-
Παίδες να συστηθώ και εγώ είμαι ο Τάσος (αν και είμαι γραμμένος κανα δυο χρόνια)
τώρα άρχισα να γράφω (στο θέμα της παιδείας παράδοξο!),σύντομα ελπίζω να σας βάλω κανένα poll για την αγορά νέου αυτοκινήτου... -
Καλώς όρισες στις δημοσιεύσεις τότε....
-
γεια σας με λενε δημητρη,πρωτο μου post..καλως σας βρηκα
-
Καλώς ήλθες.
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
γεια σας με λενε δημητρη,πρωτο μου post..καλως σας βρηκακαλώς ήρθες Jim
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
γεια σας με λενε δημητρη,πρωτο μου post..καλως σας βρηκαΚαλως ορισες συνονοματε!
-
Πόσες περιπτώσεις υπάρχουν να βρεθούν στην ίδια 'παρέα' 2 άνθρωποι με το όνομα Michael-Amott ;;
Απίστευτο
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Πόσες περιπτώσεις υπάρχουν να βρεθούν στην ίδια 'παρέα' 2 άνθρωποι με το όνομα Michael-Amott ;;Απίστευτο
-
Eδώ υπάρχουν στην ίδια παρέα 5-6 άνθρωποι με το όνομα roadrunner_gr...
-
Καλως σας βρηκα.Με λενε Γρηγορη και η σχεση μου με τους 4Τ (το περιοδικο) ειναι πολυ παλια.27 χρονια και ειναι αυτα.
-
Καλως ηλθες Γρηγορη!
-
Καλώς όρισες Γρηγόρη.
(Ρε Μήτς,με τετοιο αβαταρ ερχεσαι να καλοσωρίσεις τόν κόσμο ρε; )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(Ρε Μήτς,με τετοιο αβαταρ ερχεσαι να καλοσωρίσεις τόν κόσμο ρε; )
Λες να τον προγκηξα τον ανθρωπο?
-
Καλώς ήλθες Γρηγόρη.
-
Ας κάνω κι εγώ το πρώτο μου ποστάκι.
το φόρουμ έχει πραγματικά ένα τεράστιο πλούτο πληροφοριών, αλλά είναι ταυτόχρονα χαώδες όταν θες να ψαξεις κάτι συγκεκριμενο!
Anyway, όπως και να χει χαιρομαι που ειμαι εδώ και καλως σας βρίσκω
Νίκος Αθήνα
-
Καλώς μας όρισες Νικο
-
Ο χρήστης Nikr2007 έγραψε:
Ας κάνω κι εγώ το πρώτο μου ποστάκι.το φόρουμ έχει πραγματικά ένα τεράστιο πλούτο πληροφοριών, αλλά είναι ταυτόχρονα χαώδες όταν θες να ψαξεις κάτι συγκεκριμενο!
Anyway, όπως και να χει χαιρομαι που ειμαι εδώ και καλως σας βρίσκω
Νίκος Αθήνα
Τα πραγματα εδω μεσα ειναι απλα.Μπες σε κατι συναφες με αυτο που θες,ολο και καποιος η θα σου απαντησει η θα σε παραπεμψει στο καταλληλο λινκ.
Καλως ορισες και απο μενα. -
Εγω αν και εκανα κααααποτε εγγραφή ,τώρα αποφασισα να γινω ενεργος χρηστης .
Καλως σας βρηκα παιδια.
Το forum ειναι τοσο μεγαλο,που καπου θα βρω μερος και εγω να παιξω -
Καλως τονε.
Καποτε υπηρχε και ομαδα υποδοχης για βαλιτσες και τετοια,δεν τους βλεπω οποτε ξεκινα μονος σου.Εχει τετοια πληθωρα θεματων που καπου θα βρεις και συ αυτο που σε ενδιαφερει. -
Καλως ηρθες sefis... Για τις βαλιτσες που λεει ο πατερας υπευθυνος ειμαι εγω..ο,τι θες ζητα το...ο ντινος θα ναι προθυμος να σε βοηθησει με το αζημίωτο ως γνωστός τοκογλύφος..
Ο Πατερας κραταει τις παραδόσεις κι εγω ακολουθω..
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!