-
πόρνης;
και γιατί ζορίζεσαι να το πεις;
όπως και να'χει...
τί θα γίνει ρε πρόεδρα;;;!!! ΓΟΥΊ ΓΟΥΟΝΤ ΜΙΤΙΝΓΚ ΝΆΟΥ!
-
Εγω φευγω το απογευμα και θα λειπω για Σ/Κ...οποτε κανονιζετε εσεις!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...
ηλιαααααααααααα
εδω μεσα γινεται της...Κάποιος διάβασε ένα προηγούμενο ποστ και πίστεψε ότι πρέπει να δώσει μαθήματα σεχ.
Πολύ θέλει ο άνθρωπος, νομίζεις;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο στη γιορτή μου...ήπια μισό μπουκάλι και δε κατάλαβα τίποτα ρε πούστη μου
Aπό αυτά που σου έκαναν εννοείς?
Είμαι απασχολημένος με την επιστροφή του #@**^~ διαφορετικά θα σου έλεγα ......... .
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Υγ:Το 'crg και πρασσινα αλογα' δεν σχολιαστηκε απο καποιον που νομιζει πως ειναι πριμιουμ...
εσενα αν σου εκανε ντριν-ντριν ενα ποδηλατο στο φαναρι, θα ανοιγες μαζι του?
Τι εννοείς;Αμφισβητεις την αξια ενός Tony;
-
πστ!
η αργια της τσικνοπεμπτης μας τελειωσε!!!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ!!απευθυνω θερμους χαιρετισμους στους αγαπητους πατρινους! (πςςςς πολυ -ους επεσε....)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πστ!
η αργια της τσικνοπεμπτης μας τελειωσε!!!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ!!απευθυνω θερμους χαιρετισμους στους αγαπητους πατρινους! (πςςςς πολυ -ους επεσε....)
οχι φιλε μου κανεις ενα μικρο λαθος
σημερα ειναι τσικνοπαρασκευη
και αυριο ειναι τσικνοσαβατο
γιατι το καρναβαλι εδω καλα κρατει -
-
Καρναβαλι--->
-
οπως ειπα, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειμαι ναυπακτο...
αν αντεχετε μπορειτε να κανετε την επανασταση και να περασετε απεναντι για κανα καφε..
μολις ηρεμησουν τα πραγματα θα ερθω πετωντας (στα 1000 ποδια) να παμε στο μαγαζι που προτεινε ο ηλιας με τα αυγα, τις κοτες και τα λουκανικα..!
ΔΕ ΞΕΧΝΩ! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
να παμε στο μαγαζι που προτεινε ο ηλιας με τα αυγα, τις κοτες και τα λουκανικα..!Θα ερθει και ο pasxos?
-
επειδη
δεν εχω ιδεα! -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καρναβαλι--->^3
-
Θα ερθει και ο pasxos?
Δεν ειμαι πριμιουμ... Αλλο αν τους πριμιουμ τους εχω μιση μιζιά...
Υγ:Και με Τony,3 δευτερολεπτα πιο γρηγορα/γυρο...
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Καρναβαλι--->
^3
τι προβλημα εχετε ρε παιδες με το καρναβαλι
μια χαρα τζερτζελες γινεται
μηπως μεγαλωσαμε ολοι μαζι και εχουμε γινει λιγο περιεργοι
?????????????????????????????????????????????????????
:sorry -
Ρε ακατανοητε για καποιον που μενει Πατρα εκεινο το 3ημερο ειναι μεγαλο βασανο...η μονη λυση ειναι να συμμετεχεις κι εσυ στην παρελαση και να το παρεις στο χαβαλε, γιατι αλλιως σου γινεται η ζωη δυσκολη!
-
Ρε ακατανοητε για καποιον που μενει Πατρα εκεινο το 3ημερο ειναι μεγαλο βασανο...η μονη λυση ειναι να συμμετεχεις κι εσυ στην παρελαση και να το παρεις στο χαβαλε, γιατι αλλιως σου γινεται η ζωη δυσκολη!αυτο ειναι το καρναβαλι ρε προεδρα
η αλλιως
πας στα δικα σου τα μαγαζια που ξερεις οτι θα σε προσεξουνε
και λιγο παραωρα βεβαια
και 'βλεπεις' πολυ καινουργιο κοσμο -
Ρε ακατανοητε για καποιον που μενει Πατρα εκεινο το 3ημερο ειναι μεγαλο βασανο...η μονη λυση ειναι να συμμετεχεις κι εσυ στην παρελαση και να το παρεις στο χαβαλε, γιατι αλλιως σου γινεται η ζωη δυσκολη!κακογουστιά και παρακμή
καλό για πρωτοετείς, πιτσιρίκια, πιπίνια και επισκέπτες
πέρσυ πήγα πρώτη φορά ως μη-κάτοικος Πάτρας. Δε την πάλευα με τίποτα.
Αν δεν έχεις τη διάθεση να ακολουθήσεις το ρυθμό του, μπορεί να σε οδηγησει στην τρέλαΘέλω να πάω 2 3 ανθρώπους πριν μπω μέσα. Έλαγα για Σ-Κ μέχρι που θυμήθηκα το καρναβάλι. Δευτέρα κι ας δουλεύουν...
-
οχι οτι εγω τρελαινομαι
αλλα το καρναβαλι ειναι ........
τεσπα δεν θα επιμεινω
αλλα μου φαινεται οτι εχουμε λιγο μεγαλωσει
και εχουμε αρχησει να παραξενευουμε -
Εγώ πήγα μια φορά πριν από πολλάαααα χρόνια. Δεν το ξανακάνω το λάθος (ήταν χάλια από πολλές απόψεις, και για να είμαι δίκαιος δεν έφταιγε αποκλειστικά το καρναβάλι).
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}