-
31.19 1.81 102 κιλά......
-
Ο χρήστης mpiskoto έγραψε:
Κοίτα και ο διαιτολόγος αυτό μου είπε αλλά του εξήγησα πως αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός ένα πράγμα..εγώ για να πάρω 10 κιλά θα χρειαστώ 2-3 χρόνιαΓια πες μερικούς τρόπους να δούμε μήπως μου έχει ξεφύγει κανένας..
με τις μπύρες τα πάς καλά ????
πάντως άν θέλεις να πάρεις 10 κιλά ένα πράγμα μην κάνεις.,....μην πας σε συνεστίαση του 4ΤF..........(γιατι πιο πολύ θα φας σπίτι σου)
-
Ο χρήστης mpiskoto έγραψε:
Κοίτα δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά δεν μπορώ να στο κάνω αυτό..Αν εσύ αλλάξεις γνώμη και μετά τα θέλεις πίσω εγώ τι θα κάνω?!?Άσε που αν ο καθένας μου δώσει από 3-4-5-6-7-8 κιλά στο τέλος θα χρειαστώ και εγώ δίαιτα!!!
Βρε αν μπορείς εσύ να μου τα πάρεις, εγώ σου υπογράφω και συμβόλαιο πως δεν τα θέλώ πίσω πάλι!!!
Άσε τους άλλους με τα 'ψιλά', εδώ μιλάμε για 'σοβαρά' κιλά, ξεμπερδεύεις μια και καλή!!!
-
Βολτούλες στην εξοχή να ανοίξει η όρεξη και γενικά βολτούλες με το έτερον ήμισυ...
Νομίζω πάντως ότι αν θες να πάρεις πάνω από 5 κιλά θα πρέπει να ασχοληθείς με γυμναστήριο ήτοι συγκεκριμένο πρόγραμμα με βάρη για να πάρεις λίγο και σε μυική μάζα και γενικά να 'ανοίξει' λίγο το σώμα.
Γενικά πολλά ζυμαρικά που φτιάχνουν και κ@#$!! εμμμμ, καμπύλες ήθελα να πω -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
με τις μπύρες τα πάς καλά ????πάντως άν θέλεις να πάρεις 10 κιλά ένα πράγμα μην κάνεις.,....μην πας σε συνεστίαση του 4ΤF..........(γιατι πιο πολύ θα φας σπίτι σου)
Με τις μπύρες και γενικά τα ποτά τα πάω αρκετά καλά μπορώ να πω..Κοίτα αν είναι να έρθω σε συνεστίαση (καιρό είχα να την 'ακούσω' αυτήν την λέξη) του 4TF θα φάω σίγουρα σπίτι μου πρώτα και μετά εκεί...
Βρε αν μπορείς εσύ να μου τα πάρεις, εγώ σου υπογράφω και συμβόλαιο πως δεν τα θέλώ πίσω πάλι!!!
Άσε τους άλλους με τα 'ψιλά', εδώ μιλάμε για 'σοβαρά' κιλά, ξεμπερδεύεις μια και καλή!!!
Θα τηλεφωνήσω στον δικηγόρο μου να ετοιμάσει το συμβόλαιο αν είναι έτσι και να πάω να πάρω δάνειο για νέα γκαρνταρόμπα..με +15κιλά θα θέλω σίγουρα καινούρια ρούχα...
Βολτούλες στην εξοχή να ανοίξει η όρεξη και γενικά βολτούλες με το έτερον ήμισυ...
Νομίζω πάντως ότι αν θες να πάρεις πάνω από 5 κιλά θα πρέπει να ασχοληθείς με γυμναστήριο ήτοι συγκεκριμένο πρόγραμμα με βάρη για να πάρεις λίγο και σε μυική μάζα και γενικά να 'ανοίξει' λίγο το σώμα.
Γενικά πολλά ζυμαρικά που φτιάχνουν και κ@#$!! εμμμμ, καμπύλες ήθελα να πωΒολτούλες στην εξοχή κάνω (άλλωστε κάτω από το αυλάκι εξοχή είναι)..Έτερο ήμισυ δεν έχω..Γενικά ανοιχτό σώμα έχω διότι έκανα χρόνια ενόργανη άσε που το γυμναστήριο το βαριέμαι...Όσο για ζυμαρικά άλλο τίποτα..Είμαι ικανή να τρώω κάθε μέρα..
-
....δεν ξερω εαν το εχει αναφερει κανεις αλλα ....
...μηπως δεν ειμαστε χοντροι ...αλλα ειμαστε ....κοντοι
-
Αυτό ήθελα να πω και εγώ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ,κοντός είμαι!
Πάω να φάω μια πάστα τώρα γιατί τσαντίστηκα! -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
....δεν ξερω εαν το εχει αναφερει κανεις αλλα .......μηπως δεν ειμαστε χοντροι ...αλλα ειμαστε ....κοντοι
+00
-
Διάολε, BMI=Best Motoring International. Μη μας μπερδεύετε!!!
Τέσπα, 21,87.
ΒΜΙ