-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πιο αργη η C4, τα ιδια και χειροτερα η Subaru.
Πως ειναι πιο αργη η C4 αφου κερδισε τις περισσοτερες ειδικες ο Loeb?
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Έλα μου ντε....
Και στο Σουηδιάς τα πήγε πολύ καλά με δεύτερη θέση -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έλα μου ντε....
Και στο Σουηδιάς τα πήγε πολύ καλά με δεύτερη θέσηκαι παίζει 'εκτός έδρας' ο άνθρωπος...
-
Τη σημασια εχει αν ο Loeb κερδισε τις περισσοτερες ειδικες? Δεν ειδα να ειναι ανωτερος απο τους οδηγούς της Ford..και στην τελικη η Ford πηρε 10 ειδικες.
Η εικονα που σχηματισα στους 2 τελευταιους αγωνες ειναι οτι η C4 δεν ηταν πιο γρηγορη απο το Focus στο χιονι. Αμα εσεις ειδατε το αντιθετα τοτε ενταξει. -
Τη σημασια εχει αν ο Loeb κερδισε τις περισσοτερες ειδικες? Δεν ειδα να ειναι ανωτερος απο τους οδηγούς της Ford..και στην τελικη η Ford πηρε 10 ειδικες.
Η εικονα που σχηματισα στους 2 τελευταιους αγωνες ειναι οτι η C4 δεν ηταν πιο γρηγορη απο το Focus στο χιονι. Αμα εσεις ειδατε το αντιθετα τοτε ενταξει.απλή λογική ρε φίλε...
εάν έχεις αργό αυτοκίνητο βλέπε Subaru δεν κερδίζεις τις περισσότερες ειδικές...για να μην πω δεν κερδίζεις καν ειδικές. Τα γρήγορα συμπεράσματα είναι λάθος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
απλή λογική ρε φίλε...εάν έχεις αργό αυτοκίνητο βλέπε Subaru δεν κερδίζεις τις περισσότερες ειδικές...για να μην πω δεν κερδίζεις καν ειδικές. Τα γρήγορα συμπεράσματα είναι λάθος.
Δεν εχει αργο αυτοκινητο. Αλλα μου φαινεται πιο αργο απο το Focus στο χιονι. Ισως ειναι και οι οδηγοι. Παντως και στην Σουηδια (που ο οι ειδικες ηταν 11-3 ) και στη Νορβηγια η C4 δεν μπορουσε να φτασει τα Focus των Gronholm Hirvonen.
-
απλή λογική ρε φίλε...
εάν έχεις αργό αυτοκίνητο βλέπε Subaru δεν κερδίζεις τις περισσότερες ειδικές...για να μην πω δεν κερδίζεις καν ειδικές. Τα γρήγορα συμπεράσματα είναι λάθος.
Δεν εχει αργο αυτοκινητο. Αλλα μου φαινεται πιο αργο απο το Focus στο χιονι. Ισως ειναι και οι οδηγοι. Παντως και στην Σουηδια (που ο οι ειδικες ηταν 11-3 ) και στη Νορβηγια η C4 δεν μπορουσε να φτασει τα Focus των Gronholm Hirvonen.
ε παίζει ρόλο και οδηγός...
αφού τα ξέρουμε ότι οι Σκανδιναβοί δεν πιάνονται σε αυτά τα ράλι ...χιόνι γαρ!
στο Μόντε γιατί πέταγε η C4;για αυτό όλα είναι σχετικά. Θα δούμε τώρα στα χωμάτινα που είναι ο καθένας!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στο Μόντε γιατί πέταγε η C4;
Επειδή δεν είχε πάγο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
στο Μόντε γιατί πέταγε η C4;
Επειδή δεν είχε πάγο!
αυτό λέμε...εκεί όμως το Φόκους δεν πέταγε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε παίζει ρόλο και οδηγός...
αφού τα ξέρουμε ότι οι Σκανδιναβοί δεν πιάνονται σε αυτά τα ράλι (1)...χιόνι γαρ!
στο Μόντε γιατί πέταγε η C4; (2)
για αυτό όλα είναι σχετικά. Θα δούμε τώρα στα χωμάτινα που είναι ο καθένας!(1) Ο Loeb περυσι και προπερσι εδειξε οτι μια χαρα πιανονται ή τουλαχιστον δεν κανουν περιπατο. Γετος ηταν πιο πισω απο τις προηγουμενες ενφανισεις του.
(2) Με τη λογικη σου εκει πεταγε ο Loeb και οχι η C4!Εγω πιστευω πως γενικα ο Loeb ειναι πολυ καλος στην ασφαλτο και ο Gronholm ανώτερος στα χιονια και ετσι οι μικρες διαφορες στη δυναμικοτητα των αυτοκινητων δεν φαινονται οσο ειναι η πραγματικοτητα.
Αλλα αυτοι οι αγωνες εινια μειοψηφια. Στο χωμα θα παιχτει το πρωτάθλημα!
-
Κρίνοντας από τους χρόνους του Loeb, φάνηκε πως η C4 δεν είναι τόσο ανταγωνιστική ακόμα, όσο ήταν η Xsara...
Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αργό αυτοκίνητο, ούτε ότι ο Seb δεν θα κερδίσει αγώνες και ίσως τον τίτλο... -
Άποψη μου είναι ότι η κακή εμφάνιση του Loeb στην Νορβηγία δεν οφείλεται στην C4 αλλά στο ότι έτυχε να μην είναι αρκετά συγκεντρωμένος ή στο να μην έχει καλές σημειώσεις όπως είχε δηλώσει στην αρχή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα στο τέλος της πρώτης ημέρας ο Loeb ήταν 17' πίσω από τον Hirvonen την στιγμή που βγήκε μία φορά σε snowbag στην 1ss, έκανε ένα τετακέ και ένα stall στην εκκίνηση νομίζω της 6ης ειδικής και ο Hirvonen δεν έκανε ούτε ένα λάθος. Άρα αυτά τα 17' πιο πολύ οφείλονται σε οδηγικά λάθη παρά στην ταχύτητα της C4.
-
Και στους τρεις μεχρι τωρα αγωνες ειδαμε ΟΛΟΥΣ να κανουν λαθη.Η λανθασμενη προβλεψη για σωστα λαστιχα φανηκε να ειναι το πιο οδυνηρο,(δες τον ψηλο στο Μοντε και τον κοντο στην Νορβηγια).
Η επανοδος των προπομπων ειναι φανερο οτι θα φερει μεγαλη χαρα στις ομαδες.( Ειχαν πει κατι για προπομπους στο 2007,τι εγινε ,μηπως ειναι μονο για το χωμα;)
Το Μεξικο θα δειξει αν η δουλεια που εκαναν πανω στην C4 ηταν ουσιαστικη και αν η παντοκρατορια του Λεμπ εληξε μαζι με την Ξαρα,που μακαρι να'ναι ετσι για να αποκτησει και λιγο ενδιαφερον το πρωταθλημα.
WRC 2007 - 3ος Γύρος Ράλλυ Noρβηγίας