-
Γάτες μου εσείς!!!
-
-
o λάζαρος τα πήρε μάλλον.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
o λάζαρος τα πήρε μάλλον.Ας ξεθυμάνει πάνω στον αδη.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
o λάζαρος τα πήρε μάλλον.
Ας ξεθυμάνει πάνω στον αδη.
TI ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σκοπός μου ήταν να σας κάνω να αισθανθείτε μ@λ@κες που προσπαθήσατε να διαβάσετε τι λέει το ποστ μου.
Σιγά τα αυγά το κάνουμε κουότ και το βλέπουμε!
+Brera
+Πάσχος!
-
ρε παπαρια στον υπνο σας με βλεπετε καθε φορα?
απο δω και περα--> αδης+10ευρω...(νταλαρας στυλ)
να παρω κανα evo...ολοι θα πληρωνετε πλην οβελιξ που τον θελω για συνοδηγο μηχανικο και πνευματικο..
-
Έχω 30 Ε για πέταμα...
ΑΔΗΣ-ΑΔΗΣ-ΑΔΗΣ!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε παπαρια **στον υπνο σας με βλεπετε καθε φορα? **:iconcool:απο δω και περα--> αδης+10ευρω...(νταλαρας στυλ)
να παρω κανα evo...ολοι θα πληρωνετε πλην οβελιξ που τον θελω για συνοδηγο μηχανικο και πνευματικο..
-
Το Coyot εξασφάλισε άδεια απομακρύνσεως από τα Βελέγραδα.
Ψάχνει τώρα να βρει κανά αμάξι, διά της ευσχήμου επαιτείας, γιατί η Τσέχα του βρίσκεται εις Αθήνας. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σκοπός μου ήταν να σας κάνω να αισθανθείτε μ@λ@κες που προσπαθήσατε να διαβάσετε τι λέει το ποστ μου.
+Brera
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
+Brera
το προηγουμενο μου ποστ ειναι με ΤΟΣΟ μικρα γραμματα που δεν μπορειτε να τα δειτε ΟΥΤΕ στο quote
-
Λουλούδης πάουερ!
-
μπουρδελο/παμπ εγινε και αυτο!
δε πα να χεστειτε λεω εγω με τα μικρα γραμματα?
κοροϊδευετε τον κουκο που δεν μπορει να τα δει? -
Ρε Κούκο!Τον αριθμο λογαριασμου ξενοδοχείου,δεν τον μετεφερες στην πρωτη σελίδα ρε;
-
κι υστερα λεει για τον πακη!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε Κούκο!Τον αριθμο λογαριασμου ξενοδοχείου,δεν τον μετεφερες στην πρωτη σελίδα ρε;Οχι ρε. Τον έβαλα στο τέλος. Την τελευταία σελίδα θα διαβάζουν όχι την πρώτη!!!
-
Ρε Νικο,η τελευταια σελίδα θα γινει προτελευταια μετα απο λίγες δημοσιευσεις,και αντιπροτελευταια στη συνεχεια.Η πρωτη σελίδα ειναι πάντα πρωτη.Εκει θα βρεις οτιδηποτε αφορα το θεμα ευκολα.
Ποιός θα ψαξει στις ενδιαμεσες σελίδες για πληροφοριες; -
Στο θέμα των συμμετοχών πως θα χαθεί ρε?!!
Όπως και να είναι, αν μπουν τόσες συμμετοχές, θα κάνουμε ότι έκανε ο Λεωνίδας. Ετσι θα είναι οι πληροφορίες σε κάθε δημοσίευση!!
-
συγγνωμη που το βιαζω το πραγμα, αλλα για πειτε κανενα σημειο/ωρα συναντησης για να δω αν θα παρω αδεια απο τη δουλεια ή αν απλα θα χρειαστει να φυγω λιγο νωριτερα!
(φανταζομαι δεν θα τρεχουμε, ετσι? )
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ