-
καλημέρα σε όλους.
επειδή αγόρασα καινουργιο αμάξι και είναι το 1ο που θα χρησιμοποιήσω ποτέ με συναγερμό,θα ήθελα να μάθω όταν ταξιδεύω με καράβι και το αμάξι ειναι στο γκαράζ του πλοίου πρέπει να το εχω με συναγερμό η απλώς να το κλειδώνω;
Το λέω αυτό γιατί σκέφτηκα μήπως απο το κουνημα της θάλασσας/καραβιού αρχιζει να βαράει συνέχεια ο συναγερμός και τελειώσει η μπαταρία ή με φωνάζουν συνέχεια στο γκαράζ.
το ταξίδι θα είναι πάνω απο 15 ώρες.
ευχαριστώ. -
καλημέρα σε όλους.
επειδή αγόρασα καινουργιο αμάξι και είναι το 1ο που θα χρησιμοποιήσω ποτέ με συναγερμό,θα ήθελα να μάθω όταν ταξιδεύω με καράβι και το αμάξι ειναι στο γκαράζ του πλοίου πρέπει να το εχω με συναγερμό η απλώς να το κλειδώνω;
Το λέω αυτό γιατί σκέφτηκα μήπως απο το κουνημα της θάλασσας/καραβιού αρχιζει να βαράει συνέχεια ο συναγερμός και τελειώσει η μπαταρία ή με φωνάζουν συνέχεια στο γκαράζ.
ευχαριστώ. -
καλημέρα σε όλους.
ευχαριστώ. -
Απλά κλειδωσέ το.
Και να στο κλέψουν δεν θα πανε μακρια (10 εκατοστά μόνο)Πέρα από την πλάκα, αυτά που γράφεις για τον συναγερμό και το κούνημα έχεις δίκιο. Οπότε απλά κλειδωσέ το....
-
Ουτως ή αλλως να κατεβεις στο γκαραζ ενω εχει σαλπαρει το πλοιο απαγορευεται.
-
Αν ο συναγερμος σου δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιεις το κραδασμικο μπορεις να τον ενεργοποιησεις τον συναγερμο σου και στο πλοιο αλλά και παντου ακόμα και αν υπάρχουν άτομα μέσα στο αυτοκινητο΄Κάποιο παιδάκι.
Απλα στην περίπτωση αυτή ο συναγερμος βαράει μόνο όταν ανοίξει κάποια πόρτα
Μια αποριούλα σχετικά με συναγερμό.