-
παιδιά έφαγα πολύ και αργά το μεσημέρι δε θα ένιωθα άνετα να έρθω κ να με βλέπετε να κάθομαι οπότε θα προτιμήσω να τα πούμε σε κανά καφεδάκι ή παραλία (κανά μπάνιο κανονίστε )
καλά να περάσετε -
Φέρτε μου το Kid να το σκίσω!!!!
Ωραία ήταν...Flower, patro, ΣΑΚΗΣ, kotetsi...spiros μετά από καιρό!:yahoo:
-
-
Ομορφα ήταν ... αλλά δεν φάγαμε πολύ .... το 4TF είναι σε δίαιτα
Flower .... κορυφή
patro , Σάκης ... δεν τα είπαμε καθόλου, την επόμενη φορά.Το Kid ... μήπως πάει την άλλη Πέμπτη
-
φανταστικα!
και πανω που σκεφτομουνα να μην ερθω!
τελικα ο Κουκ δεν ειναι και τοσο αυστηρος οσο νομιζα.
μου εκανε ομως 2-3 παρατηρησεις επειδη αργουσα να του βαλω κρασι.και εκει που περιμενα να γινεται ενας καταιγισμος απο λεπιδες πιρουνιων απογοητευτηκα...
-
o ratan εμεινε απο λαστιχο και ακομα λογικα ειναι στον Κισσο
-
Ναι, δεν ήθελε ρεζέρβα στο καρούλι του, έχανε ένα δέκατο στα Μέγαρα.
-
-
Είναι ωραίο μωβ όμως...
-
Flower, ωραίο το ΜΠΛΕ παντελόνι σου!
-
Γαμωτ Γαμωτ Γαμωτ.....
Καποια μαυρογατα υπηρχε αναμεσα μας....την εχω βρει νομιζω....αλλα δεν λεω ακομα!
Εκοψα βαση καθως πήγαινα....παρκαρω μπροστα ακριβως απο την ταβερνα (πισω απο το Βασιλη) βγαινω εξω να μιλησω στο τηλέφωνο.....βλέπω τους υαλοκαθαριστηρες όρθιους (αυτο πρέπει να το έκανε ο Τάζιος) και όπως χαζευω....βλέπω το πίσω λάστιχο πιτα!
Να ευχαριστησω τον Kotetsi που με πηρα αν μου πει αν ενα βουλκανιζατερ ηταν ανοιχτο (που δεν ηταν) και τον Taurus που έκατσε να μου κάνει παρέα μέχρι να έρθει ενας φιλος να μου κάνει παρεα....μεχρι να έρθει ο ξαδερφος μου να μου φέρει ενα ζαντολαστιχο ενα γρυλο μπουλονοκλειδο κλπ
Και δεν πήγα και για ποτάκι μετα!
Χάρηκα που τα είπαμε μετα απο καιρό με τα παιδια....που γνωρισα ατομα που δεν ηξερα, αλλα και που μετα απο τόσο καιρό είδα παλι το kid, για το οποιο άλλωστε έγινε το meating
Γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωτ!
ΥΓ....κάποιος πάτησε ΠΑΝΩ στο αμαξι με το γονατο του? ΚΟΥΚ ελπιζω να καθαρισεις......
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γαμωτ Γαμωτ Γαμωτ.....Καποια μαυρογατα υπηρχε αναμεσα μας.... **-->**μετα απο τόσο καιρό είδα παλι το kid,
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
βλέπω τους υαλοκαθαριστηρες όρθιους (αυτο πρέπει να το έκανε ο Τάζιος)Καλά ήταν! Το βρωμόσκυλο να μην είχα δίπλα μου θα ήταν ακόμα καλύτερα! Μύριζε εγκαθετίλα και καλυπτόντουσαν ακόμα και οι μυρωδιές των φαγητών. Αλλά δεν πειράζει, μια αναφορά στο όνομα του επίτημου και το 'φουιτ' ήταν γεγονός!
Το λογαριασμό έπρεπε να το στείλουμε στο σπίτι του Κίντο που μας μπρίζωσε!
Α! Να μην ξεχάσω: Μπερπ!
-
ωραια περασαμε!
ΝΑΙ, ειναι μωβ!!!
το λεω τωρα που ειμαι σε ασφαλη αποσταση...κριμα να μην ερθει ο Πασχος να του ριξω 79 ταχυδρομικους κωδικες στα αυτια
-
Ρε το κέρατό μου ήτανε ο patro στο τραπέζι;;;; Γιατί δε μίλησες ρε; Χαμπάρι δεν πήρα, στην κοσμάρα μου...
Ευχαριστούμε kid που πρότεινες το μέρος για το meeting και για την παρέα.
Όταν έμπαινα στην ταβέρνα, οι καθαριστήρες του rantanplan ήταν όρθιοι, νόμιζα πως τους είχε σηκώσει ο ίδιος για να αποφύγει το λιώσιμο του λάστιχου πάνω στο τζάμι σε περίπτωση που έπιανε ξαφνικός καύσωνας. 'Καμένος' σκέφτηκα, και μπήκα στην ταβέρνα. Το πίσω λάστιχο δεν παρατήρησα αν ήταν ξεφούσκωτο ή όχι πάντως.
kotetsi είσαι μορφή.
Και οι άλλοι είσαστε, αλλά σας το χω πει και το ξέρετε από παλιότερα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όταν έμπαινα στην ταβέρνα, οι καθαριστήρες του rantanplan ήταν όρθιοι, νόμιζα πως τους είχε σηκώσει ο ίδιος για να αποφύγει το λιώσιμο του λάστιχου πάνω στο τζάμι σε περίπτωση που έπιανε ξαφνικός καύσωνας.Δε λες πάλι καλά που είχαν και λάστιχο πάνω? Αυτός στα πλαίσια της εξοικονόμησης βάρους είναι ικανός να το βγάλει!
-
Ρε γελαδι (ταυρε) μην κοροιδευεις!
Ειναι 12-13 κιλα αυτα!
Βρε Καβαλινε....και εσυ? κανενας δεν αγαπαει ενα μικρο σκυλακι....ολοι το κακομεταχειριζεστε! Και δεν ηταν και ο ρουφιανος ο πασχος εκει να παρει την φιλοζωικη να σας κανει καταγγελεια!
-
Δεν ηταν το kid?
-
τελευταια υπαρχει ενα θεμα να μην εμφανιζεται αυτος που προτεινε τη συναντηση
-
Το καταλαβες, που ειπα τον πασχο ρουφιανο και οχι το Kid?
Κισσός ΧΙΧ:: Μπαίνουμε φέτες και βγαίνουμε τρίμματα..