-
αλλος ενας πατρινος εδω
αλλα δεν ξερω αν το σ/κ θα ειμαι πατρα
-
Μα τι λες?
Δεν σε καταλαβαινω...εισαι ακατανοητος μου φαινεται!Καλως ηλθες φιλε...μη στεναχωριεσαι θα κανουμε κι αλλες συναντησεις (ελπιζω...)
Την επομενη λοιπονΟ Προεδρας,
Michael-Amott -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ο Προεδρας,
Michael-Amott -
Ρε ου να μου χαθεις ...θα μου παιξεις το αμαξι στα ζαρια!
Θα καταληξω με κανα accent στο τελος με τις βλακειες σου!
Σε πειραξε κατι?Γιατι κανεις εμετους?Δεν πιστευω να εφαγες απο τη γωνιά?
-
Γιατί ρε;Σε χαλάει να γυρνας τα βραδια στην Κορινθου και στην Αγ.Ανδρεα με το Χιουνται να κανει τσαφ τσουφ;
Απ τη γωνιά δεν εφαγα ποτέ.. Με προετοίμασαν κατάλληλα.Ούτε le qoq.. Μαλλον...μια φορα εφαγα le qoq στις 3 το βραδυ γιατι διαβαζα και δεν ηταν κανενα ανοιχτο.. Και φυσικα το μετανιωσα...
Το καλύτερο σουβλάκι πάντως το εχουν οι 'Αμπελόκηποι' στην Αρεθα... Στη γειτονια μου δηλαδη... Αντε και η κυπριακη πίτα στα ψηλαλωνια... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατί ρε;Σε χαλάει να γυρνας τα βραδια στην Κορινθου και στην Αγ.Ανδρεα με το Χιουνται να κανει τσαφ τσουφ;τσαφ τσουφ; γιατί; χαλασμένο είναι;
-
βαλτε ερωτηματικο σε εμενα, γιατι αρχισαν κατι ψιλο γκουχ γκουχ και με γυροφερνει κατι περιεργο..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
βαλτε ερωτηματικο σε εμενα, γιατι αρχισαν κατι ψιλο γκουχ γκουχ και με γυροφερνει κατι περιεργο..Από τροφοδοσία θα είναι!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
βαλτε ερωτηματικο σε εμενα, γιατι αρχισαν κατι ψιλο γκουχ γκουχ και με γυροφερνει κατι περιεργο..
Από τροφοδοσία θα είναι!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
βαλτε ερωτηματικο σε εμενα, γιατι αρχισαν κατι ψιλο γκουχ γκουχ και με γυροφερνει κατι περιεργο..Κριμα...
-
αστα να πανε...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
βαλτε ερωτηματικο σε εμενα, γιατι αρχισαν κατι ψιλο γκουχ γκουχ και με γυροφερνει κατι περιεργο..πριμιουμίτιδα;; 3 MPS για τσάι;
-
προεδρα
αυτο που ειπα ειναι οτι δεν ξερω αν το σ/κ θα ειμαι πατρα η θα λειπω εκτος για δουλειεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
τι δεν καταλαβες -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πριμιουμίτιδα;; 3 MPS για τσάι;
τι να πω... μονο οταν μπαινω στην μιλκα αισθανομαι ομορφα!
ελπιζω να μη με κρεβατωσει μονο.. -
Ο χρήστης akatanohtos έγραψε:
προεδρα
αυτο που ειπα ειναι οτι δεν ξερω αν το σ/κ θα ειμαι πατρα η θα λειπω εκτος για δουλειεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
τι δεν καταλαβεςαστειακι ήταν (κρύο, με γερμανικο αυτοκινητο τι περιμένεις ) για το ονομα σου ακατανόητε!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
προεδρα
τι δεν καταλαβεςαστειακι ήταν (κρύο, με γερμανικο αυτοκινητο τι περιμένεις ) για το ονομα σου ακατανόητε!!
εεεεπ! φρεεεεενοοο!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δεν πιστευω να εφαγες απο τη γωνιά?
υπερβολές...
Εγώ ήμουν εκεί πριν σκάσει μύτη η βρώμα (τους) . τίποτα δεν έπαθα! Απλά προσέψω μη πατήσω την ουρά μου!!
Γεύση και πάλι Γεύση ρεεεε
Έλληνος 50, δίπλα στα 7 βίντεο. 451397
τόνοι ολόκληροι 7 χρόνια...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Γεύση και πάλι Γεύση ρεεεε
Και τι σαντουιτς εε??
1 τονο εβαζες μεσα...πωπωωω!!!
προεδρα
τι δεν καταλαβεςΒρε ακατανοητε...πλακιτσα κανουμε!
(μηπως ειμαστε εμεις ακατανοητοι τελικα? )
-
άμοτ, το βλέπω... πάλι μόνοι μας θα πάμε!
δε με χαλάει καθόλου
άαααντε και ο silencer...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
βαλτε ερωτηματικο σε εμενα, γιατι αρχισαν κατι ψιλο γκουχ γκουχ και με γυροφερνει κατι περιεργο..Αρχίσαμε τις δικαιολογίες.
Λέγε τώρα την αλήθεια τι σου έβγαλε το premium;(Η milka ήταν μια συμπαθέστατη αγελαδίτσα. Γιατί τη προσβάλλεις δίνοντάς το όνομά της στο λευκό απρόσωπο όχημά σου; )
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}