-
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ...
-
Ο χρήστης siligardakis έγραψε:
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ...Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να δίνουν έγκριση να βγάζετε ανακοίνωση και μετά να μη δίνει έγκριση? γνωρίζοντας οτι θα υπάρχει ανάλογη προαιτημασία και διαφίμιση? Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει και το ΄ριξαμε στην αστυνομία??? Αυτά τα ρεζιλίκια δεν γίνονται πουθενά παρα μόνο εδώ.
Ντροπή.
Παρακαλώ ο ΑΟΚ να βγεί επίσημα να ανκοινώσει τη κατάσταση στο τι συμβαίνει.
Ακόμα αν υπάρξει και διάλυση του ΔΣ
-
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ..ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΟΚ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
-
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ..ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΟΚ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΟΚ!!!!! ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ
-
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ..Eίναι δυνατόν φίλε μου sili καλέ να το ήξερες εσύ και αυτοί να μην το γνώριζαν δεν νομίζω?
(προς θεου δεν λέω για σενα)Αρα κάποιος κοροιδεύει τον άλλο απο τη μια καθυστερημένη προβολή του αγώνα που που πιθανόν και ο λόγος της καθυστέρησης απο την άλλη η εκδοση του δελτίου στο http://www.crn.gr
Aρα ποιος ευθύνετε γι αυτό? πιθανόν ξέρουν κάποιοι την αλήθεια?
Επίσεις είναι δυνατόν να έχει παραχωρηθεί εξ ολοκλήρου μια έκταση στρατιοτικού εδάφους σε μια λεσχη σε εισαγωγικα... και να ξαφνικα η αστυνομια απαγορευει και δεν δίνει δρομους? μια για τις ρουπες μια για το καστελι τωρα, τι συμβαινει ρε παιδια μας περνανε για μπακαληδες για κάτι που ειναι νόμιμο και όχι παράνομο?
Μονο εδώ στη κρήτη συμβαίνει και ξαφνικά τωρα τελευταία
ΓΙΑΤΙ??? -
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ..
Eίναι δυνατόν φίλε μου sili καλέ να το ήξερες εσύ και αυτοί να μην το γνώριζαν δεν νομίζω?
(προς θεου δεν λέω για σενα)Αρα κάποιος κοροιδεύει τον άλλο απο τη μια καθυστερημένη προβολή του αγώνα που που πιθανόν και ο λόγος της καθυστέρησης απο την άλλη η εκδοση του δελτίου στο http://www.crn.gr
Επίσεις είναι δυνατόν να έχει παραχωρηθεί εξ ολοκλήρου μια έκταση στρατιοτικού εδάφους σε μια λεσχη σε εισαγωγικα... και να ξαφνικα η αστυνομια απαγορευει και δεν δίνει δρομους? μια για τις ρουπες μια για το καστελι τωρα, τι συμβαινει ρε παιδια μας περνανε για μπακαληδες για κάτι που ειναι νόμιμο και όχι παράνομο?
ΓΙΑΤΙ???ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
-
Eίναι δυνατόν φίλε μου sili καλέ να το ήξερες εσύ και αυτοί να μην το γνώριζαν δεν νομίζω?
ΓΙΑΤΙ???ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΦΙΛΕ S2000vti -ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΣΑΡΡΗ - ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο CRN KAI ΟΧΙ Ο ΑΟΚ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΕΣ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ,ΓΟΝΑΚΙΝΕΝ Κ.Λ.Π.
ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ-ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ Ρ.ΦΩΚΙΔΑΣ-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ,ΕΧΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο CRN KAI ΟΧΙ Ο ΑΟΚ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΕΣ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ,ΓΟΝΑΚΙΝΕΝ Κ.Λ.Π.
ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ-ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ Ρ.ΦΩΚΙΔΑΣ.Προς θεού λάθος κατάλαβες θέλω να πω οτι απο τη μια του δίνουν δελτίο και ενημερώνει το κόσμο και απο την άλλη βγαίνει κατι άλλο που αναιρει το ΔΤ που εξέδωσε πριν ο κ.CRN κ ο καθε CRN μα δε γινετε ρε παιδιά να παίζουμε τη τυφλόμυγα κάθε λιγο και λιγάκι...
Το ξανα λεω δεν ρίχνω ευθύνες στο κ.CRN ουτε στο γονακινεν ουτε στο SILI και ΜΠΡΑΒΟ τους
Απο δω και πέρα τι θα γίνει???
ο αγώνας θα γίνει τελικά???
τις συμετοχές θα τις μάθουμε εστω και καθυστερημένα??? -
Δεν ξέρω και πολλές λεπτομέρειες γιαυτά που λέτε...
...ξέρω όμως ότι αυτή τη στιγμή τα παιδιά του ΑΟΚ δουλεύουν πυρετωδός και κλείνουν συμμετοχές συμπληρώνουν χαρτούρα κ.α. λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής...ΟΧΙ ΦΙΛΕ s2000vti, ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ RALLY SPRINT ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ...
...τεσπα, όσο για τα άλλα περι ενημέρωσης κάπου έχεις δίκο και κάπου...
...τεσπα(ξανά), πάντως να ξέρετε μάγκες μου ότι η αλήθεια είναι ότι όποιος είναι έξω από το χωρό ξέρει πολλά τραγουδια, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ! ο νοών νοείτω... -
Οι πολυπόθητες συμμετοχούλες, 26 στον αριθμό, όχι και άσχημα!
ΕΩΣ 1400cc
Α/Σ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο/Κ
1 Μπανταλάκης Μιχάλης Κάππας Κώστας PEUGEOT 205 1.3 EE9
2 Δήμου Γιώργος Μανουσάκης Λευτέρης NISSAN Micra 1.4 A5
3 Πόλιας Μιχάλης Ρουσάκη Στέλλα PEUGEOT 106 Rallye EA9
4 Καρδαμάκης Λευτέρης Σαρρής Λευτέρης TOYOTA Yaris 1.3 A5
5 Σταυρουλάκης Σταύρος Μεγαλακάκης Γιώργος SUZUKI Swift GTI EE9
6 Πουλάκης Μιχάλης Προβιδάκης Βαγγέλης TOYOTA Yaris 1.3 A5
7 Ιωαννίδης Γιώργος Κτιστάκης Παναγιώτης CITROEN AX 1.4 EE9
1401cc ΕΩΣ 1600cc
8 Νικολίτσης Μιχάλης PEUGEOT 106 Rallye A6
9 Πετράκης Γιάννης PEUGEOT 106 Rallye A6
10 Τσικρικωνάκης Δάμων Καραπαναγιώτης Θεόδωρος HONDA Civic Type R A6
11 Μιχαηλάκης Κυριάκος Ανδριανάκης Γιώργος PEUGEOT 106 Rallye A6
12 Κακεπάκης Νίκος Συγγελάκης Μιχάλης CITROEN Saxo VTS A6
14 Περουλάκης Γιώργος Πατσουράκης Μπάμπης HONDA Civic Type R A6
15 Ορφανουδάκης Κώστας Τζιάκης Αντώνης PEUGEOT 106 Rallye A6
16 Ανταλουδάκης Μιχάλης Κουρουγκιαούρης Κώστας PEUGEOT 106 Rallye A6
17 Νικολιδάκης Γιάννης Πετούσης Μάνος PEUGEOT 106 Rallye A6
1601cc ΕΩΣ 2000cc
18 Σφίγγας Άγγελος Βιτσαξάκης Δημήτρης PEUGEOT 106 Rallye A6+
19 Αμαριώτης Νίκος CITROEN Saxo VTS A6+
20 Κτιστάκης Δημήτρης Κτιστάκης Μάνος PEUGEOT 306 A7
21 Κουντουράκης Αντώνης Λιγοψυχάκης Νίκος VW Golf GTI E11
22 Κυριανιτάκης Μανόλης Φαραντάκης Σήφης VW Golf GTI E11
2001cc KAI ANΩ
23 Αλεξάκης Μανόλης Αρετάκης Γιώργος MITSUBISHI Lancer Evo6 A8
24 Κόρακας Κώστας Κόρακας Αναστάσιος MITSUBISHI Lancer Evo9 N4
25 Παπαδοκωσταντάκης Γιάννης Κλαριδόπουλος Σταύρος MITSUBISHI Carisma A8
26 Πιτσάκης Μανόλης MITSUBISHI Lancer Evo9 N4
27 Αναπολιωτάκης Γιώργος Χαλκιαδάκης Αλέκος MITSUBISHI Lancer Evo6 A8 -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...ξέρω όμως ότι αυτή τη στιγμή τα παιδιά του ΑΟΚ δουλεύουν πυρετωδός και κλείνουν συμμετοχές συμπληρώνουν χαρτούρα κ.α. λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής...ΟΧΙ ΦΙΛΕ s2000vti, ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ RALLY SPRINT ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ...
...τεσπα(ξανά), πάντως να ξέρετε μάγκες μου ότι η αλήθεια είναι ότι όποιος είναι έξω από το χωρό ξέρει πολλά τραγουδια, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ! ο νοών νοείτω...ΣΩΣΤΟΣ Ο CRN!!!!!
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...τεσπα(ξανά), πάντως να ξέρετε μάγκες μου ότι η αλήθεια είναι ότι όποιος είναι έξω από το χωρό ξέρει πολλά τραγουδια, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ! ο νοών νοείτω...Συμφωνώ ναι έχεις δίκιο οι συμετοχές είναι ας το πουμε πρόφαση πέστο έτσι το ζητούμενο είναι οτι το τελευταίο καιρο βλέπουμε οτι το μόνο που ανακοινώνουν οι λέσχες
είναι και αυτο και καθυστερημένα πολύ οτι ξέρετε την τάδε του μήνα θα γινει αγώνας στη περιοχή Α και ο δρόμος θα κλείσει την Β ώρα
Τοσο δύσκολο είναι να εκδόσουν ενα ολοκληρομένο ΔΤ που να ξεκινάει και να περιλαβμάνει
την διαδρομή τα χιλ. την οργανοτική επιτροπή αλυτάρχης παρα αλυταρχης τεχνικος ταδε υπ.ασφαλειας ταδε γραμματεας ταδε κανονισμος ταδε οι θεατες θα μπορουν να πανε στο ταδε συμπληρωματικα δελτια κλπ.αυτό ειναι το ζητούμενο η ΕΓΚΕΡΗ και σωστή δημοσίευση και περιγραφή του αγώνα προς τα έξω οχι 5 ημέρες πρίν τον αγώνα υστερα χέστηκε η γρια στ αλώνι.αυτο είναι το θέμα και το ζητούμενο.
ΕΙΝΑΙ ΔΤ ΑΥΤΟ????
ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣΟ Αγωνιστικός Όμιλος Κρήτης, με την υποστήριξη της “SEAT – ΒΕΝΕΡΗΣ Α.Ε.”, διοργανώνει τον τρίτο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο Rally Sprint Κρήτης, στην κλασική διαδρομή Καστέλι, την ερχόμενη Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καστελίου, ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, αφού υπάρχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρων. Η διαδρομή είναι τεχνική, η γνωστή που στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές σαν Ειδική σε Rally Κρήτης, ξεκινάει από την διακλάδωση για το χωριό Καστέλι λίγο μετά τις ταβέρνες στην περιοχή «Ξεροκαμάρες» και καταλήγει 1.000 μέτρα περίπου πριν από την είσοδο του χωριού, στη διακλάδωση προς Άγιο Παντελεήμονα. Ο αγώνας ξεκινάει στις 11:00 ενώ ο δρόμος θα κλείσει μία ώρα πριν από το ωράριο του πρώτου αυτοκινήτου. Γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν, θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα μέσα στη διαδρομή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και των αστυνομικών οργάνων._(Δελτίο Τύπου)
-
Μια χαρά δελτίο τύπου είναι...
....Τοσο δύσκολο είναι να εκδόσουν ενα ολοκληρομένο ΔΤ που να ξεκινάει και να περιλαβμάνει την διαδρομή τα χιλ. την οργανοτική επιτροπή αλυτάρχης παρα αλυταρχης τεχνικος ταδε υπ.ασφαλειας ταδε γραμματεας ταδε κανονισμος ταδε οι θεατες θα μπορουν να πανε στο ταδε......του λείπει αναλυτικότερη περιγραφή της διαδρομής και καλό θα ήταν να δημοσιεύονται και χάρτες για τους θεατές. Τα άλλα που αναφέρεις για κανονισμούς, αλλυτάρχες, τεχνικούς εφόρους κ.α. είναι κάτι που δεν αναφέρετε στα δελτία τύπου και δεν ενδειαφέρει τους θεατές...
Άλλο θέμα τώρα...
...να ακούσω τα προγνωστικά σας, scudo που είσαι? παίζει κανένα προ-πο? -
φιλε toyota δεν το ειπα για να δυναμιτιζω.ισα ισα νεος αγωνιζομενος ειμαι κ θελω να γινονται αγωνες αλλα ημουν με φιλο αστυνομικο που αγαπαει τους αγωνες κ του ειπαν οτι υπαρχει εκκρεμοτητα με την αστυνομια του καστελιου.. καλο αγωνα σε ολους...
-
φιλε toyota δεν το ειπα για να δυναμιτιζω.ισα ισα νεος αγωνιζομενος ειμαι κ θελω να γινονται αγωνες αλλα ημουν με φιλο αστυνομικο που αγαπαει τους αγωνες κ του ειπαν οτι υπαρχει εκκρεμοτητα με την αστυνομια του καστελιου.. καλο αγωνα σε ολους...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΕΡΓΑ
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Μια χαρά δελτίο τύπου είναι...Για σένα ισως είναι μια χαρά δελτίο για αλλους ίσως να μην το εκλαμβάνουν σαν δελτίο αλλα σαν μια συνηθησμένη επιστολή που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει απο τις προηγούμενες.
Οπως για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να είναι σε ίδιο επίπεδο με αυτη των εκτος κρήτης αγώνων???
Γιατί οπου είναι πανελήνιο πρωτάθλημα ολα γίνονται σωστά??? (αναβ.ομαλου) γιατί εκεί δεν χωράνε προχειρότητες και τσαπατσουλιές..... κ.CRN
Πρεπει πια να σταματήσει αυτή η ελληνικη νοτροπία του δε βαριέσε η οτι αρπάξουμε η δεν ξερω γω τι συμφεροντα είναι στη μέση, ή κάνoυμε κάτι σωστά μεθοδικά και οργανωμένα ή δε το κάνουμε.πχ στο τυμπάκι προχθές αν πήγαινε το παιδί σας εκει η του οποιουδήποτε και έφευγε αυτός ο βλάκας και βρισκόταν πάνω στους θεατές και γινόταν το μοιραίο τι θα λέγαμε μετά??? βλέπετε οτι η προχειρότητα και ο αντιεπαγγελματισμός δεν είναι οτι καλύτερο δεν τιμά ουτε εσας τους ίδιους τους παράγοντες ουτε τους αγωνιζομενους αλλα ουτε και το νησί μας.
Εφοσον όμως αγαπάτε το σπόρ αφου λέτε οτι είσται απο το 92 στους αγώνες θα έπρεπε να είσται ο ίδιος επικριτής αυτών των φαινομένων αλλα και πολλών θεμάτων που απασχολούν τους αγώνες το νησί.Εγω ειμαι καρτάκιας και τα δυο μου παιδια αλλα εδω στην κρήτη την έχουμε ξεγραμένη αυτη τη λέξη....και την ενοια καρτ αλλα ας το αυτο ειναι αλλη κουβεντα
σε παλαιοτερο ποστ με αποκαλεσατε μ@λ@κισμε.... χωρις κάν να μπείτε στο κόπο να ανταλάξετε διαλογο και συζήτηση αλλωστε για αυτο είναι το forum δεν είναι μονο για δελτία τυπου... ισως να τα είχα πει και γω κάπως χύμα και ομα αλλα μερικές φορες όταν αγαπάς κάτι και βλέπεις οτι υπάρχει μόνο βούρκος και σαπίλα τρελένεσε....
Πάμε παρακάτω αλλού σκοτώνοντε εξαιτίας κάποιων προχειρότητων και ανευθυνότητας των υπευθύνων για αυτο δεν πρεπει να επαναπαυόμαστε γιατι μια μέρα μπορει να χτυπήσει και τη δική μας πορτα και ύστερα τι θα πούμε??? ενω η σωστή προβλεψη οργάνωση και υπευθηνότητα προλαβαίνει και εξαλήφει τα πάντα.
Δεν δια βάζετε τις άλλες ενότητες να δείτε.
Δεν ειναι λοιπον ο σκοπός ουτε το ΔΤ ουτε ποιο νοιαζει ποιον αφορα και τι, είναι όλο το σύνολο μαζί και απο τη στιγμή που βγαίνεις εσύ σαν πρόεδρος μιας λέσχης απο τι ξέρω και μου λες οτι είναι μια χαρά λυπάμε αλλα δεν ειναι έτσι.
Η αν σσς καλύπτουν αυτές οι 26 συμετοχές σαν παράγοντα των αγώνων εγω στη θέση σας θα ήμουνα προβληματισμένος.Που ειναι οι υπολοιποι???????????????????????????
όλοι οι αγώνες δέν θα έπρεπε να είναι κάτω απο 40 συμετοχές για να μην πω 50.Ετσι θα προχωρήσετε κυριοι? λυπάμε αλλα η κατάσταση είναι απαράδεχτη στιρίξτε το άθλημα γιατι θα σβήσει στη κρήτη καποια στιγμή, θα σας πουλήσουν όλοι και θα ψάχνετε αγωνιστικό με τα κυάλια,τοτε όμως θα νε αργά για όλους μας και ειδικα για τα ΠΑΙΔΙΑ τα ΜΙΚΡΑ και ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ
Χ ΣΑΡΗΣ -
Φίλε κάπου έχεις δίκιο και κάπου είσαι τελείος λάθος....
...το χω ξαναπει ότι όποιος είναι έξω από το χορό ξέρει πολλά τραγούδια, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ!!!
...σε διαβεβαιώνω όμως ότι εδώ κάποιοι έχουμε δώσει και δίνουμε την ψυχή μας για να πάει μπροστά το γαμημένο, αλλά μπα...
...φρενάρει αλού και να ξέρεις η παροιμία που λέει 'Από την κεφαλή βρωμεί το ψάρι', ισχύει 100%!!!Τεσπα, τα υπόλοιπα αν θες μπορούμε να τα πούμε από κοντά την Κυριακή στο Καστέλι...
Φιλικά
Γιώργης Δαμανάκης -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...το χω ξαναπει ότι όποιος είναι έξω από το χορό ξέρει πολλά τραγούδια, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ!!!
...σε διαβεβαιώνω όμως ότι εδώ κάποιοι έχουμε δώσει και δίνουμε την ψυχή μας για να πάει μπροστά το γαμημένο, αλλά μπα...
...φρενάρει αλού και να ξέρεις η παροιμία που λέει 'Από την κεφαλή βρωμεί το ψάρι', ισχύει 100%!!!Τεσπα, τα υπόλοιπα αν θες μπορούμε να τα πούμε από κοντά την Κυριακή στο Καστέλι...
Φιλικά
Γιώργης ΔαμανάκηςΣυμφωνω το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ για τη ριζα= εθεα
δεν μιλάω συγκεκριμένα για σενα οι για αυτούς που προσπαθούν με κόπο και μεράκι και μπράβο τους
Μιλώ όμως και για αυτούς που οταν οι δικοί μας δεν πήγαν να τρέξουν στο ραλυ χανίων οι δημοσιεύσης εδώ εδιναν και έπερναν ρέστα και μαζί με αυτούς και γω τωρα τους αρέσει η σημερινή κατάσταση? 5 μερες πρίν το καστέλι και να μην υπάρχει σωστη και έγκερη ενημέρωση απο πλευρά τους δεν είδα να πάρουν θέση εδω ακόμα. -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Φιλικά
Γιώργης ΔαμανάκηςΓΙΩΡΓΟ Δ. ΚΑΙ ΣΑΡΗ ΧΑΡ.ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ.
ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.ΟΧΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ.
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΟΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ.ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ,ΑΡΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΦΑΟΥΛ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ.ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Αστοχο και κακο μα πολυ κακο το χιουμορ σου φιλε μου.Ειναι λυπηρο να ειρωνευεσαι και να κοροιδευεις μια ατυχια ενος πληρωματος.Και επιτελους πρεπει να καταλαβετε και εσυ και ο kkk και γενικα η παρεα σας οτι εδω δεν ειναι ουτε facebook να παιζουμε ουτε φαναρια Γερμανου η βιομηχανικη να σχολιαζουμε ετσι ακομψα προσπαθειες-για να σας θυμισω την παλια σας καριερα-.Ισως αυτo που προκαλεσατε εδω να επηρεασουν την αγωνιστικη εικονα και τις σχεσεις με την αγωνιστικη κοινοτητα καποιων που εχουν δωσει πολλα στους αγωνες και μαλλον θα πρεπει να κοψετε πλεον αυτο το κακο παιχνιδι ποσο μαλλον αφου γνωριζετε προσωπα πραγματα.
Ελπιζω με την μετεπειτα σταση σας να δειξετε οτι αξιζετε να ανηκετε στην ευρυτερη οικογενεια των αγωνων αλλιως παρακαλω να συνεχισετε την ενδοξη καριερα σας και παλι στα ΤΕΙ και στο jumboΜε εκτιμηση
rallyloverΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.
ΤΕΣΠΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 27-11-08 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Υ.Γ.ΞΑΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΜΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Aγώνες στην Κρήτη...