣΤΟ μας; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπααα, μάλλον trollάκι είναι...Δεν μπορώ να φανταστώ στην πραγματικότητα, να μπαίνει μια γυναίκα, με το όνομα Εμμανουέλα σε φόρουμ με αυτοκίνητα για να θίξει το θέμα 'Γυναίκα και αυτοκίνητο'...
Κε ΑΡΙΣΤΟ μας;'χαχαχα τι καμπούρα είναι αυτη που εχεις' είπε η μαμα καμηλα στο καμηλάκι της
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κε ΑΡΙΣΤΟ μας;Διακρινω μια εμπαθεια στο προσωπο μου..??Μηπως δεν θα επρεπε να γραφω καν εδω στο 4Τ φορουμ? Μια καθαρη κ σκετη αποψη ζητησα απο ανδρες οδηγους και τιποτα αλλο..δεν καταλαβαινω που κολλαει το τρολλ..μαλλον αγαπητε φιλε στερεισαι λιγο φαντασιας??? Ηδη απο οτι μου ειπαν υπαρχουν αρκετες γυναικες εδω...τελοςπαντων αν νομιζετε οτι το ποστ μου ενοχλει, απλα διαγραψτε το..ειλικρινα απογοητευομαι ομως βλεποντας μισογυνιστικες τασεις...
-
Για μένα δεν υπάρχει καλός οδηγός και κακός οδηγός (μιλάμε για την καθημερινοτητα, όχι πιστες, γρηγορη οδηγηση κλπ). Υπάρχει ο οδηγός που του αρεσει να οδηγάει και το προσέχει και αυτός που το κάνει από αναγκη για να ψωνίσει/πάει στη δουλεια/πάρει τα παιδια/παει καπου τελος πάντων. Αυτός που του αρεσει το αυτοκίνητο και το βλέπει σαν κατι παραπανω από το λεωφορείο (που θα το παρεις αναγκαστικα) θα οδηγάει και σαν ανθρωπος.
Επειδη λοιπόν οι γυναίκες ενδιαφερονται (δυστυχώς) πιο λιγο για το αυτοκινητο είναι συχνότερο φαινομενο να είναι ψιλο αθλιες στο δρόμο. Γιατι απλα μπαινουν μεσα κι οποιον παρει ο Χαρος μεχρι να φτασουν. Ουτε τις νοιαζει να μην μπαστακωνονται στην αριστερη εφόσον πάνε αργα, ουτε κοιτανε στην αλλαγη λωρίδας ουτε ουτε ουτε... κανουν γενικα τα λάθη ενός βαριεστημένου ανθρωπου. Το ίδιο και οι αντρες, απλά είναι πιο αραιό το φαινόμενο ενός αντρα που δεν τον ενδιαφερει καθόλου η οδήγηση.
Αμα δεν σου αρεσει κάτι και το κάνεις, θα το κάνεις χάλια. Γενικός κανόνας!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Κε ΑΡΙΣΤΟ μας;'χαχαχα τι καμπούρα είναι αυτη που εχεις' είπε η μαμα καμηλα στο καμηλάκι της
Μάλλον από τη ζήλια της....
Κε ΑΡΙΣΤΟ μας;Διακρινω μια εμπαθεια στο προσωπο μου..??Μηπως δεν θα επρεπε να γραφω καν εδω στο 4Τ φορουμ? Μια καθαρη κ σκετη αποψη ζητησα απο ανδρες οδηγους και τιποτα αλλο..δεν καταλαβαινω που κολλαει το τρολλ..μαλλον αγαπητε φιλε στερεισαι λιγο φαντασιας??? Ηδη απο οτι μου ειπαν υπαρχουν αρκετες γυναικες εδω...τελοςπαντων αν νομιζετε οτι το ποστ μου ενοχλει, απλα διαγραψτε το..ειλικρινα απογοητευομαι ομως βλεποντας μισογυνιστικες τασεις...
Ποια εμπάθεια; Ποιο....πρόσωπο; Ποιες....γυναίκες εδώ; Ποια....φαντασία; Ποιες....μισογυνιστικές τάσεις;**Ποια....**ΚΟΛΩΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜ! (διάσημη τελευταία φράση, καληνύχτα σας!)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για μένα δεν υπάρχει καλός οδηγός και κακός οδηγός (μιλάμε για την καθημερινοτητα, όχι πιστες, γρηγορη οδηγηση κλπ). Υπάρχει ο οδηγός που του αρεσει να οδηγάει και το προσέχει και αυτός που το κάνει από αναγκη για να ψωνίσει/πάει στη δουλεια/πάρει τα παιδια/παει καπου τελος πάντων. Αυτός που του αρεσει το αυτοκίνητο και το βλέπει σαν κατι παραπανω από το λεωφορείο (που θα το παρεις αναγκαστικα) θα οδηγάει και σαν ανθρωπος.Επειδη λοιπόν οι γυναίκες ενδιαφερονται (δυστυχώς) πιο λιγο για το αυτοκινητο είναι συχνότερο φαινομενο να είναι ψιλο αθλιες στο δρόμο. Γιατι απλα μπαινουν μεσα κι οποιον παρει ο Χαρος μεχρι να φτασουν. Ουτε τις νοιαζει να μην μπαστακωνονται στην αριστερη εφόσον πάνε αργα, ουτε κοιτανε στην αλλαγη λωρίδας ουτε ουτε ουτε... κανουν γενικα τα λάθη ενός βαριεστημένου ανθρωπου. Το ίδιο και οι αντρες, απλά είναι πιο αραιό το φαινόμενο ενός αντρα που δεν τον ενδιαφερει καθόλου η οδήγηση.
Αμα δεν σου αρεσει κάτι και το κάνεις, θα το κάνεις χάλια. Γενικός κανόνας!
Συμφωνω απολυτα Funis με την αποψη σου..πιστευω επισης οτι υπαρχουν πολλες γυναικες που ειναι πολυ καλυτερες απο πολλους ανδρες οπως και το αντιστροφο..απλα με ενδιαφερουν αρκετες γνωμες για το πως τελικα αντιμετωπιζεται η γυναικα σε σχεση με την αυτοκινηση...Καταξιωνομαστε παντου, αλλα στα ματια των ανδρων πως φαινομαστε τωρα αυτη την εποχη οπου σχεδον ολες οι γυναικες οδηγουν?
-
HighFidelity πολύ σίγουρος δεν είσαι; Κράτα και μια πισινή καλύτερα!
Κάπου έχει ξανασυζητηθεί το θέμα, αν καταφέρει να το βρει κάποιος...
Το βασικό πρόβλημα με τις γυναίκες οδηγούς είναι ότι είναι τελείως αδιάφορες και φέρονται σαν η οδήγηση να μην έχει καθόλου κινδύνους. Το καλό είναι ότι συνήθως είναι επικίνδυνες για υλικές ζημιές, καθώς δεν κάνουν τις βλακείες (άλλου είδους) των ανδρών.
Αυτά σε τελείως μα τελείως γενικές γραμμές.
-
Προσωπικά πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι μακράν καλύτερες οδηγοί από τους άντρες. Αλλά πριν πω γιατί το πιστεύω πιστεύω ας διευκρινήσω τι είναι καλός οδηγός: είναι απλούστατο! ο ασφαλής οδηγός!
Όντως όλοι μας έχουμε κοροιδέψει γυναίκες που δεν ξέρουν να παρκάρουν, γυναίκες που νομίζουν ότι το καρμπυρατέρ είναι ένα μικρό αρκουδάκι που ζει στις ζούγκλες του αμαζονίου, γυναίκες που όταν τους μιλάς για υπεστροφή ή μεταφορά βάρους σε κοιτάνε σαν εξωγήινο. Το θέμα όμως είναι πως οι περισσοτερες δεν θέλουν να αποδείξουν τίποτα πίσω από το τιμόνι, δεν θα πάνε να κάνουν μπαντιλίκια, ούτε θα ψάχνουν να βάλουν 'τούρμπο' και 'μπιλστάιν' στο κουβαδάκι που οδηγάνε για να έχει καλύτερο 'μπάμ' και 'χάντλινγκ'.
Δε λέω έχω δει περιπτώσεις γυναικών που το πατάνε, γνωστή μου το πατάει αρκετά συχνά και με έχει κάνει να με πάει το σκ@το στην κάλτσα και ταχύτερη όλων μία ξανθιά που την πετύχαινα συχνά στη Μεσογείων με ένα χρυσό σαξό με χρυσές ζάντες και χρυσαφί κάλυμμα πινακίδας (την λέγαμε το χρυσό μωρό γιατί φαινόταν καλό γκομενάκι) που πήγαινε αέρα στη σε βαθμό που φίλος τοπ σφηνάκιας να μην μπορεί να την φτάσει! Αυτές είναι η τραγική μειοψηφία όμως και για αυτό ακριβώς το λόγο οι γυναίκες οδηγοί είναι στατιστικά πιο ασφαλείς οδηγοί ανα διανυθέντα χιλιόμετρα σε όλο το φάσμα ηλικιών...
Ελπίζω να είσαι όντως κοπέλα Εμμανουέλα και όχι 'αδερφή' του Αρίστου γιατί το φόρουμ πάσχει σε αυτόν τον τομέα!
-
Αχχχ κάθομαι και γράφω τόσες ώρες και μετά μία επίσκεψη στα τεχνικά με αυτοδιαψέυδει!!!!!!!!!!!!!!
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=25130
νύχτα είναι, δικαιολογούμαι αλλά η άποψη μου δεν αλλάζει!
-
Μιας κ είναι περασμένη η ώρα κ ύπνος δεν με πιάνει ,ας το φιλοσοφήσω λιγάκι..
Υπάρχουν 2 κατηγoρίες ,
Α)αυτές που νομίζουν ότι είναι super drivers κ οδηγούν εντελώς επιθετικά και κομπλεξικά μη παραχωρώντας σε κανέναν προτεραιότητα.
Β)αυτές που βλέπαμε στα βιντεάκια των ΑΜΑΝ που κολλούσαν το κάθισμα στο τιμόνι για να έχουν ορατότητα και πολλά άλλα ωραία καλά !..κάτι τέτοιο δηλαδή http://www.youtube.com/watch?v=jFbrvZqL2O4Κ στις 2 περιπτώσεις ... ..
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Μιας κ είναι περασμένη η ώρα κ ύπνος δεν με πιάνει ,ας το φιλοσοφήσω λιγάκι..
Υπάρχουν 2 κατηγoρίες ,
Α)αυτές που νομίζουν ότι είναι super drivers κ οδηγούν εντελώς επιθετικά και κομπλεξικά μη παραχωρώντας σε κανέναν προτεραιότητα.
Β)αυτές που βλέπαμε στα βιντεάκια των ΑΜΑΝ που κολλούσαν το κάθισμα στο τιμόνι για να έχουν ορατότητα και πολλά άλλα ωραία καλά !..κάτι τέτοιο δηλαδή http://www.youtube.com/watch?v=jFbrvZqL2O4Κ στις 2 περιπτώσεις ... ..
Eσύ σε ποιά ανήκεις;
-
Αποτελώ την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!
Λέμε τώρα.. -
εγω λέω οτι είναι για τα μπάζα
Σχεδόν ολες οι μ@λακίες που μου έχουν συμβεί στο δρόμο είναι απο γυναίκες.Εχετε σκεφτεί οτι αν δεν οδηγούσαν θα λύναμε και το κυκλοφοριακό
-
Σιγουρα δεν μπορει να γίνει καποιο 'γενικο τσουβαλιασμα' όλων των γυναικων που βρισκονται πίσω απο το τιμόνι.
Και σίγουρα,οι χειρότεροι οδηγοί που έχω ποτε μου συναντησει,ανηκουνε και στα δυο φύλα.
Από εκει και έπειτα,η οδηγηση ανήκοντας στη σφαίρα των αποκαλούμενων 'αντρικών' ασχολιών,προφανως και εχει απομακρύνει πολλές γυναίκες απο μια ολοκληρωμένη οδηγική ενασχόληση,με αποτέλεσμα τις χαμηλές οδηγικές τους επιδόσεις.αυτο όσο αφορα το ενα απο τα σκέλη του δίπτυχου 'ταλέντο και εκπαίδευση' που είναι απαραίτητα για την καλή χρηση του αυτοκινήτου.Αποφεύγοντας την εκπαίδευση,όσο ταλέντο και να εχει κάποιος,θα πάει χαμενο
Στο άλλο σκέλος (στο ταλέντο) υπάρχει κάποιο σημαντικό ντισαβανταζ στις γυναίκες (σαν 'μέσο όρο' τουλάχιστον,σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις) στην ικανότητα του προσανατολισμού και της κίνησης στο χωρο.Αυτα εχουνε επιβεβαιωθει πειραματικά πάμπολλες φορες σε πολύ μεγαλα πανεπιστημιακά ιδρύματα,οτι,ο γυναικείος εγκέφαλος αδυνατει πολλές φορες να προσδιορίσει επιτυχως τη θεση του ατόμου στο χωρο.Αυτο με τη σειρα του φερνει κάποια αβεβαιότητα στην κίνηση με το αυτοκίνητο.
Επίσεις οτι η συντηρητικότερη φύση της γυναίκας σε οτιδηποτε αυξάνει την αδρεναλίνη,την αποτρέπει απο την σωστη κατανόηση της δυναμικής συμπεριφορας ενός οχηματος σε σχεση με τον αντρα.εαν δεν 'παίξεις' με αυτο,να φτασεις στα όρια και να δεις πώς συμπεριφέρεται,δυσκολα θα πεις οτι 'το έμαθες'Στα θετικά:
Η ίδια η συντηρητική φύση (κατι σαν ενστικτο της επιβίωσης) που αποτρεπει την ολοκληρωτική εκμάθηση της οδηγησης,δίνει και τεταμένη προσοχη στον δρόμο,και φυσικά ελάχιστες κανιβαλιστικές οδηγικές διαθεσεις.Τις μ@λ@κίες που κάνουμε εμείς οι αντρες οταν οδηγούμε,ΔΕΝ τις κάνουν οι γυναίκες.
πάντως,σε όλους ανεξαιρετως,ειναι απαραίτητη η συνεχής εκπαίδευση.Φίλη Εμμανουέλα,απο τη στιγμή που ανηκεις στις μοτοργουμαν,ακολούθα στις πίστες τα κορίτσια που ήδη τις τιμάνε
Ασε τα τσιπαρίσματα και τις εξατμίσεις (που θα σου εξατμίσουν τα ωραία σου λεφτουδάκια ) και επένδυσε τα λεφτα σου στην βελτίωση των ικανοτητων σου.
Η μόνο 'μοντίφα' που θα σου μείνει για πάντα,ειναι η βελτίωση του ίδιου σου του εαυτού -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σιγουρα δεν μπορει να γίνει καποιο 'γενικο τσουβαλιασμα' όλων των γυναικων που βρισκονται πίσω απο το τιμόνι.
Και σίγουρα,οι χειρότεροι οδηγοί που έχω ποτε μου συναντησει,ανηκουνε και στα δυο φύλα.
Από εκει και έπειτα,η οδηγηση ανήκοντας στη σφαίρα των αποκαλούμενων 'αντρικών' ασχολιών,προφανως και εχει απομακρύνει πολλές γυναίκες απο μια ολοκληρωμένη οδηγική ενασχόληση,με αποτέλεσμα τις χαμηλές οδηγικές τους επιδόσεις.αυτο όσο αφορα το ενα απο τα σκέλη του δίπτυχου 'ταλέντο και εκπαίδευση' που είναι απαραίτητα για την καλή χρηση του αυτοκινήτου.Αποφεύγοντας την εκπαίδευση,όσο ταλέντο και να εχει κάποιος,θα πάει χαμενο
Στο άλλο σκέλος (στο ταλέντο) υπάρχει κάποιο σημαντικό ντισαβανταζ στις γυναίκες (σαν 'μέσο όρο' τουλάχιστον,σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις) στην ικανότητα του προσανατολισμού και της κίνησης στο χωρο.Αυτα εχουνε επιβεβαιωθει πειραματικά πάμπολλες φορες σε πολύ μεγαλα πανεπιστημιακά ιδρύματα,οτι,ο γυναικείος εγκέφαλος αδυνατει πολλές φορες να προσδιορίσει επιτυχως τη θεση του ατόμου στο χωρο.Αυτο με τη σειρα του φερνει κάποια αβεβαιότητα στην κίνηση με το αυτοκίνητο.
Επίσεις οτι η συντηρητικότερη φύση της γυναίκας σε οτιδηποτε αυξάνει την αδρεναλίνη,την αποτρέπει απο την σωστη κατανόηση της δυναμικής συμπεριφορας ενός οχηματος σε σχεση με τον αντρα.εαν δεν 'παίξεις' με αυτο,να φτασεις στα όρια και να δεις πώς συμπεριφέρεται,δυσκολα θα πεις οτι 'το έμαθες'Στα θετικά:
Η ίδια η συντηρητική φύση (κατι σαν ενστικτο της επιβίωσης) που αποτρεπει την ολοκληρωτική εκμάθηση της οδηγησης,δίνει και τεταμένη προσοχη στον δρόμο,και φυσικά ελάχιστες κανιβαλιστικές οδηγικές διαθεσεις.Τις μ@λ@κίες που κάνουμε εμείς οι αντρες οταν οδηγούμε,ΔΕΝ τις κάνουν οι γυναίκες.
πάντως,σε όλους ανεξαιρετως,ειναι απαραίτητη η συνεχής εκπαίδευση.Φίλη Εμμανουέλα,απο τη στιγμή που ανηκεις στις μοτοργουμαν,ακολούθα στις πίστες τα κορίτσια που ήδη τις τιμάνε
**Ασε τα τσιπαρίσματα και τις εξατμίσεις (που θα σου εξατμίσουν τα ωραία σου λεφτουδάκια ) και επένδυσε τα λεφτα σου στην βελτίωση των ικανοτητων σου.
Η μόνο 'μοντίφα' που θα σου μείνει για πάντα,ειναι η βελτίωση του ίδιου σου του εαυτού **Mπράβο ρε Αντρέα +1
Και να συμπληρώσω και κάτι ακόμα.
Τα νορμάλ αυτοκινητάκια που βλέπουμε σήμερα και θέλουμε να τα καγκουριάσουμε στο μέγιστο,χαλώντας τα χαρ/κα τους στην πλειοψηφεία των.......καγκουρέισιον,δεν μπορούμε να φανταστούμε τι δυνατότητες έχουν.
Τα αυτοκίνητα κάνουν παπάδες,εμείς είναι το ερώτημα τι κάνουμε.
Πριν τα αμάξια βγουν στην παραγωγή υπόκεινται σε οδηγικά τεστ που η πλειοψηφεία των οδηγών ουτε καν μπορει να φανταστεί το μέγεθος και τις ικανότητες τους.
Εχω απορία,πόσοι έχουν ξεπεράσει αυτά τα όρια και θέλουν κι 'άλλα?'
Γυναικα και αυτοκινητο..