-
Ανάποδα....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm: ...ηλεκτρολόγε, με χαλασμένο συναγερμό θα πάω Λιτόχωρο ρε?!Εδω ο Ντάφυ θα πάει στην Εμπορική...κι εγω ακόμα με χαλασμένο συνεγερμό είμαι!
Θα το παλέψω να το κανουμε το Σ/Κ ρε συ......
-
Χαλαρά ρε.....πλάκα κάνω ( )
-
δλδ έχει γίνει κράτηση;
-
Εχει ειδοποιηθεί το ξενοδοχείο ότι θα χρειαστούμε αυτά τα δωμάτια. Οπότε δεν υπάρχει θέμα μη διαθεσιμότητας.
Αν θέλεις, για να είσαι σίγουρος, κάνε ένα τηλέφωνο, πες τους ότι θα βάλεις την προκαταβολή και μετά κάνε την κατάθεση.
Σε κάθε περίπτωση ανέφερε το όνομα του ανθρώπου που λέει ο Αντρέας και το 4ΤΦ!Αντε...πόσες μείνανε?
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Aν όλα πάνε όπως τα σκέφτομαι, εγώ θα έρθω χωρίς το Σάξο...
Με κάτι άλλο ίσως...
το αυθεντικό εννοείς?
Όχι, την απομίμηση...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm: ...ηλεκτρολόγε, με χαλασμένο συναγερμό θα πάω Λιτόχωρο ρε?!Εδω ο Ντάφυ θα πάει στην Εμπορική...κι εγω ακόμα με χαλασμένο συνεγερμό είμαι!
αυτο να δω!
-
Ρε Αντρεα για ρωτα τον Μακη για ποσα Ευρω συμφωνησε να ξερουμε τι λεμε και τι κανουμε.
Αργεις,αργεις.
-
50 ευρώ το δίκλινο... 50% προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 72 άτοκες δόσεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
50 ευρώ το δίκλινο... 50% προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 72 άτοκες δόσεις.Αν ειναι 72 ετησιες το συζητω.Ολες τις αλλες περιπτωσεις τις απορριπτω.
Φχαριστω κυνηγ νταρχντιντινο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με κάτι άλλο ίσως...
το αυθεντικό εννοείς?
Όχι, την απομίμηση...
opel?
Εγώ περιμένω το Κογιότ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με κάτι άλλο ίσως...
το αυθεντικό εννοείς?
Όχι, την απομίμηση...
opel?
Εγώ περιμένω το Κογιότ!
Τον κακό σου τον καιρό!
-
Tώρα μπορώ να το πω φωναχτά:
σκεφτόμουν για αυθεντικό=elise, απομίμηση=speedster. -
Ναι καλά...
πού τέτοια τύχη... -
Κρίσιμη ερώτηση...
...κουίζ θα έχουμε?
-
Σκοπός μου ήταν να σας κάνω να αισθανθείτε μ@λ@κες που προσπαθήσατε να διαβάσετε τι λέει το ποστ μου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σκοπός μου ήταν να σας κάνω να αισθανθείτε μ@λ@κες που προσπαθήσατε να διαβάσετε τι λέει το ποστ μου.Σιγά τα αυγά το κάνουμε κουότ και το βλέπουμε!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Σκοπός μου ήταν να σας κάνω να αισθανθείτε μ@λ@κες που προσπαθήσατε να διαβάσετε τι λέει το ποστ μου.
Σιγά τα αυγά το κάνουμε κουότ και το βλέπουμε!
+Brera
-
καλα ο πρωτος ειναι πασιφανης βλακεντιος...οι αλλοι παιζετε τα ανηθικα παιχνιδια του..?
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ