-
Ε αντε τι θα κανουμε λοιπον?
Για οργανωθειτε και πειτε ιδεες!
Ηλια μη μας πιασει κανα κοψιμο ε?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ε αντε τι θα κανουμε λοιπον?Για οργανωθειτε και πειτε ιδεες!
Τωρα που εφυγα εγω ολο και κατι θα κανονισεις....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για οργανωθειτε και πειτε ιδεες!
Τωρα που εφυγα εγω ολο και κατι θα κανονισεις....
ε, σιγα το πραμα..
20 λεπτα με 106, για σενα 7! -
Κοψε κατι... Με Tony/Rok το κανω 5... Crg και πρασσινα αλογα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΜαυροδάφνηΜαυροδαφνη!!
Εχω κανει απο τα καλυτερα μεθυσια με το κρασι αυτο!! Σε βαθμό έντονου διαλόγου με ...κολώνα 'αντε πότε θα πάμε σπίτι νυσταζω σου λεω' (η παρέα μου ήταν παρακατω και χορευε Δυστυχως καποιος το ακουσε και το χτυπάνε ακόμα Αν κι εγω δεν θυμαμαι τίποτα!!)
ΥΓ: είμαι και γερο ποτήρι, στο δευτερο βια τρίτο είμαι ταύλα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για οργανωθειτε και πειτε ιδεες!Τωρα που εφυγα εγω ολο και κατι θα κανονισεις....
Δλδ ... δλδ ... τόσο καιρό που είχε χαθεί ο Michael-Amott ήταν γιατί ήταν μαζί με τον pasxos;;;
Και ο pasxos του κάνει και ζήλιες (Τωρα που εφυγα εγω ολο και κατι θα κανονισεις);;;;;;;;;;;; -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μαυροδάφνη
Μαυροδαφνη!!
Εχω κανει απο τα καλυτερα μεθυσια με το κρασι αυτο!! Σε βαθμό έντονου διαλόγου με ...κολώνα 'αντε πότε θα πάμε σπίτι νυσταζω σου λεω' (η παρέα μου ήταν παρακατω και χορευε Δυστυχως καποιος το ακουσε και το χτυπάνε ακόμα Αν κι εγω δεν θυμαμαι τίποτα!!)
ΥΓ: είμαι και γερο ποτήρι, στο δευτερο βια τρίτο είμαι ταύλα
πρωτη φορα ακουω τον προσδιορισμο 'καλυτερο' για μεθυσι!! κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει καλο μεθυσι, ποσο μαλλον οταν φτασεις σε βαθμο να μη θυμασαι τιποτα απο τη βραδυα που περασε!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δλδ ... δλδ ... τόσο καιρό που είχε χαθεί ο **Michael-Amott **ήταν γιατί ήταν μαζί με τον pasxos;;;
Και ο pasxos του κάνει και ζήλιεςΕεεεδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλοοοςςς...
(νομιζω δεν επιτρεπεται η κτηνοβασια ομως.. ε, pasxoκοτα?)
-
καλα..
ο ηλιας κατι θελει να πει, αλλα πρεπει να μας κοψει κι αλλο την τροφη, γιατι μας δινει μεγαλες μπουκιες και θα πνιγουμε!
χωρια που χρωσταει και παρεα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
πρωτη φορα ακουω τον προσδιορισμο 'καλυτερο' για μεθυσι!! κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει καλο μεθυσι, ποσο μαλλον οταν φτασεις σε βαθμο να μη θυμασαι τιποτα απο τη βραδυα που περασε!
Πόσο λάθος κάνεις!
Το μεθύσι που δεν θυμάσαι γίνεται ακόμη καλύτερο αν την επόμενη μέρα οι συν-πότες σου πουν ότι δεν έκανες κάτι πολύ ντροπιαστικό (όχι η περίπτωση της funis δηλαδή).Το καλύτερο μεθύσι για μένα πάντως είναι αυτό που έχεις καταφέρει να μη πιείς εκείνο το καταραμένο, (μισό συνήθως) τελευταίο ποτό που θα σε κάνει να θες να εξωτερικεύσεις τον 'εσωτερικό' σου κόσμο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το καλύτερο μεθύσι για μένα πάντως είναι αυτό που έχεις καταφέρει να μη πιείς εκείνο το καταραμένο, (μισό συνήθως) τελευταίο ποτό που θα σε κάνει να θες να εξωτερικεύσεις τον 'εσωτερικό' σου κόσμο.
Αυτό δεν είναι μεθύσι...
αυτό είναι καθημερινότητα
-
-
... ρε τι μουστοι εισαστε 'σεις!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... ρε τι μουστοι εισαστε 'σεις!Άσε μη τα ρωτάς...
Πλέον για να αρχίσω να την ακούω λίγο πρέπει να αρχίσω το 5ο Johnnie Black... Πήρα και κάτι κιλά τελευταία και δε παίρνω χαμπάρι με την καμία!
Το προηγούμενο Σάββατο στη γιορτή μου...ήπια μισό μπουκάλι και δε κατάλαβα τίποτα ρε πούστη μου
-
... ελα ιησου με το μαγιο σου!!!
..με ουλτρεξ λουστηκες? -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για οργανωθειτε και πειτε ιδεες!Τωρα που εφυγα εγω ολο και κατι θα κανονισεις....
Δλδ ... δλδ ... τόσο καιρό που είχε χαθεί ο Michael-Amott ήταν γιατί ήταν μαζί με τον pasxos;;;
Και ο pasxos του κάνει και ζήλιες (Τωρα που εφυγα εγω ολο και κατι θα κανονισεις);;;;;;;;;;;;Ναι ναι μαζι μου ηταν...τον κερνουσα συνεχεια...(τσαι...)
Μητσο δεν απαντω σε προβοκατορες.Ποιος ειναι κοτα φανηκε.
Υγ:Το 'crg και πρασσινα αλογα' δεν σχολιαστηκε απο καποιον που νομιζει πως ειναι πριμιουμ...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο στη γιορτή μου...ήπια μισό μπουκάλι και δε κατάλαβα τίποτα ρε πούστη μουAπό αυτά που σου έκαναν εννοείς?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υγ:Το 'crg και πρασσινα αλογα' δεν σχολιαστηκε απο καποιον που νομιζει πως ειναι πριμιουμ...
εσενα αν σου εκανε ντριν-ντριν ενα ποδηλατο στο φαναρι, θα ανοιγες μαζι του?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο στη γιορτή μου...ήπια μισό μπουκάλι και δε κατάλαβα τίποτα ρε πούστη μου
Aπό αυτά που σου έκαναν εννοείς?
Γαμώτο μαθαίνονται όλα...
-
...
ηλιαααααααααααα
εδω μεσα γινεται της...
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}