- 

- 
Αυτό που είχα πει την προηγούμενη φορά και δεν πρόλαβα μέσα στα 2 λεπτά χρόνο που μου δώσατε, κανονίστηκε. 
- 
Έλα με το συλλεκτικό. 
- 
Όταν λέμε 'πάνω από το Αίγιο', δεν εννοούμε 'στην κορυφή του Ολύμπου'. Κάνα 7άρι χιλιόμετρα ανηφορικών στροφών είναι όλα κι όλα. 
- 
Μιλάμε ότι από την ταβέρνα, σχεδόν ρίχνεις πετονιά για ψάρεμα. Φρέσκο πράμα, λέμε, ζωντανό, σπαρταράει. 
- 
1,5 ώρα κάνει να φορτώσει η 3η στο premium; Ωραίο αμάξι σου πουλήσανε. 

- 
- 

Ο χρήστης ililias έγραψε: - 1,5 ώρα κάνει να φορτώσει η 3η στο premium; Ωραίο αμάξι σου πουλήσανε.
 Πεστα ντε...Ας παει καλυτερα με το καρτακι.... 
- 

καταλαβα... να κοιταξω να δω πως ειμαι απο λαδια και να βαλω ημισλικ? 
 ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
 ΦΕΡΕ ΚΡΑΝΟΣ!
 και ωτοασπιδες, γιατι μεχρι να φτασουμε, θα μας παρουν τα αυτια, τα ρημαδια!τι σκατα.. 7 χιλιομετρα ανηφορικα και ριχνουμε πετονια για ψαρεμα... 
 Ρε Ηλια... μηπως ζουμε ολλανδια?
- 

Ο χρήστης tm έγραψε: 
 Ρε Ηλια... μηπως ζουμε ολλανδια?Εεεεεε, ννννναι, αλλά όχι ακριβώς μέσα, δίπλα. Α και για after παίζει ανεβασμένο μπαράκι. Ένα κι ένα για να μας προετοιμάσει για το μακρύ ταξίδι της επιστροφής. Για να μη 
- 

Ο χρήστης tm έγραψε: 
 δεν ειναι χορτοκοπτικο.. ειναι πριονι!Ναι, καλά... Εγώ για εκείνο του κόυκ έλεγα, βέβαια... 
- 

Ρε γμτ εσεις περνάτε καλα εκει κάτω Πρεπει να κανονιστεί επιδρομη απο Αθηνα στην επομενη ταβερνοκατασταση σας..... 
- 

Ο χρήστης ililias έγραψε: δεν ειναι χορτοκοπτικο.. ειναι πριονι! Ναι, καλά... Εγώ για εκείνο του κόυκ έλεγα, βέβαια... kouk σε παρακαλώ, θα με υποχρεώσεις. (  Αιδεσιμώτατος) Αιδεσιμώτατος)Τώρα είμαι στην φάση δοκιμών χειρισμού για την απόκτηση δεξιοτήτων.. 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: Τώρα είμαι στην φάση δοκιμών χειρισμού για την απόκτηση δεξιοτήτων.. Κάνει παράνομες δοκιμές στον κήπο του γείτονα τα βράδια.... 
- 

πηρες κιτρινο χλοοκοπτικο? 
 ερωτημα
 kouk κιτρινο ή ανθρωπινο κιτρινο?
- 

Ο χρήστης cmarin έγραψε: Τώρα είμαι στην φάση δοκιμών χειρισμού για την απόκτηση δεξιοτήτων.. Κάνει παράνομες δοκιμές στον κήπο του γείτονα τα βράδια.... 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
 Τώρα είμαι στην φάση δοκιμών χειρισμού για την απόκτηση δεξιοτήτων..Έεεεεελα, το έβαλες μπροστά δλδ; 
- 

Ο χρήστης ililias έγραψε: Τώρα είμαι στην φάση δοκιμών χειρισμού για την απόκτηση δεξιοτήτων.. Έεεεεελα, το έβαλες μπροστά δλδ; Οχι.. ...αλλά το εξέτασα καλά...διάβασα το manual (4 φορές).. δοκίμασα τον αορτήρα....και τώρα κάνω δοκιμές για να βρω το σωστό ύψος ανάρτησης. 
- 

Όχι ρε πο@στη μου, μόνον εδώ γίνονται αυτά. 
 Φαντάζεστε τον kouk με το κίτρινο χορτοκοπτικό του κρεμασμένο στον αορτήρα, να τρέχει πάνω - κάτω στον κήπο του γείτονα ψιθυρίζοντας (μη μας ακούσουν κιόλας) 'άααννν άααααανννννν άαααααααααααανννννννννννννννννννννννννννννν' ...................
- 

- 

εεεεε....στο μπαλκόνι.... 
- 

Ο χρήστης aserf έγραψε: Λοιπον..τι λετε για Τεταρτη(αυριο) στις 18:00? Για πειτε αν βολευει! I'm in Για πού λέτε; Για οπου θετε...ας αποφασισουν οι οδηγοι! 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
  εεεεε....στο μπαλκόνι.... εεεεε....στο μπαλκόνι....
- 

Το΄ξερα...ο πράκτωρ αμέσως να πλακωθεί στα εγκάθετα γέλια! 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
  εεεεε....στο μπαλκόνι.... εεεεε....στο μπαλκόνι....Έχει χόρτα, τουλάχιστον; Για το Σάββατο: Μετά το φαγοπότι, πάμε για ποτάκι χωνευτικό στον πεζόδρομο, στην Αμαλιάδα. 
- 

Ο χρήστης ililias έγραψε:  εεεεε....στο μπαλκόνι.... εεεεε....στο μπαλκόνι....Έχει χόρτα, τουλάχιστον; Είχε η Αλίκη κάτι γλάστρες... 

Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}