-
καλα ολα αυτα που λετε ρε παιδια ΑΛΛΑ
οι μερες του καρναβαλιού εχουν πλακα απο την αποψη ότι όλη η πόλη ειναι σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και ΟΛΟΙ εχουν μια ευθυμία.Δεν αναφερομαι φυσικά στον καθε καρυδιάς ξένο που ηρθε για να πιει.Μιλάω και για τους κατοίκους της Πατρας.Απο ταρίφες μεχρι όποιον μπορείτε να φανταστείτε.Η τραγική πολυκοσμία βεβαια ειναι αποπνικτικη αλλα ενταξει... Γενικά παντως ειναι μια ευκαιρία να δεις ωραίες υπάρξεις,ωραίες υπάρξεις και πολύ όμορφες γυναίκες...
-
gTsiros
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 11/02/07 12:08 Θέμα δημοσίευσης:
silencer51 έγραψε:
αλλα αυτό δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μέρα του χρόνου;το είπες καλύτερα απ'ότι μπορούσα να το πω εγώ
*1.05
+1
οι μερες του καρναβαλιού εχουν πλακα απο την αποψη ότι όλη η πόλη ειναι σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και ΟΛΟΙ εχουν μια ευθυμία.Δεν αναφερομαι φυσικά στον καθε καρυδιάς ξένο που ηρθε για να πιει.Μιλάω και για τους κατοίκους της Πατρας.Απο ταρίφες μεχρι όποιον μπορείτε να φανταστείτε.Η τραγική πολυκοσμία βεβαια ειναι αποπνικτικη αλλα ενταξει...
και αντι να μιζεριαζουμε ισως θα ηταν καλυτερο να κανουμε κατι ετσι ωστε σιγα σιγα ολοι να καταλαβουν πιο ειναι πραγματικα το καρναβαλι
-
Το τριημερο του καρναβαλιου ειναι φανταστικο!
Να γλεντησεις, να χορεψεις, να φας και οτι αλλο θελεις!
Αλλα οχι στην Πατρα!
Μακρια λεμεεε... -
... πολυ .. ησυχια βλεπω...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... πολυ .. ησυχια βλεπω...Αμα θα λειπει ο Προεδρας στον αλλο Συλλογο ειναι δυνατον να κανονιστει κατι?
-
Ηλιααααα!!
Τι εποχη βγαινουν τα .. αυγα και οι κοτες ρε συ?
Νομιζω πρεπει να προγραμματιστουμε γι αυτο που λεγαμε και θα πρεπει να μας φερεις αυτα που δεν μας εφερες την προηγουμενη φορα! εισαι χρεωμενος!
μιλουσα χθες με τον νικολα και λεγαμε να το κανονισουμε. θα εχουμε διανυκτερευση μαλλον ναυπακτο.
για να κανονιστει παρακαλω! -
Δεν πιστευω να κανονισετε για αυτο το Σ/Κ!!!
Το επομενο αμα ειναι ειμαι κι εγω μεσα!:yahoo:
Δεν θα μεινει αυγο για αυγο!!
-
δεν προτεινα ημερομηνια..
απλα ειπα να οργανωθουμε.
τον ηλια δε βλεπω εδω γυρω...
Ηλια?ΗΛΙΑ??
-
επςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
να με και εγω
δεν ειμαι φυσικα ο ηλιας
τους χαιρετισμους μου σε ολους τους συνφορουμητες πατρινους -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν προτεινα ημερομηνια..
απλα ειπα να οργανωθουμε.
τον ηλια δε βλεπω εδω γυρω...
Ηλια?ΗΛΙΑ??
Εδώ, εδώ, νάμαι!
Είχα πεταχτεί εδώ παραπέρα, να κάνω κατιτις που δεν θυμάμαι τώρα, αλλά σίγουρα ήταν τόσο βιαστικό που δεν μπορούσε να περιμένει και μάλλον πρέπει να το έκανα τελικά, γιατί αυτή τη στιγμή δεν μου φωνάζει κανένας.
Να οργανωθούμε, όποτε θέλετε. Ειδικά ΠΣΚ, είμαι ελεύθερος.
Εεε, καλά, εντάξει, όχι και ακριβώς ελεύθερος, αλλά θα τα καταφέρω βρε παιδί μου. Μόνο μη μου το πείτε το μεσημέρι και περιμένετε το βράδυ να γίνει! Πόσα αυγά να βάλουμε την κότα να γεννήσει από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ;;; Κάποιος θα μείνει νηστικός!
-
το βλεπω να γινεται καποια Π (αφου δεν μπορει αυτη, ο αμοτ, μαλλον παει για την επομενη χονδρικα)
Ηλια, βαλε τα κοκορια να γεννανε και τις κοτες να κλοσσανε
θελουμε και λουκανικα..
επισης βλεπεις οτι σου δινουμε χρονο για να κανονισεις παρεα!
θα μεινουμε στα περιξ ΛΕΜΕ!
διαφορετικα, πες μας να φερουμε εμεις! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
διαφορετικα, πες μας να φερουμε εμεις!Δεν θα χρειαστεί, φίλτατε, αλλιώς θα είναι περισσότερες και θα μας φάνε λάχανο.
Θα παραθέσω το μενιού ασ σοον ασ ποσσιβλε.
-
ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!
αυτα ειναι!υπ' οψιν, φωτογραφικες, κινητα με δυνατοτητα ληψης φωτογραφειων, θα μεινουν κλειδωμενα στον σταβλο με τα αλογα και θα επιστραφουν με την αναχωρηση ή αλλιως, στο φευγιο!
τυχον μαρτυρες θα πυροβοληθουνεντιτ: σε περιπτωση αστοχιας θα ξανα πυροβοληθουν!
ο αμοτ ειναι ενταξει για την παρασκευη 9 του μηνου? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ο αμοτ ειναι ενταξει για την παρασκευη 9 του μηνου?Θα αργήσει να απαντήσει, πρέπει να είναι στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και μάλλον έχει ξεκινήσει ήδη.
-
... δεν θα μπει στην παραγωγικη διαδικασια?
-
Αφηστε τα και φτιαξτε το μενου!
Μεσα ειμαι για τις 9!
Για μαζευτειτε και οι υπολοιποι!
-
SIR YES SIR.
Θαααααα ... επανέλθω.
-
Επανέρχομαι.
Έκλεισα τραπέζι για την επόμενη Παρασκευή.
Αντίστοιχη διαδρομή, άλλο μαγαζί όμως, με μεγαλύτερη ποικιλία για παραγγελία. Έχει και πίτες.
Έχει τα πάντα, από ψαρομεζέδες μέχρι της ώρας - και ποιότητα εξαιρετική! Είναι, όπως είπαμε, πάνω από το Αίγιο, στο βουνό.1,5 ώρα από Αθήνα. Άντε, πείτε, πόσα άτομα; Πρέπει να του πούμε νωρίς, αλλιώς δεν θα βρούμε ούτε ψωμί με λάδι και τυρί.
-
1,5 ωρα απο αθηνα?
ρε συ, δεν θα εχω προλαβει να βαλω ουτε 4η!
δεν κανουμε τιποτα ετσι... μετα τι θα κανουμε? θα φαμε και θα φυγουμε? κανα χαλαρο μπαρ, σε πιανω τον τετοιον και τετοια που λεει ο χαρρυ κλυνν??
μετρα εμενα και τον ολυμπιο και υπαρχουν και σκεψεις και για αλλους!
αμα κανει και ... πιτες ειμαστε μια χαρα!
υπ οψιν εισαι χρεωμενος και κοτες, αυγα και λουκανικα!!
εσυ ποσα ατομα θα φερεις? -
.. στο βουνο ψαρομεζεδες??
πεστροφες ειναι που πηδανε προς τα πανω, για καμμια βουνισια τζιπουρα?
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}