-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παίδες..για να περάσεις windows σε λαπτοπ toshiba...πρέπει να έχεις καμιά ειδική έκδοση?
PC ειναι, οτι γουσταρεις βαζεις.... αρκει να εχεις τους drivers.
ωραία..αλλά δεν ξέρω μήπως αν βάλεις τυχαία win σε λαπτοπ αν σέρνεται.
πως βρίσκεις τους drivers που θέλουν τα λαπτοπ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Παίδες..για να περάσεις windows σε λαπτοπ toshiba...πρέπει να έχεις καμιά ειδική έκδοση?
PC ειναι, οτι γουσταρεις βαζεις.... αρκει να εχεις τους drivers.
ωραία..αλλά δεν ξέρω μήπως αν βάλεις τυχαία win σε λαπτοπ αν σέρνεται.
πως βρίσκεις τους drivers που θέλουν τα λαπτοπ?
εεε καλα... μην πας να βαλεις Vista σε Pentium 3.... με πιανεις ετσι?
Τι toshiba ειναι... δωσε κανα info. Για τα toshiba πας στο http://eu.computers.toshiba-europe.com/ ... s_bios.jspΣε γενικες γραμμες ενα laptop καλο ειναι να παραμενει με το λειτουργικο που ηταν προεγκατεστημενο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε γενικες γραμμες ενα laptop καλο ειναι να παραμενει με το λειτουργικο που ηταν προεγκατεστημενο...
άψογος!!!
Δυστυχώς δεν είναι δικό μου λαπτοπ και απλά βοηθώ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για ρίχτε καμιά πρόταση για DivX/XviD player που να παίζει subs σε .srt/.sub μορφή..
+1
σε λογικο κοστος ε!
και σε ποιο καταστημα.κανενας?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :
- Ετοιμη για τηλεοπτική εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HD TV) με τεχνολογία Nano Pigment για ποιοτική και σταθερή εικόνα και μοναδική Digital Natural Image engine (DNle) της Samsung για ολοζώντανη εικόνα ανεξάρτητα από τα σήματα εισόδου ή τις στάθμες θορύβου
- Μέγεθος οθόνης 32 ίντσες
- Τεχνολογία CRT Slimfit HDready
- Λόγος αναλογίας οθόνης 16:9
*** Ανάλυση 1080i** - Ρυθμός ανανέωσης 100Hz
- Ισχύς εξόδου (RMS) 2x10W
- Ηχος SRS TruSurround
- 2 Υποδοχές SCART
- Αναλογική είσοδος εικόνας component
- Διαστάσεις (πλάτος,ύψος,βάθος): 910 x 570 x 415 χιλ.
- Βάρος : 53 κιλά
- Εγγύηση : 2 χρόνια επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας
Υπάρχει 32άρα με 1080?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :
- Ετοιμη για τηλεοπτική εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HD TV) με τεχνολογία Nano Pigment για ποιοτική και σταθερή εικόνα και μοναδική Digital Natural Image engine (DNle) της Samsung για ολοζώντανη εικόνα ανεξάρτητα από τα σήματα εισόδου ή τις στάθμες θορύβου
*** Ανάλυση 1080i** - Ρυθμός ανανέωσης 100Hz
- Ηχος SRS TruSurround
- 2 Υποδοχές SCART
Υπάρχει 32άρα με 1080?
τι εννοείς;
τα specs είναι από το site της Samsung.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για ρίχτε καμιά πρόταση για DivX/XviD player που να παίζει subs σε .srt/.sub μορφή..
+1
σε λογικο κοστος ε!
και σε ποιο καταστημα.κανενας?
Player μόνο ή και Rec;
-
για δώσε για player μόνο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για δώσε για player μόνο...Και να παίζει και .srt με ελληνικούς ε;
(έχω βρει ένα United 7080 με....35
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και να παίζει και .srt με ελληνικούς ε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι εννοείς;
Λέω ότι δεν υπάρχει 32άρα με ανάλυση 1920 x 1080 αλλά με 1366 x 768. Η μικρότερη 1080 είναι 37'' και υπάρχουν λίγες και ακριβές.
Για δώσε link. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για δώσε για player μόνο...Αυτό είναι το θέμα, player δεν ξέρω
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτό είναι το θέμα, player δεν ξέρω
Ξέρεις μήπως (φτηνό! ) recorder;
-
Τελικά πάντα χρειάζεται λίγο ψάξιμο στο κατάλληλο μέρος...Ιδού:
http://dvd.stuff.gr/forum/viewforum.php?f=57Υπάρχουν μπόλικα μοντέλα που παίζουν υπότιτλους, προς το παρόν προσαναταλίζομαι σε ένα Thomson που έχει και HDMI αλλά χρειάζεται firmware upgrade για να παίξει ελληνικά. Εννοείται , ψάχνω για κάτω από 100
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
τι εννοείς;
Λέω ότι δεν υπάρχει 32άρα με ανάλυση 1920 x 1080 αλλά με 1366 x 768. Η μικρότερη 1080 είναι 37'' και υπάρχουν λίγες και ακριβές.
Για δώσε link.Κώστα, δε λέει ότι έχει 1080 panel, λέει ότι μπορεί να παίξει σήμα 1080i τουτέστιν πεπλεγμένο σήμα 1080 γραμμών. Αυτό το παίζουν όλες οι συσκευές από 1280*720 και πάνω.
Αν ήταν 1080p (όπου p=progressive), τότε δε θα μπορούσε να το παίξει (ή θα το έπαιζε αλλά με downgrade). Ετσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα της ανάλυσης του σήματος, η συσκευή πάντα το διαμορφώνει σύμφωνα με την εγγενή ανάλυση του πάνελ της.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
τι εννοείς;
Για δώσε link.Κώστα, δε λέει ότι έχει 1080 panel, λέει ότι μπορεί να παίξει σήμα 1080i τουτέστιν πεπλεγμένο σήμα 1080 γραμμών. Αυτό το παίζουν όλες οι συσκευές από 1280*720 και πάνω.
Αν ήταν 1080p (όπου p=progressive), τότε δε θα μπορούσε να το παίξει (ή θα το έπαιζε αλλά με downgrade). Ετσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα της ανάλυσης του σήματος, η συσκευή πάντα το διαμορφώνει σύμφωνα με την εγγενή ανάλυση του πάνελ της.
Όντως... το i με το p είναι μεγάλη διαφορά.
Να διαβάζετε την πραγματική ανάλυση του πάνελ και όχι τι σήμα μπορεί να παίξει. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέμα τηλεόραση πάλι... είχα πάει Media Markt σήμερα, 600 η 32' Bravia, 1.200 η 40'
1200 για τηλεόραση...
Συμφωνώ...βέβαια άλλοι δίνουν 700άρες σε τροχαία παράβαση...
εγώ έχω 32' Samsung αλλά τα μπαουλάκια όχι lcd.
Την είχα πάρει προσφορά 380 ευρώ από φίλο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :- Ετοιμη για τηλεοπτική εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HD TV) με τεχνολογία Nano Pigment για ποιοτική και σταθερή εικόνα και μοναδική Digital Natural Image engine (DNle) της Samsung για ολοζώντανη εικόνα ανεξάρτητα από τα σήματα εισόδου ή τις στάθμες θορύβου
- Ανάλυση 1080i
- Ρυθμός ανανέωσης 100Hz
- Ηχος SRS TruSurround
- 2 Υποδοχές SCART
Επειδή ενδιαφέρεται φίλος για την ίδια Samsung
(την βρίσκει σε πολύ καλή τιμή) έχω μια ερώτηση.Για την συγκεκριμένη τελεόραση λέγεται ότι έχει πρόβλημα με τη γεωμετρία της εικόνας όταν δείχνει σε αναλογία 4:3.
Να πω ότι μία που ειχα δει σε κατάστημα να παίζει 4:3 είχε πράγματι άθλια γεωμετρία. Βέβαια επίσης λέγεται ότι το πρόβλημα της γεωμετρίας είναι θέμα ρυθμίσεων και όχι κατασκευής (η τηλεόραση δεν έρχεται σωτά ρυθμισμένη από το εργοστάσιο), αλλά για να διoρθωθεί πρέπει να έχεις πρόσβαση στο service menu.H δικιά σου έχει/είχε κάποιο πρόβλημα γεωμετρίας? Και αν είχε με ποιόν τρόπο διορθώθηκε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Και να παίζει και .srt με ελληνικούς ε;
-
Δεν ήξερα πως έπαιζαν και οι Sony, συνήθως είναι τα πιο δύστροπα μηχανήματα! Πάντως θα ήθελα κάτι φθηνότερο... Εχω βρει το Thomson dth252 που είναι φθηνότερο και έχει και HDMI. Πρέπει απλώς ν' αναβαθμίσεις το firmware... Δεν ξέρω μόνον αν δέχεται ηχεία 5.1 χωρίς αποκωδικοποιητή εξωτερικό (πρέπει να έχει 6 ανεξάρτητες εξόδους δηλαδή...) , γιατί έχω ένα σετάκι που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω...
Επίσης συνεχίζεται και το ψάξιμο για xbox... -
κατι παρομοιο , που βρισκουμε?? και σε τι τιμη???
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#10]