-
Το ερώτημα δεν είναι ποιός θα κερδίσει τον αγώνα, αφού οι επιλογές θα ήταν μόνο 2 (άντε το πολύ 3...) με τους γνωστούς υπόπτους, τον κοντό και τον ψηλό. Το ερώτημα είναι ποιός θέλετε να κερδίσει τον αγώνα! Με λίγα λόγια ποιόν υποστηρίζετε;
Άντε για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας πριν πάρουμε τα βουνά!!!! -
Το ερώτημα δεν είναι ποιός θα κερδίσει τον αγώνα, αφού οι επιλογές θα ήταν μόνο 2 (άντε το πολύ 3...) με τους γνωστούς υπόπτους, τον κοντό και τον ψηλό. Το ερώτημα είναι ποιός θέλετε να κερδίσει τον αγώνα! Με λίγα λόγια ποιόν υποστηρίζετε;
Ψηφίζω τον Hirvonen για να πάρει φωτιά το πρωτάθλημα! Θα πλησιάσει τους άλλους 2, θα τονωθεί η ψυχολογία του και θα τον υπολογίζουν πλέον όλοι.
Σαν δεύτερη επιλογή, όχι και τόσο ρεαλιστική βέβαια, θα έβαζα τον Άρη Βωβό, που έχει τα φόντα να μπει στους βαθμούς αν εγκαταλείψουν κάποιοι 'μεγάλοι'!
-
Sordo,χωρις τίποτα το βαθυστόχαστο,απλά γιατι τον γουσταρω.
Ο Βωβός θα επρεπε να είναι εκτός συναγωνισμού.Δεν τον ψηφισα διότι ειναι η προφανής πρωτη επιλογη
-
P.Solberg για να αναστηθει επιτελους κι αυτος και η Subaru!
-
Βωβός γιατί είναι Έλληνας κ μας αρέσει! ΄Οπως είπε κ ο Hunter αυτονόητο αλλά εγώ τ αναφέρω
Gronholm γιατί πρέπει να πάρει κεφάλι (που επίσης μας αρέσει πολύ!)
Solberg γιατί πρέπει ν ανέβει κ να πάρει τα πάνω του! (που κ αυτός μας τρελοαρέσει!)
-
Εγώ παντος θα ήθελα ένα φιλανδικό 1-2 με Miko πρώτο και latvala 2ο. Αντε για να πανηγυρίζουν όλοι στην ίδια γλώσσα ας κολήσω και τον Marcus στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου!!!
-
Βωβός γιατί μας αρέσει πολύ καί Solberg γιατί είναι τρελλαμένος...
-
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ P.SOLBERG ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μarkus.
Είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει πρωτάθλημα έναντι του κοντού, είναι η τελευταία του χρονιά, οπότε φεύγοντας με έναν τίτλο και το κεφάλι ψηλά, γράφεις καλύτερα την ιστορία. Έχει και την περσινή του νίκη για αυτοπεπίθηση και την ιστορία της Ford στο Ακρόπολις. Αλλά, πάνω από όλα τον 'πάω' όλα αυτά τα χρόνια που τον παρακολουθούμε, που πάντα πρωταγωνιστεί, όντως πολύ γρήγορος, προσφέροντας στον κόσμο και στο πρωτάθλημα.
Ο Loeb έχει χρόνια μπροστά του να πάρει πρωτάθληματα. Στο βάθρο θέλω Μικο και Σολμπεργκ, πρώτος για να πλησιάσει την κορυφή και ο δεύτερος για να πάρει δυνάμεις ψυχολογίας. -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
.... αν εγκαταλείψουν κάποιοι 'μεγάλοι'!ΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΜΕΓΑΛΟΙ' ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΜΙΚΡΟΙ' ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ !!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!
-
Δεν παιζεσαι ωρες ωρες...
Αν και μεγαλυτερες πιθανοτητες εχει να κερδισει ο ουραγος της οργανωσης -
Ψήφισα LOEB (ήμουν και η πρώτη ψήφος για το Γάλλο) για απλά είναι ο καλύτερος!
Αν είχα και άλλη ψήφο θα πριμοδοτούσα τον H.SOLBERG γιατί εδώ και καιρό είναι ο μόνος που μας θυμίζει πως είναι η οδήγηση τύπου ραλλυ αυτή που μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό το σπορ ενώ συγχρόνως είναι και γρήγορος.Νομίζω ότι είναι άδικα στην σκιά του αδελφού του.
-
Ψηφίζω Solberg γιατί χρειάζεται τη νίκη τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα και είναι πάντα θεαματικότατος στο ακρόπολις!!Βέβαια λίγο δύσκολο με το impreza οπότε εναλλακτική Marcus για να ξεφύγει κι άλλο!Μακάρι να δούμε σε καλή θέση Latvala και Ηirvonen !!
-
Marcus, για να μαζέψει βαθμούς και γιατί από τους σύγχρονους, είναι ο μόνος που έχει αποδείξει ότι πάει γρήγορα με ό,τι αυτοκίνητο κι αν του δώσουν.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ψήφισα LOEB (ήμουν και η πρώτη ψήφος για το Γάλλο) για απλά είναι ο καλύτερος!+1
-
Marcus μπας κι έχουμε παράταση στο ενδιαφέρον γιά την πρωτιά μιά και τα ασφάλτινα έποντε
-
Ψήφισα Solberg γιατί θέλω να τον δώ να κερδίζει επιτέλους.
Η αλήθεια είναι ότι πολύ θα ήθελα να δω και τον Marcus για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα...Εννοείται βέβαια ότι στην πρώτη θέση μεταξύ των παγκοσμίων θα ήθελα να δω Έλληνα αλλά αυτή τη στιγμή δε φαντάζει εφικτό...
_
-
p solberg gia na doun kai mia spri mera sti subaru!!!mono 5% o kontos??
giati??
54o Ρ.Α. - Ποιός θέλετε να κερδίσει;