-
σωστος ο πασχος...καλη ακουγεται η κοντρα.τι ωρα θα γινει?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πασχο προσεχε θα σε κανω να ιδρωσεις με τον ιταλο και θα βγαζει σπιθες
Νταξ,ειπαμε,καλο το τζαπονι αλλα μεχρι εκει..μη γινεσαι κι εσυ ιεροσυλος τωρα.. Νιτρα αμα ανοιξουμε παιζουν ή δε θελεις;Εγω το βραδυ θα μαι σχοινια για κοντρα,αμα θελεις ελα..θα πατησουν κουπε με εβο 9αρι 300+ροδα..
ρε μλκ κατουρα και λιγο
που να βαλεις νιτρα στο κουβα ΡΕ, ουτε 10μετρα δε θα κανει...
-
Τι λες ρε μλκ; Βαλαμε την τεταρτη Zex.. Yγρου τυπου, +80 αλογα αρχικα..Εχεις καιρο να πας απ τον Σπυρο ε; Με γραψανε οι μπατσοι,δεν ξερω αν στο πα.. Για θορυβο λεει και μαλακιες..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι λες ρε μλκ; Βαλαμε την τεταρτη Zex.. Yγρου τυπου, +80 αλογα αρχικα..Εχεις καιρο να πας απ τον Σπυρο ε; Με γραψανε οι μπατσοι,δεν ξερω αν στο πα.. Για θορυβο λεει και μαλακιες..παπ@ριες ειναι αυτα, εγω λεω να το πλυνω αυριο, θα κατεβω 25 κιλα...
καλα κανανε και σε γραψανε για θορυβο δε σου φταιει κανενας να βγαινεις στο δρομο και να γκαριζεις
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ετσι ετσι!
Βεβαίως υπάρχουν διάφορα μπλέ!
Έχω ένα πουκάμισο ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητό σου αλλά δεν είναι μπλε.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εκοψα βαση καθως πήγαινα....παρκαρω μπροστα ακριβως απο την ταβερνα (πισω απο το Βασιλη) βγαινω εξω να μιλησω στο τηλέφωνο.....βλέπω τους υαλοκαθαριστηρες όρθιους (αυτο πρέπει να το έκανε ο Τάζιος) και όπως χαζευω....βλέπω το πίσω λάστιχο πιτα!
Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Τους υαλοκαθαριστήρες δεν τους πείραξε ο tazio. Έτσι ήταν όταν ήρθαμε εμείς.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγω ενα θα δηλωσω :- οι μπριζολες ηταω μικρες
- το μπιφτεκι βγηκε σουτζουκακι
- οι πατατες ηταν γαματες
- η παρεα γαματη
Τελικά 4 δηλώσεις έκανες!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
εγω ενα θα δηλωσω :
- οι μπριζολες ηταω μικρες
- το μπιφτεκι βγηκε σουτζουκακι
- οι πατατες ηταν γαματες
- η παρεα γαματη
Τελικά 4 δηλώσεις έκανες!
ειναι δηλωσεις στυλ Ψωμιαδη.
1 δηλωση με 4 σκελη
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
**κριμα πασχο που δεν ηρθες...εχασα την ευκαιρια να στηθω με ενα αξιολογο αυτοκινητο **:lol:ελπιζω να σε δω στην πιστα το αλλο σαββατο αλλα να προσεχεις γιατι αν σε πετυχει ο σπυρος θα φας πολυ χωμα
Eλεος....ποσο δουλεμα να αντεξει ο πασχος πια!
Βαρβαρα το ξερω...το παραδεχτηκε ο ταυρος...ηθελε να ακουμπησει το αμαξι μου μπας και ξεκουλαθει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eλεος....ποσο δουλεμα να αντεξει ο πασχος πια!
Δουλεμα θα φας εσυ αν πατησεις με διλιτρο bravo μαμα ατμοσφαιρα,οχι εγω.Κουλατζα.
-
Εγω ανοιγω με τα παντα, δεν κανω ασκησεις επι χαρτου, με συντελεστες κλπ να δω αν με παιρνει! Για την ιστορια και μονο αυτο το μαμα που λες όποτε θες, κερναω και καφε μετα!
-
Θα σε εχει κερασει τοσο τσαι,που δε θα θες κι αλλη καφεϊνη...Σε προειδοποιω.
-
καλημερα αγορακια και κοριτσακια!!! πασχο τι εγινε εχθες στο σχοινια? εγινε η κοντρα ή οχι? εγω παντως επαιζα με μια BMW 325 coupe την τελευταια...
υπομονη το αλλο σαββατο κοντα ειναι...πασχο ξεκουρασε τον ιταλο και σε περιμενω!!! οτι θα φυγεις μπροστα το ξερω αλλα ειμαι περιεργος να δω ποσο μπροστα θα εισαι? την πινακιδα σου θα την βλεπω δηλαδη?
παιδια τι λετε?
-
λεμε οτι περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να κερδισεις το joker παρα να δεις το Πασχο
-
τετοιος σιφουνας ο πασχος ε? καταλαβα...θα με κερασει οχι μονο τσαγακι αλλα και κουλουρακι της παρηγοριας
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
τετοιος σιφουνας ο πασχος ε? καταλαβα...θα με κερασει οχι μονο τσαγακι αλλα και κουλουρακι της παρηγοριαςδε καταλαβες, ουτε απο μπροστα θα δεις τη πινακιδα, ουτε απο πισω...
-
α τωρα το πιασα...λογικο ειναι να φοβαται να μας αντικρυσει η καημενη η λαδιερα
που να αντεξει ο ιταλος σε τετοιες ταχυτητες
-
Ρε σεις,πολυ αερα πηρατε... Σπυρο μπροστα δεν εχω πινακιδα ρε,τι με περασες; Πισω εχω ομως.. Οσο για το joker και τις λοιπες βλακειούλες,ας ερχοσουν στον καφε στην Αργυρούπολη.Αλλα κοτεψες,δε φταιω εγω.
Σακη εγινε η κοντρα.Το εβο εφυγε μισο αμαξι εκκινηση,στη 2α ηταν μπροστα ενα φτερο,αλλαγη δευτερας τριτη τον μαζεψε το κουπε και στα τελειωματα 4ης εφαγε ενα αμαξι το εβο.Ακριβως οπως τα λεγα.Αν ξεκινουσαν απο ρολαριστες (και πρωτες ακομα) θα ετρωγε πολυ ρυζι το εβο.Εχουμε δυναμη οι Ιταλοι μην το ψαχνεις.. Ποσα κιλα ειπαμε εισαι;Εγω ειμαι 1085 αυτη τη στιγμη.Απο σταση θες ή ρολαριστές;Κακες παρεες ανοιξες και σε παρασυρουν να γινεσαι ιερόσυλος και να μου τη λες ε; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε σεις,πολυ αερα πηρατε... Σπυρο μπροστα δεν εχω πινακιδα ρε,τι με περασες; Πισω εχω ομως.. Οσο για το joker και τις λοιπες βλακειούλες,ας ερχοσουν στον καφε στην Αργυρούπολη.Αλλα κοτεψες,δε φταιω εγω.
Σακη εγινε η κοντρα.Το εβο εφυγε μισο αμαξι εκκινηση,στη 2α ηταν μπροστα ενα φτερο,αλλαγη δευτερας τριτη τον μαζεψε το κουπε και στα τελειωματα 4ης εφαγε ενα αμαξι το εβο.Ακριβως οπως τα λεγα.Αν ξεκινουσαν απο ρολαριστες (και πρωτες ακομα) θα ετρωγε πολυ ρυζι το εβο.Εχουμε δυναμη οι Ιταλοι μην το ψαχνεις.. Ποσα κιλα ειπαμε εισαι;Εγω ειμαι 1085 αυτη τη στιγμη.Απο σταση θες ή ρολαριστές;Κακες παρεες ανοιξες και σε παρασυρουν να γινεσαι ιερόσυλος και να μου τη λες ε;Πρεπει να κανεις διαιτα, θα παθει τιποτα η καρδια σου.
-
Ναι,μου το πε κι ο γιατρος αλλα δεν τον ακουω..
Κισσός ΧΙΧ:: Μπαίνουμε φέτες και βγαίνουμε τρίμματα..