-
Το Σ/Κ 9 και 10 Σεπτεμβρίου , στο καλεντάρι , υπάρχει η Ανάβαση ΟΜΠΛΟΥ , με διοργανώτρια Λέσχη τον ΑΟΠ.
Υπάρχει κάτι νεώτερο ???,
μιά και στην ιστοσελίδα του ΑΟΠ (http://www.aop.gr) , τα πιό πρόσφατα στοιχεία , αφορούν ... το Αχαιός , πού έγινε το Μάρτη που μας πέρασε , και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ για την Ανάβαση που γίνεται ( ? ) σε μία εβδομάδα !!!Αποστόλης.
-
Το Σ/Κ 9 και 10 Σεπτεμβρίου , στο καλεντάρι , υπάρχει η Ανάβαση ΟΜΠΛΟΥ , με διοργανώτρια Λέσχη τον ΑΟΠ.
μιά και στην ιστοσελίδα του ΑΟΠ (http://www.aop.gr) , τα πιό πρόσφατα στοιχεία , αφορούν ... το Αχαιός , πού έγινε το Μάρτη που μας πέρασε , και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ για την Ανάβαση που γίνεται ( ? ) σε μία εβδομάδα !!!Αποστόλης.
-
-
Α.Ο.Π. και ενημέρωση είναι έννοιες μη συμβατές. Οι άνθρωποι είναι στο κόσμο τους. (Μήπως φταίνε οι πολύ αγώνες που έχει η περιοχή; Λέω εγώ τώρα)
Εδώ πέρυσι που ο αγώνας θα γινόταν σίγουρα το site ενημερώθηκε τη τελευταία στιγμή. Εφέτος που είναι στο περίπου να γίνει ο αγώνας περίμενες ενημέρωση από τώρα; Τελικά είσαι πολύ απαιτητικός.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Α.Ο.Π. και ενημέρωση είναι έννοιες μη συμβατές. Οι άνθρωποι είναι στο κόσμο τους. (Μήπως φταίνε οι πολύ αγώνες που έχει η περιοχή; Λέω εγώ τώρα)Εδώ πέρυσι που ο αγώνας θα γινόταν σίγουρα το site ενημερώθηκε τη τελευταία στιγμή. Εφέτος που είναι στο περίπου να γίνει ο αγώνας περίμενες ενημέρωση από τώρα; Τελικά είσαι πολύ απαιτητικός.
Kαι εγώ μια φτωχή πλην τίμια γραμματέας λέσχης τρώγω τη μουρμούρα της ζωής μου αν τις τελευταίες 15 μερες καποιου αγώνα μας δεν υπάρχουν δημοσιευμένα άρθρα σε όλα τα μηχανοκινητα site! Και εχουμε κ site που ενημερώνω και δις καθημερινά! Στην ανάβασή μας, μέχρι και ....'προτάσεις εξόδου' ειχαμε για τους εκτός Κρήτης....! Αλήθεια....αυτά παίζουν τελικά ρόλο στην τελική βαθμολογία ενος αγώνα απο τον Παρατηρητή; Γιατί κοπιάζω εγώ και παραδίδω ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια με αντίγραφα 'προβολής' του αγώνα στον φάκελο του Αγώνα;...
Καημένη Ρούμελη !!! Νομίζω οτι τελικά θα κάνω και εγώ αποχή μαζί σας και θα καταθέσω το λάπτοπ μου.....σορρυ μπερδευτηκα, την κάρτα κριτή...!!!...Τόσα χρόνια προσπαθούμε, ούτε αθλοπαιδεία που να 'μετρά' σε κάποιο κύπελλο δεν πήραμε... και δεν νομίζω τώρα μεταξύ μας, οτι δεν το αξίζουμε !Καλά, να μην ενημερώνουν το site τους, μπορεί κανείς να πει...οτι ο υπεύθυνος εχει κάποια δυσκολία...αλλά μια ενημέρωση στο rally.gr, o Nώντας εκεί θα έκανε οτι μπορούσε για την προβολή του αγώνα....
Anyway....Φιλιά
Αννα -
Αληθευει οτι αυτοι που θα κανουν δοκιμες για το ΕΛΠΑ, επιστρατευθηκαν για να τρεξουν Ομπλου με 'προεδρικο' διαταγμα?
Κατι μου λεει οτι τα δυο ερχομενα ΣΚ στην περιοχη της Αχαιας θα εχει λιγοτερα αγωνιστικα απο οτι σε ενα Αχαιος του 2002 ,ας πουμε!
....και λιγοτερους θεατες,αλλα αυτο ισχυει απο περσι.....Υγ.Τα ιστορικα δεν τα μετραω σαν 'αγωνιστικα',ολοι εχουμε δει των περισσοτερων τον ρυθμο,που λιγο απεχει απο σβελτο ρεγκουλαριτε.
-
Οι συμμετοχές τι έγιναν???
Είναι Τρίτη απόγευμα και δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί...............
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Α.Ο.Π. και ενημέρωση είναι έννοιες μη συμβατές. Οι άνθρωποι είναι στο κόσμο τους. (Μήπως φταίνε οι πολύ αγώνες που έχει η περιοχή; Λέω εγώ τώρα)
Εδώ πέρυσι που ο αγώνας θα γινόταν σίγουρα το site ενημερώθηκε τη τελευταία στιγμή. Εφέτος που είναι στο περίπου να γίνει ο αγώνας περίμενες ενημέρωση από τώρα; Τελικά είσαι πολύ απαιτητικός.
Kαι εγώ μια φτωχή πλην τίμια γραμματέας λέσχης τρώγω τη μουρμούρα της ζωής μου αν τις τελευταίες 15 μερες καποιου αγώνα μας δεν υπάρχουν δημοσιευμένα άρθρα σε όλα τα μηχανοκινητα site! Και εχουμε κ site που ενημερώνω και δις καθημερινά! Στην ανάβασή μας, μέχρι και ....'προτάσεις εξόδου' ειχαμε για τους εκτός Κρήτης....! Αλήθεια....αυτά παίζουν τελικά ρόλο στην τελική βαθμολογία ενος αγώνα απο τον Παρατηρητή; Γιατί κοπιάζω εγώ και παραδίδω ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια με αντίγραφα 'προβολής' του αγώνα στον φάκελο του Αγώνα;...
Καημένη Ρούμελη !!! Νομίζω οτι τελικά θα κάνω και εγώ αποχή μαζί σας και θα καταθέσω το λάπτοπ μου.....σορρυ μπερδευτηκα, την κάρτα κριτή...!!!...Τόσα χρόνια προσπαθούμε, ούτε αθλοπαιδεία που να 'μετρά' σε κάποιο κύπελλο δεν πήραμε... και δεν νομίζω τώρα μεταξύ μας, οτι δεν το αξίζουμε !Καλά, να μην ενημερώνουν το site τους, μπορεί κανείς να πει...οτι ο υπεύθυνος εχει κάποια δυσκολία...αλλά μια ενημέρωση στο rally.gr, o Nώντας εκεί θα έκανε οτι μπορούσε για την προβολή του αγώνα....
Anyway....Φιλιά
ΑνναΝα είσαι καλά με έκανες και γέλασα. Ακούς εκεί βαθμολογία από παρατηρητή.
Γιατί να αγχωθούν και να κάνουν όλα αυτά. Αφού ξέρουν πως ότι και να γίνει αγώνα θα έχουν και του χρόνου. Γιατί να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο.
Ανταγωνισμός (για την διεξαγωγή του αγώνα ) δεν υπάρχει οπότε.
-
Εντάξει μωρέ βρέθηκαν κάποιοι να τρέξουν, να μη πάνε χαμένες και οι δοκιμές. Κάτι μπορεί να γίνει. (Δυστηχώς κατά τη γνώμη μου μια και δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να κερδιθεί κάτι).
Αλήθεια όσοι συμετάσχουν και κερδίσουν ομάδες κλάσεις και γενικές ομάδων να μη ξεχάσουν να το πανηγυρίσουν πολύ.
Δεν είναι και λίγο νίκη απουσία συναγωνισμού, να βγουν και τα έξοδα βρε αδερφέ. -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Οι συμμετοχές τι έγιναν???Είναι Τρίτη απόγευμα και δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί...............
τωρα τωρα τις μαγειρευουν...
μπορει να δουμε και κανενα ΤΕΙΣΚΟΝΕΝ να τρεχει με ν1 στην ομπλου...
-
....παντως εν μεσω γενικου προσταγματος 'να γινουν ολοι οι αγωνες παση θυσια' ,για την ομπλου λεγετε οτι θα δοθουν και χρηματα(απο ΕΛΠΑ μερια) ωστε να γινει ο αγωνας.....
....τι να πω.....ας κλεισουν τον δρομο αν το θελουν τοσο πολυ....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
....παντως εν μεσω γενικου προσταγματος 'να γινουν ολοι οι αγωνες παση θυσια' ,για την ομπλου λεγετε οτι θα δοθουν και χρηματα(απο ΕΛΠΑ μερια) ωστε να γινει ο αγωνας.........τι να πω.....ας κλεισουν τον δρομο αν το θελουν τοσο πολυ....
Ελά μωρέ πως κάνεις έτσι στην Ελλάδα είμαστε. Εδώ κάποτε έλεγαν ότι ψήφισαν και τα δέντρα (τώρα η ψήφος δίδεται από 'φυτά'). Λίγες 'φιλικές' συμμετοχές δε θα βρεθούν.
-
Ξέρει κανείς αν αληθεύει για 25 συμμετοχές ??????????????
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Ξέρει κανείς αν αληθεύει για 25 συμμετοχές ??????????????ΞΕΡΕΙ ΤΟ RALLY.GR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ
-
Καλημερα...! Υπάρχει ανακοίνωση στο rally.gr για την Ανάβαση Ομπλού, σήμερα 7-9-06.
8η Ανάβαση Ομπλού (9-10 Σεπτεμβρίου)
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ανάβαση Ομπλού τις προηγούμενες φορές ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει φέτος την 8η Ανάβαση Ομπλού σε τμήμα του δρόμου από Σαραβάλι, προς Ιερά Μονή Ομπλού του Δήμου Μεσσάτιδος, παραπλεύρως των εγκαταστάσεων της «ΑΧΑΪΑ CLAUSS», όπου θα είναι και τα pits.Η 8η ανάβαση Ομπλού, που μετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων διοργανώνεται το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2006 και έχει μήκος 3.200 μ.
Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει γιορτή απονομής επάθλων στο μοναδικής ομορφιάς προαύλιο της «ΑΧΑΪΑ CLAUSS» και θα δοθεί η δυνατότητα στους αγωνιζόμενους και φίλους να γευτούν την περίφημη μαυροδάφνη και να υπογράψουν στο ιστορικό βιβλίο επισκεπτών της «ΑΧΑΪΑ CLAUSS».
(Δελτίο Τύπου)Πρόγραμμα
Έλεγχος εξακρίβωσης: Σάββατο 9.9.2006, ώρα 08:00 – 10:00Δοκιμές: Σάββατο 9.9.2006, ώρα 10:00
Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 10.9.2006, ώρα 10:00
Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει γιορτή απονομής επάθλων στο μοναδικής ομορφιάς προαύλιο της «ΑΧΑΪΑ CLAUSS» και θα δοθεί η δυνατότητα στους αγωνιζόμενους και φίλους να γευτούν την περίφημη μαυροδάφνη και να υπογράψουν στο ιστορικό βιβλίο επισκεπτών της «ΑΧΑΪΑ CLAUSS».
πηγή : http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
και οι συμμετοχές
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=430 -
Ναι Άννα μου. Ανακοινώθηκαν τα γνωστά....Οι συμμετοχές που είναι ΟΕΟ;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ναι Άννα μου. Ανακοινώθηκαν τα γνωστά....Οι συμμετοχές που είναι ΟΕΟ;Καλημέρα Σπύρο !!!!
Συμμετοχές...: http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=430
-
THANKS.....
Φαίνεται ότι οι οδηγοί των αναβάσεων προβληματίστηκαν περισσότερο από άλλους, μιας και οι αναβάσεις επλήγησαν περισσότερο από κάθε άλλη μορφή αγώνα με την αδικαιολόγητη, όπως περίτρανα αποδείχθηκε, αύξηση των παραβόλων συμμετοχής, χωρίς καμία μα καμία ανταποδοτικότητα...
-
Μεχρι και τον κΚωσταντακατο φεραν απο Αγγλια για να τρεξει....
......τι ωραιος αγωνας....
-
ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑΔΗ
Ανάβαση ΟΜΠΛΟΥ (9,10 /9/2006)