-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
[/URL]
ΧΑΝΙ ΖΑΓΚΑΝΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΚΕΑ ??
Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ !!!!
...ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!
..ΟΥΤΕ ΤΟ TENIS-CLUB ΣΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???EEE ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΤΗΝ ΦΟΥΡΚΕΤΑ!! ΕΙΠΑΜΕ.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΚΑΙ ΤΟ SEVICE PARK ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?
ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ?
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ? ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ?
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...
Δια ποιον ετος ομιλουμεν;
ΔΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2005 !! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΙΑ !!!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
EEE ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΤΗΝ ΦΟΥΡΚΕΤΑ!! ΕΙΠΑΜΕ.....
...ΝΑΙ!!
...ΝΑΙ!!!
..ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΝΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΚΟΡΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΘΥΜΑΣΑΙ..... -
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
EEE ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΤΗΝ ΦΟΥΡΚΕΤΑ!! ΕΙΠΑΜΕ.....
...ΝΑΙ!!
...ΝΑΙ!!!
..ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΝΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΚΟΡΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΘΥΜΑΣΑΙ.....ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ....
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ?
'EL-EM'
EΣΤΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.
ΡΩΤΑΣ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΑΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 5-6 Ε.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ???
ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΑ ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ SERVICE PARK.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ?
'EL-EM'
EΣΤΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.
ΡΩΤΑΣ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΑΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 5-6 Ε.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ???
ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΑ ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ SERVICE PARK.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ 200 ΧΛΜ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ 3 20ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ REMOTE SERVICE .ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ 2005 ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙ ΟΑΚΑ
ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΕΚΑΨΕ -ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ- ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟ 2005 (ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΑΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!) ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ 2006 !!!! -
Tην Παρασκευή σύμφωνα με το πρώτο ωράριο (με Υμητό ) θα έκαναν 282 και 302 χλμ (ειδικές + απλές ) αντίστοιχα χωρίς service ....
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
...ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ 2005 ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙ ΟΑΚΑ
ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΕΚΑΨΕ -ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ- ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟ 2005 (ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΑΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!) ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ 2006 !!!!Θα μπορούσε ακόμα η SSS να γίνει πχ στο Πανθεσσαλικό του Βόλου με συνταγή 2005, που και πολύ πιο κοντά στη Λαμία είναι, και θα γέμιζε (χωρητικότητα 22700), αλλά και θα προσέλκυε πολύ από τον κόσμο της Θεσσαλίας.
-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
...ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ 2005 ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙ ΟΑΚΑ
ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΕΚΑΨΕ -ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ- ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟ 2005 (ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΑΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!) ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ 2006 !!!!Θα μπορούσε ακόμα η SSS να γίνει πχ στο Πανθεσσαλικό του Βόλου με συνταγή 2005, που και πολύ πιο κοντά στη Λαμία είναι, και θα γέμιζε (χωρητικότητα 22700), αλλά και θα προσέλκυε πολύ από τον κόσμο της Θεσσαλίας.
**ρΕ πατριώτη **πάλι τα ιδια θα λέμε δεν υπάρχει ξενοδοχειακή υποδομή στη περιοχή και οι ¨πανσιόν' στα Καμμένα - Υπάτη χρεώνουν 25-35 ευρώ τα δωμάτια άσε που δεν κάνουν καπουτσινο-κρουασάν το πρωί ..
ziben ziben alou -lou lou ,ziben ziben alou-lou lou
**Verka for ever **
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Το service park φίλε μου, πρέπει να είναι ένα με προαιρετικά remote service. Kαι να έχει κοντά αξιόλογες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.Ολόκληρη Λαμία και αποδείχθηκε 'λίγη' για φιλοξενία τέτοιου γεγονότος...Πόσο μάλλον Θήβα και Λειβαδιά.......(θα βάλω τα γέλια διότι το προηγούμενο ΣΚ έτρεχα σε Rally Raid στη Λειβαδιά με 60 συμμετοχές και οι μισοί κοιμήθηκαν στην ύπαιθρο με βροχή γιατί ήταν 1 γάμος και έπαιζε και ο Λεβαδειακός στην πόλη... ).Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.....
Αληθεια απο το μαρκοπουλο που θα ειναι το κεντρο του αγωνα που θα μπορουν να ξεκουραστουν οι ομαδες???
Που εχει ξενοδοχειακες εγκαταστασεις εκει?
Κατι ακουστηκε για αστερα βουλιαγμενης... -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
ziben ziben alou -lou lou ,ziben ziben alou-lou lou
...
...ΑΙΝ.....ΤΣΒΑΙ...
-
Ο χρήστης Black angel έγραψε:
Αληθεια απο το μαρκοπουλο που θα ειναι το κεντρο του αγωνα που θα μπορουν να ξεκουραστουν οι ομαδες???
Που εχει ξενοδοχειακες εγκαταστασεις εκει?Συνάδελφε angel
για να γράφεις σε πληκρτολόγιο μάλλον αγράμματος δεν είσαι,
άρα μας δουλεύεις -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
«Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AGIO MOTORS- SHERCO SUPERMOTO στην Ελλάδα!»
Πάντως το Σάββατο η τροχαία δεν άφηνε αυτοκίνητα να μπουν στα Καμμένα Βούρλα γιατί σύμφωνα με εκτίμηση, πάντα της τροχαίας,υπήρχαν περίπου 11.500 χιλιάδες κόσμος με περίπου 7.500 μοτοσυκλέτες παντός τύπου και προέλευσης!Στην Ελλάδα υπάρχει έντονο ρεύμα στη μοτοσυκλέτα με μπροστάρη τη Β.Ελλάδα!
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Θα μπορούσε ακόμα η SSS να γίνει πχ στο Πανθεσσαλικό του Βόλου με συνταγή 2005, που και πολύ πιο κοντά στη Λαμία είναι, και θα γέμιζε (χωρητικότητα 22700), αλλά και θα προσέλκυε πολύ από τον κόσμο της Θεσσαλίας.
**ρΕ πατριώτη **πάλι τα ιδια θα λέμε δεν υπάρχει ξενοδοχειακή υποδομή στη περιοχή και οι ¨πανσιόν' στα Καμμένα - Υπάτη χρεώνουν 25-35 ευρώ τα δωμάτια άσε που δεν κάνουν καπουτσινο-κρουασάν το πρωί ..
Φίλε tpapo σε αυτό έχεις δίκαιο και είναι μεγάλο μειονέκτημα γενικότερα για την περιοχή!Ήταν και ένα από τα κύρια επιχειρήματα της οργάνωσης όταν πήρε τον αγώνα μαζί με το θέμα της SSS.Για την SSS λύσεις θα μπορούσαν να βρεθούν πιστεύω, αλλά για την ξενοδοχειακή υποδομή χλωμό το βλέπω..Το 3ήμερο του αγώνα ήταν χρυσή ευκαιρία για τους ξενοδόχους να ρεφάρουν για όλη τη σεζόν
-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
Θα μπορούσε ακόμα η SSS να γίνει πχ στο Πανθεσσαλικό του Βόλου με συνταγή 2005, που και πολύ πιο κοντά στη Λαμία είναι, και θα γέμιζε (χωρητικότητα 22700), αλλά και θα προσέλκυε πολύ από τον κόσμο της Θεσσαλίας.
Φίλε tpapo σε αυτό έχεις δίκαιο και είναι μεγάλο μειονέκτημα γενικότερα για την περιοχή!Ήταν και ένα από τα κύρια επιχειρήματα της οργάνωσης όταν πήρε τον αγώνα μαζί με το θέμα της SSS.Για την SSS λύσεις θα μπορούσαν να βρεθούν πιστεύω, αλλά για την ξενοδοχειακή υποδομή χλωμό το βλέπω..Το 3ήμερο του αγώνα ήταν χρυσή ευκαιρία για τους ξενοδόχους να ρεφάρουν για όλη τη σεζόν
Aκριβώς. Φανταστείτε πόσο άσχημο είναι για ένα πλήρωμα και μηχανικούς να οδηγούν μια ώρα κάθε πρωί και άλλη μια στο τέλος κάθε κουραστικής μέρας για να βρουν απαράδεκτες συνθήκες φαγητού και ύπνου σε εξωφρενικές τιμές.
Iταλός ερασιτέχνης που ακολουθούσε όλους τους ευρωπαικούς αγώνες του WRC μου είπε φαρδιά-πλατιά ότι οι συνθήκες διαμονής στο υπέροχο κατά τα άλλα Acropolis (νομίζω του 2002) ήταν με διαφορά οι χειρότερες που είχε συναντήσει ποτέ. -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
αν και ειχα υποσχεθει στο εαυτο μου να μη δω ουτε μια ειδικη ποσο μαλλον την σουπαειδικη του ιπποδρομου
αυτο το τελευταιο ονομα εκτος συναγωνισμου που εχω να τον δω χρονια σε χωμα κατι μου εκανε...ενα τσικ ενα κλικ -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=12427&race_id=0αν και ειχα υποσχεθει στο εαυτο μου να μη δω ουτε μια ειδικη ποσο μαλλον την σουπαειδικη του ιπποδρομου
αυτο το τελευταιο ονομα εκτος συναγωνισμου που εχω να τον δω χρονια σε χωμα κατι μου εκανε...ενα τσικ ενα κλικΓαμώτο εγώ που θα πάω αύριο ...
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=12427&race_id=0
αν και ειχα υποσχεθει στο εαυτο μου να μη δω ουτε μια ειδικη ποσο μαλλον την σουπαειδικη του ιπποδρομου
αυτο το τελευταιο ονομα εκτος συναγωνισμου που εχω να τον δω χρονια σε χωμα κατι μου εκανε...ενα τσικ ενα κλικΓαμώτο εγώ που θα πάω αύριο ...
Στη αρχη δεν ελεγαν οτι θα γινει κ αυριο αυτος ο αγωνας..?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=12427&race_id=0αν και ειχα υποσχεθει στο εαυτο μου να μη δω ουτε μια ειδικη ποσο μαλλον την σουπαειδικη του ιπποδρομου
αυτο το τελευταιο ονομα εκτος συναγωνισμου που εχω να τον δω χρονια σε χωμα κατι μου εκανε...ενα τσικ ενα κλικΤο είδα! Ρε γμτ... ψάχνω στο google, ψάχνω στο youtube, μόνο ένα βιντεάκι βρήκα με την αφεντιά του...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=12427&race_id=0
αυτο το τελευταιο ονομα εκτος συναγωνισμου που εχω να τον δω χρονια σε χωμα κατι μου εκανε...ενα τσικ ενα κλικΤο είδα! Ρε γμτ... ψάχνω στο google, ψάχνω στο youtube, μόνο ένα βιντεάκι βρήκα με την αφεντιά του...
Εχει μεινει ομως στη θυμηση μας το σλογκαν:ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.
Κανενας απο τους μετεπειτα αγωνιζομενους δεν καταφερε να αλλαξει το ονομα.
54ο - SSS Ιππόδρομος