-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο καντονίου είναι προστατευόμενος του αυτοανακηρυχθέντα τοπικού μοντ.Ο αυτοανακηρυχθείς τοπικός μοντ, να βρει τρύπα να κρυφτεί το Σ/Κ!
-
Θα κρυφτώ μέσα στο ομόχρωμο αμάξι που θα υπάρχει εκεί.
-
Ναι, ναι! Αυτό κάνε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Nα δω φωτό. Αλλιώς... μωβ!
Δεν ξεκινάς καλά....δεν ξεκινάς καθόλου καλα!...
Kαλά ξεκινάω, μετά τα χαλάω στην αλλάγή της 4ης...
-
hi
Με λενε Σαββα και αν και αρχαιος αναγνωστης των 4Τ ποτε δεν ειχα μπει στον κοπο να ψαξω το site του.Εχω μεινει εκπληκτος με το forum απο τα πιο πληρη που εχω δει. -
χαι σαββα θα εκπλαγεις και απο αυτα που λεμε..
-
Kάπου πήρε το μάτι μου σήμερα σα νέα εγγραφή την κυρία ενός εξέχοντος μέλους του φόρουμ, ο οποίος αλλαξοπίστησε προσφάτως...
Γιααα να περάσει από εδώ να πει μια καλησπέρα...
-
Ναι ναι! Ελα βρε Δήμητρα! Γιατί έχουμε πολλά να πούμε!!
Σας είπα τι δουλειά κάνει η κοπέλα?! ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ!!!!
-
Α, δε μας τα είπατε αυτά... Συνάδελφος, ε?
edit: Πάντως, με όλα τα φότοσοπ του κόσμου, η μώβ μπλε δε γίνεται.
-
α ωραία χρειάζομαι γραφίστριες
-
η δημητρα πηρε χοντρα πακετα απο εξεχων μελος...
-
Και κάποιος άλλος πήρε πακέτο αλλά δεν το παίζει 'με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω'.
-
Καλημέρα σας και από μένα
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για το θερμό καλωσόρισμα και να πω πως χάρηκα πολύ το Σ.Κ. που γνώρισα καλούς φίλους του Χρήστου.Δεν καταλάβαινα τα περισσότερα που λέγατε στον καφέ αλλά δεν πειράζει Θα τα μάθω με τον καιρό.
Αν και θα αγνοήσω τα πικρόχολα σχόλια για τα opel χιχι Είμαι ανώτερος άνθρωπος
Όσο για αυτά που έλεγα εκείνη την μέρα, σκεφτείτε ότι έπρεπε να γυρίσω και πίσω στην Αθήνα και μάλιστα όχι με το ΚΤΕΛ
Νίκο όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να δω και από κοντά το τουτου προκειμένου να αποφανθώ στο 100% για το χρώμα
Από την φωτογραφία και μόνο δεν μπορώ να έχω μια πλήρη εικόνα. χιχιΣίγουρα θα τα λέμε από εδώ και ελπίζω να σας ξαναδώ και από κοντά
-
Θα το δεις, λίαν συντόμως!
-
Οκ κανονίστε το
Το θέμα είναι αν θα με φέρει ο Χρήστος πάλι μετά του Σ.Κ. τις δηλώσεις μου. χιχι
-
Kαλώς τη συναδέλφισσα!
Σιδεροκέφαλη!
Να είσαι σίγουρη οτι το χρώμα της MWB περιέχει μεγάαααλα ποσοστά magenta, θα το διαπιστώσεις και ιδίοις όμμασι...
-
Γεια σου συνάδελφε, σ ευχαριστώ
Έχει πολύ magenta ε?χιχι
Ωραία θα το δούμε -
Καλώήρθες!:)
Ο χρήστης miss_obelix έγραψε:
Νίκο όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να δω και από κοντά το τουτου προκειμένου να αποφανθώ στο 100% για το χρώμα
Από την φωτογραφία και μόνο δεν μπορώ να έχω μια πλήρη εικόνα. χιχιΝαι, ναι, ξέρω, σου έλεγε αυτές τις αηδίες με το χρώμα του ουρανού κλπ κλπ.
-
Σε λίγο θα μας πει οτι στο ηλιοβασίλεμα γίνεται πορτοκαλί κιόλας...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλώήρθες!:)Νίκο όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να δω και από κοντά το τουτου προκειμένου να αποφανθώ στο 100% για το χρώμα
Από την φωτογραφία και μόνο δεν μπορώ να έχω μια πλήρη εικόνα. χιχιΝαι, ναι, ξέρω, σου έλεγε αυτές τις αηδίες με το χρώμα του ουρανού κλπ κλπ.
Τις 'αηδίες' τις έλεγε η Επιστήμων Χρωματολογίας κα Καίτη!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!