-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Eίμαστε διπλάσιοι από εσάς και πρωτεύουσα του νομού!Οι μισοί και βάλε είναι σαν κι εσένα: Γεννημένοι στην Αμαλιάδα. Και οι πράκτορές μας συνεχίζουν να κινούνται, οι 2 αδελφές μου ας πούμε που είναι παντρεμένες στον Πύργο έχουν ήδη 7 παιδιά. Λίγο ακόμα και τον καταλάβαμε - και μάλιστα αναίμακτα.
Και, που λες Πάνο μου, ναι, ναι, συμφωνώ! -
Την πάτησες! Έχω γεννηθεί στον Πύργο,ο παππούς μου ήταν από τον Καρδαμά,αλλά επειδή ήταν έξυπνος άνθρωπος όταν ενηλικιώθηκε την έκανε και ήρθε στον Πύργο,στον πολιτισμό.
ή μου φαίνεται;
-
Amaliada Uber Alles!
-
Eσύ Ammot κάτσε φρόνιμα μην εκτεθείς!
-
Η Αμαλιάδα είναι στον Πύργο λέμε! Αρα όσοι μένουν στην Αμαλιάδα είναι Πυργιώτες! Τέλος.-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η αμαλιάδα δεν είναι στον ΠΥΡΓΟ λέμε! Αρα όσοι μένουν στην αμαλιάδα δεν είναι ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ! Τέλος.πρώτη φορά βλέπω mod να οδηγεί κατά συρροήν πολλά θέματα
-
Θες να πω ότι ΚΑΙ η Πάτρα είναι ΣΤΟΝ Πύργο? Οχι δεν θα το πω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:Θες να πω ότι ΚΑΙ η Πάτρα είναι ΣΤΟΝ Πύργο? Οχι θα το πω!!!
Ντάξ που λέει και ο pasxos,το ξεφτύλησες τώρα!
-
-
Άντε να βρεθούμε να γιορτάσουμε την επαναλειτουργία του forum!
@νδρέας
-
count me in για οποτε ειναι. fiat stilo 1.2 (μαυρο +5 αλογα κ 17αρα ζαντα + αλλα τοσα..)
τελικα πηγα στο ριο που λεγατε.. εχει εκει ενα σκετο distinto, ελεγα το oggi στη γεροκωστοπουλου αλλα ειναι λιγο διαφορετικα.. τελος παντων ειναι πολυ ωραια στο ριο!
-
Κυριακή - Δευτέρα θα είναι κανείς κάτω ή θα φύγετε ούλοι?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κυριακή - Δευτέρα θα είναι κανείς κάτω ή θα φύγετε ούλοι?Εγω θα ειμαι Πατρα Κυριακη πρωι...
Τι λετε να κανουμε?
-
γουσταρετε να κανουμε καμμια ανασταση?
-
Για ανάσταση δεν ξέρω, για καφεδάκι είμαι μέσα πάντως.
@νδρέας
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γουσταρετε να κανουμε καμμια ανασταση?Είσαι για ένα γρήγορο?
-
αυτο δεν θα ηταν ανασταση..
θα ηταν μνημοσυνο! -
Κυριακή θα είμαι Πάτρα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.
Έλα κι έχουμε καιρό να τα πούμε από κοντάααα......... -
Αφού θα είσαι κι εσύ Ηλία, μια επιπλέον αφορμή για εξόρμηση. Θα το προσπαθήσω γιατί έχω να φύγω εκτός Αττικής από τον Οκτώβριο (Λιτόχωρο) και το έχω πραγματικά ανάγκη.
Τους πατρινούς βέβαια δεν έχω καμία όρεξη να δω, αλλά τέλος πάντων... Ουκ εν ταις Πάτραις το ευ.
tm ψήσου.
-
χλωμιασα...
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}