-
Me lene Dimitris kai imoun sto Belgio kai pio akrivos stis brixelles, tora exo erthi monima stin Athina.
Exo ena civic Ej1 me metratropi B16A2 veltiomeno
Alla skopevo na peraso se K20A jdm se ligo kairo
Pistevo pos tha exoume na poume arketa pragmata.
Ta leme paides
-
Me lene Dimitris kai imoun sto Belgio kai pio akrivos stis brixelles, tora exo erthi monima stin Athina.
Ta leme paides
-
Ta leme paides
-
Καλώς όρισες!
Αν μπορούσες να γράφεις και Ελληνικά!
Για συνέχεια εδω http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12624
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ
-
Εεεεεπ καλως τον.
Μπορειτε να περιηγηθειτε ολους τους χωρους του φορουμ μιας και για τις αποσκευες σας θα μεριμνησουν τα αρμοδια οργανα.
Αν και αυτο συνεβαινε π.χ. ( = προ χακερ). -
Πατέρα και προ και μετά το ίδιο συνεχίζεται. Μας αναστάτωσαν δε μας γκρέμισαν τελείως.
Ο Πασχάλης θα έρθει σε λίγο (πλένει τα χέρια του γιατί είναι γεμάτα λάδι ) για τις Βαλίτσες του napaleas. Καλώς ήρθες και καλή διαμονή. -
Να και ο πρώτος νεος.. Καλώς ήρθες napaleas και καλή διαμονή Οι βαλίτσες θα τακτοποιηθούν άμεσα.Υπάρχει ενα μικρό προβληματάκι με το καινούριο μηχάνημα(θελει λάδωμα.. ),γι αυτό θα τις πάρω εγώ στην πλάτη.Τι στο καλό μου τα κολλάει τα βαρέα ο tazio και ο hunter..;
-
Καλως ήρθες φίλε!
Πάσχε....το μηχάνημα θέλει λάδι...παίρνεις τις βαλίτσες στην πλάτη....το φίατ πάλι λάδια θέλει παίρνεις... ....τον ανήφορο σπρώχνοντάς το....που θα πάει πια αυτό το βιολί....νισάφι!
-
Καλώς ήρθες!
Πάσχο, βγάζουμε καινούριο ελαιόλαδo 5W30. Πόσο να σου κρατήσω για την λαδιέρα σου;
-
Ελπίζω να ειναι εξτρα παρθενο... Κρατα μου δυο κοντεινερ.
-
Nαι, είναι... χωρίς φυτοφάρμακα και λοιπές βλακείες...
Φτάνει όμως, αρκετά το σκίσαμε.. -
Γεια χαρα κι απο μενα.Εχω μια bmw compact ε46 κ με μερικους απο εδω μιλαμε κ σε αλλο forum.
Βλεπω υπαρχουν πολλες πληροφοριες να αντλισω...Κωστας.
http://img184.imageshack.us/slideshow/p ... 769o6.smil
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21493
Καλώς ήρθες.
Συνέχεια εκει... -
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΜΑΓΚΕΣ...
ΕΙΜΑΙ 18 ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η FORD-ΙΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΑ FORD...
-
Καλώς ήλθες και χρόνια σου πολλά.
-
Καλώς ήρθες Κώστα!!
-
Ρε παιδια απ οτι βλεπω εδω γραφουν και πολλοι οδηγοι...Απιστευτο...Δηλαδη μπορω να ρωτησω οτιδηποτε τον ΕΛ-ΕΜ τον Πολιτη το Ροκκο...Πολυ ωραιο το φορουμ σας ...Πλεον ''μας''...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ...
-
Θεσσαλονίκη είσαι Κώστα;
Καλώς όρισες!!!
Χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς!
Σε λιγάκι θα έρθει ο Pasxos (αν πάρει προς σήμερα το μαρέα του) να σου πάρει τις βαλίτσες. Άστου και ένα φιλοδώρημα, μέρες που είναι...
-
Γεια χαρα σε ολους,
Νεος και ντροπαλος , αναζητα εμπειρους για πονηρα κολπα.
21, Γιωργος, Ξεσσαλονικη.
Μπορει να μην εχω τις απολυτες αυτοκινητηστικες γνωσεις, αλλα μας ενωνει η τρελα για τα αυτοκινητα.
Προσωπικα μου αρεσουν οι ... γριες οι κοτες, και για την ακριβεια κυκλοφορώ μια μπεμπα του 86.
Μ εσπρωξε ο drdino να γραψω στο φορουμ οποτε τα παραπονα σας...
Emerald BeeGee
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!