-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι ψάρια ρε όργιο?!
Ψητά έχει το μαγαζί...
Ε αυτο ρωταω.Ψητα ψαρια;
οσα λαδια και να αλλαξεις, απο το συγκεκριμενο θα τρως ταχυδρομικους κωδικες...
κουλο? i dont know this word sir.
Καλα δεν παιζει και το ξερεις απο πρωτο χερι. Σου ειπε ο Σπυρος τα νεα ε; Θα ρθει το βραδυ απ το σπιτι για φαι.Αμα θες ελα να σε κερασω καμια μπριτζολα και κανα τσαι για προθερμανση,μη σου πεσει βαρυ...
οταν σου λεω οτι η συγκεκριμενη Μ δεν ειναι για τα δοντια σου ξερω τι λεω...
ειναι αψογη παναθεμα τηασε, θα κανω νηστεια μεχρι τη Πεμπτη για να μη λεει ο Κουκ οτι τρωω λιγο
-
καποιο παληκαρι μου σφυριξε οτι εισαστε γρηγορα πηρουνια και θελω να το δω υπολογιστε και εμενα με την συντροφο
-
Καλώς να ορίσεις...
-
Με τη συντροφο; Εμενα η συντροφος μου ειναι το αμαξι μου..
Στελιο,κανε μου μηνυση..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εμενα η συντροφος μου ειναι το αμαξι μου..Που να σε αντεξει καποια με τετοιο αμαξι...!
-
Ντινε που εισαι;Πεστου του αυθαδη...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εμενα η συντροφος μου ειναι το αμαξι μου..
Που να σε αντεξει καποια με τετοιο αμαξι...!
γιατι το λες αυτο?
αμα το δεις με γυναικειο ματι, σα μαυρο τηγανι γεματο λαδι ειναι, ετοιμο για τηγανισμα... -
Eπιβεβαιώνω, υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη για τον πάσχο...
-
Τι να μου πει ρε κακομοιρη?
Οι γυναικες θελουν γερμανικο αμαξι να τις κυκλοφορας..οχι Ιταλικο κουβαδακι!
Φερε το αμαξι Μεγαρα ρε κουλε να το δουμε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eπιβεβαιώνω, υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη για τον πάσχο...αν σε εχει πεισει και σενα οτι η selenia ειναι γυναικα, παω πασο.-
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
καποιο παληκαρι μου σφυριξε οτι εισαστε γρηγορα πηρουνια και θελω να το δω υπολογιστε και εμενα με την συντροφοΕψαχνα να βρω το κουσουρι σου τοσες μερες που γραφεις για το αμαξι σου (εκτος του οτι εισαι hondaκιας ) δεν κανεις βημα χωρις την γυναικα.....βασικά τώρα που το σκέφτομαι....μαι χαρά////εξτρα βαρος για εσενα....εγω θα είμαι μονος μου!
Αφηστε τον πάσχο ησυχο ρε αλητες.....εδω βρέθηκε απελπισμένη γυναικα και βγηκε με την σκατοφατσα του και το σωμα του που βρομαει λαδιλα....ΟΤΙ αμαξι και να ειχε λετε να την πείραζε?
Τι να πω...πασχο μου μην τους ακους...απλα φροντισε μην σου φυγει.....δεν θα βρεθει δευτερη!
-
ωχ αμαν αυτο δεν το σκεφτηκα...εξτρα βαρος = την πατησα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τι να πω...πασχο μου μην τους ακους...απλα φροντισε μην σου φυγει.....δεν θα βρεθει δευτερη!Το ξερω ρε... Γι αυτο τη φωναζω 'μοναδικη γυναικα της ζωης μου'... Οι αλλες ειναι γκομενες απλα..
αν σε εχει πεισει και σενα οτι η selenia ειναι γυναικα, παω πασο.-
Ο Ντινος την εχει δει σε φωτο ρε..δε χρειαζεται να πειστει...
Οι γυναικες θελουν γερμανικο αμαξι να τις κυκλοφορας..οχι Ιταλικο κουβαδακι!
Φερε το αμαξι Μεγαρα ρε κουλε να το δουμε!
Δεν ξερεις τι λες... Οσες γνωριζω ειναι ερωτευμενες με τις Αλφα...Ιταλικη Φινετσα αδερφέ...ξερω..δε σου λεει τιποτα...
Που λες,εγω να το φερω το αμαξι,εσυ δε θα προλαβεις να το δεις..Off topic ειμαστε.Το μενου της ταβερνας τι περιλαμβανει απο ψαρικά;Ψαρονεφρι μονο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eπιβεβαιώνω, υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη για τον πάσχο...Και το όνομα αυτού?
-
Eγώ δυστυχώς επειδή έχω τη σύζυγο από πρόσφατη γέννα + τη νεογέννητη μικρή, καταλαβαίνετε πως δεν θα μπορέσω να τις φέρω, οπότε θα έρθω μόνος μου.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eγώ δυστυχώς επειδή έχω τη σύζυγο από πρόσφατη γέννα + τη νεογέννητη μικρή, καταλαβαίνετε πως δεν θα μπορέσω να τις φέρω, οπότε θα έρθω μόνος μου.Φέρε και τα πάμπερς σου μαζί!
-
-
Αν δεν έχετε κάνει ήδη κράτηση, χωράω να έρθω;
-
-
μιας και θα ερθω κατα τις 21:30 θα προλαβω να φαω τιποτα?
Κισσός ΧΙΧ:: Μπαίνουμε φέτες και βγαίνουμε τρίμματα..