-
Μας χοντροδουλευουν.
Ο ενας εδω & πολλα χρονια ,βγαζει κανονισμους οι οποιοι τηρουνται για 2-3 αγωνες.
Οι αλλοι δεν μπορουν να τα βρουνε μεταξυ τους.
Ο ΣΟΑ λεει αποχη μην τρεχετε.
Ο ΣΟΑΑΒΕ λεει ολα καλα τρεξτε.
Βγαλε συμπερασμα για το τι συμβαινει στο χωρο.Δυστυχως οτι γινετε στην Ελλαδα γενικα,ισχυει & εδω.ΚΟΥΚΚΙΔΗς
-
Σε αλλο θεμα ειχα γραψει το προσφατο ιστορικο ανταλλαγης ΔΤ και της σχεσης του Σοαα με την ΕΘΕΑ.
Σε ενα σημειο εγραψα για την κατωθι επιστολη/ΔΤ της ΕΘΕΑ σε απαντηση ΔΤ του Σοαα:*21/11/05 ΔΤ ΕΘΕΑ αφορα επισης συναντηση με ΣΟΑΑ
Κοβουν το μπλα-μπλα και ριχνουν και μια σφαλιαρα στις υποσχεσεις
ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ Ο ΣΟΑΑ σε βοηθεια σεμιναριων Κριτων,ενω δεν γινεται δεκτος ο πλοηγος ΣΟΑΑ! *Στο σημερινο ΔΤ της ΕΘΕΑ λεει πως*:...Είχαν επίσης συζητηθεί με εκπροσώπους του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ πριν ανακοινωθούν. Οι εκπρόσωποι του ΣΟΑΑ, μάλιστα, είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις ή τις τυχόν αντιρρήσεις τους, όμως είχαν συμφωνήσει με τη δέσμη μέτρων που πρότεινε η ΕΘΕΑ. *
**Εμενα τα παραπανω **,χωρις να εχει μεσολαβησει κατι επισημως/γραπτως, μου ερχονται σε αντιθεση.
Δεν γινεται να περιττευει ο Σοαα σε απλα σεμιναρια κριτων και να μην γινεται δεκτος ενας φυσιολογικος πλοηγος, και απο την αλλη να εχει αποψη και ισχυ η θεση του ιδιου(Σοαα) σε θεματα κανονων και ασφαλειας.....
Μοιαζει με υπερβαση αρμοδιοτητων.....
....μοιαζει σαν να μην ισχυει,σαν να μας λενε ψεμματα,σαν να μας δουλευουν για αλλη μια φορα....Δεν παιζεστε με τιποτα!
-
Άποψή μου....
Επειδή λίγο εως πολύ συμβαίνουν αυτά που λέει ο KOUKK, να αφήσουμε να διεξαχθεί κανονικά το Φθιώτιδος διότι πολλοί έπρεπε να το ξέρουν νωρίτερα για τις προθέσεις του ΣΟΑΑ, και με αυστηρά κριτήρια να βάλουμε στο μικροσκόπιο μια-μια τις δεσμεύσεις ΕΘΕΑ-ΑΛΑΛ...Μετα τον αγώνα να γίνει άμεση αποτίμηση και έκδοση σχετικής έκθεσης που θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη και, ει δυνατόν μη μέλη, με ταυτόχρονη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την αναστολής συμμετοχής στους αγώνες , σε περίπτωση που στο Φθιώτιδος επαναληφθούν οι ίδιες παραλήψεις.....
-
Σπυρο,δεν εχεις δικιο.....
Θα κοιταμε δηλαδη καθε φορα τον καθε αγωνα....και μαλιστα κατοπιν εορτης.....
Μαλιστα για να ειμαι πιο αυστηρος .Το σπριντ στη Καλαματα που εγινε συμφωνα με τα νεα μετρα??????
Οχι,η τωρινη κατασταση παιρνει παραταση με τον τροπο που λες!
Αν θελετε να συνεχιζουμε οπως ΗΤΑΝ τα πραγματα ,καλως!
Ολα αυτα για την ασφαλεια,ξεχνατε τον αλλο σημαντικοτατο κατ΄εμε παραγοντα των αγωνων ,την προβολη!!!!-ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!
Σπυρο,αν μεθαυριο το ταδε ραλλυ δεν ειναι τοσο καλο οσο το Φθιωτιδας αυριο και το ΕΛΠΑ υστερα,πως θα τιμωρηθουν ,πως θα κριθουν?Τι συνεπειες θα εχουν??
Θα κανουμε τοτε αποχη???.......
Τωρα το ζηταει ο συνδεσμος,τωρα σκεφθειτε τι θελετε οδηγοι-συνοδηγοι,κλπ....Ο,τι θελει ο καθενας....
-
Δημήτρη δεν έχω καμία αντίρρηση για αποχή και το ξέρεις...Η μόνη μου ένσταση είναι η χρονική περίοδος ανακοίνωσης της προτροπής αποχής...Για κάποιους τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να είναι δικαιολογία καθυστέρησης....Και οπωσδήποτε πρέπει να γίνει σύγκλιση γενικής συνέλευσης!!!!!!
-
Οκ!
Φιλοι αγωνιζομενοι,ανακοινωθηκε και αυτο:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕ.Ψ.Α.
Η ΕΘΕΑ υπενθυμίζει πως η συμφωνία με το Κέντρο Ψυχοδιαγνωστικής Αξιολόγησης (ΚΕ.Ψ.Α.) του Ο.Α.Κ.Α., για την διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων για την έκδοση Αγωνιστικής Άδειας αγώνων χωρίς περιορισμό ταχύτητας, ενεργοποιείται από 1/9/2006.
**Προς αποφυγή συνωστισμού **και ταλαιπωρίας οι εξετάσεις στο ΚΕ.Ψ.Α. θα πραγματοποιούνται με προκαθορισμένο ραντεβού. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 6829350καλα,τελικα δεν παιζεστε οντως με τιποτα
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΟΑΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΕΑ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ [ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΑΚΠΟΠΟΛΙΣ] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ;ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ;ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΝ CAR ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΠΗΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ;ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ SPRINT ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΟΥΝ.
-
Επειδη οπως βλεπω τοσο καιρο η κυριοι της Ε.Θ.Ε.Α οχι μονο μας δουλευουν ψιλο γαζι αλλα με κατι ανακοινωσεις σαν και αυτες σημερα μας εχουν τελειως χεσ....νους,θα ηταν καλητερα μεχρι τελος του ετους να μην τρεξει κανεις και απο τον ιανουαριο γινεται παλι ενα Δ.Σ και αποφασιζουμε ετσι ωστε να εχουν και οι λεσχες την δυνατοτητα να ανταπεξελθουν στις καινουργιες απαιτησεις,και εμεις την επιλογη οχι μονο να μην τρεξουμε αλλα και να μην ανανεωσουμε τις λισανς!
-
Γιατρέ βάλε ψηφοφορία αν θέλεις: 'θα κάνετε αποχή' και 'δεν θα κάνετε αποχή' ... να δούμε ....
-
Αν και κάπως αργά σωστή η απόφαση του ΣΟΑΑ .
Εγώ προσωπικά μετά από καιρό αποχής δούλεψα πολλή , δεν έκανα διακοπές , μόνο και μόνο για να τρέξω στο ΕΛΠΑ , μετά όμως από αυτή την ανακοίνωση δεν τρέχω .
Και μην αρχίσετε πάμε σε αυτό τον αγώνα γιατί είναι καλή η λέσχη και απέχουμε από τον άλλο !!!!!!!!
Μου θυμίζει τη δίαιτα που ξεκινάει κάθε Δευτέρα .
Η΄ τελείως αποχή η καθόλου !!!!!!!!!! -
**Σωστή **η απόφαση-πρόσκληση του ΣΟΑΑ, αλλά μήπως θα έπρεπε να λέει και ποιά είναι τα αιτήματα των οδηγών;
Απέχουμε, αλλά μέχρι πότε και μέχρι πότε; Μεχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας; Ποιά είναι αυτά; -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Καλή η απόφαση-πρόσκληση του ΣΟΑΑ, αλλά μήπως θα έπρεπε να λέει και ποιά είναι τα αιτήματα των οδηγών;
Απέχουμε, αλλά μέχρι πότε και μέχρι πότε; Μεχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας; Ποιά είναι αυτά;ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
-
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
Εγώ προσωπικά μετά από καιρό αποχής δούλεψα πολλή , δεν έκανα διακοπές , μόνο και μόνο για να τρέξω στο ΕΛΠΑ , μετά όμως από αυτή την ανακοίνωση δεν τρέχω .
Και μην αρχίσετε πάμε σε αυτό τον αγώνα γιατί είναι καλή η λέσχη και απέχουμε από τον άλλο !!!!!!!!
Η΄ τελείως αποχή η καθόλου !!!!!!!!!!ΣΤΡΑΤΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΣ 17/07/06
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤI ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟ ΕΛΠΑ;
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
Η΄ τελείως αποχή η καθόλου !!!!!!!!!!ΣΤΡΑΤΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΣ 17/07/06
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤI ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟ ΕΛΠΑ;
***Επιμένω να λέω ότι άργησε , αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ και πρέπει να το στηρίξουμε .
Θα πήγαινα και στο βόλο στο σπριντάκι και στο ΕΛΠΑ , αλλά φαίνεται δε το θέλει ούτε (ο σοαα) ο θεός . *** -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
Για τον κύριο με το username 'ΝΑΣΕΝΑ' :
Πολλά smilies χρησιμοποιείς .......Νά σε ρωτήσω , τον gvala , τον ήξερες απο το φανταριλίκι ?
Είσαστε 'σειρές' στην ίδια μονάδα ?
Απο εκεί απέκτησες την οικοιότητα αυτή και του 'μιλάς' έτσι ?Σου απάντησε με ένα γέλιο ( ) , αλλά , εγώ , έστω και υπερβαίνοντας τον κανονισμό του forum -πράγμα που έκανες και εσύ- σου επιτίθεμαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , χαρακτηρίζοντάς σε ΑΝΕΝΤΙΜΟ , επειδή ΚΡΥΒΕΣΑΙ πίσω απο ένα αμφιλεγόμενο ( Mod' s : ακούει κανείς ???) username = ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.
Φίλε , για να ειρωνευτείς κάποιον , όπως εσύ κάνεις , είναι μεγάλη δουλειά .
Το να το κάνεις , όπως εσύ , ΑΝΩΝΥΜΑ είναι το πιό εύκολο πράγμα .
Άν αντέχεις στα ΔΥΣΚΟΛΑ , σε προκαλώ να το κάνεις ΕΠΩΝΥΜΑ , διαφορετικά , απλά ... σιώπησε .Και άν με χαρακτηρίσεις αυτόκλητο συνήγορο του gvala , να σε προλάβω , υπενθυμίζοντας την σχέση μας : http://www.trf.gr
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
Υ.Γ. Αέρα να φύγει η βρώμα απο τους ανώνυμους με 'άποψη' ή/και τα πολλαπλά usernames που οι mod's ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ
Υ.Γ. 2 . Καλά , μήν τρελαθούμε , σιγά μην απαντήσει κάποιος απο τους αποδέκτες του post .............
Και για να μήν ξεχνάμε :'Αγαπητοί αγωνιζόμενοι, αναγνώστες, θεατές
Με την σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτησίας και των διαχειριστών του φόρουμ, σας ενημερώνουμε ότι πλέον η ανοχή στις παραβάσεις του κανονισμού
( http://www.4troxoi.gr/phpBB2/rules.html ) θα είναι πολύ μικρότερη. Παρακαλούμε άπαντες όπως τηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς προς τους άλλους. Σε αντίθετη περίπτωση, προκλητικές/υβριστικές/συκοφαντικές δημοσιεύσεις, καθώς και λογαριασμοί χρηστών που δημιουργούν πρόβλημα κατ'επανάληψιν, θα διαγράφονται.Ευχαριστούμε.'
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
Για τον κύριο με το username 'ΝΑΣΕΝΑ' :
Πολλά smilies χρησιμοποιείς .......ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.
ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ..... edit [kouk]
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΙΣΑΝΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ,ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ,
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ?
ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ LICENCE ΣΟΥ ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ?
Η ΑΠΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. ΤΡΑΒΑΣ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟΧΗ !!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ,ΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ LICENCE ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Εγώ θα έβγαζα λισανς για να τρέξω στο Βόλο και στο Παλλάδιο. Γιατί πρέπει να βγάλω τώρα που δεν θα τρέξω; Και γιατί πρέπει να δηλώσω και συμμετοχή και να πληρώσω;
Και γιατί πρέπει να παραδώσω τη λισανς; Δεν μπορώ να τη κρατήσω; Τι αλλάζει;
Γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι η αποχή γίνεται ... απέχοντας; Και όχι συμμετέχοντας;
Κάνω κάπου λάθος; -
Οντως ,ακουγεται ως υπερβολη(οχι ασχημη,αλλα υπερβολη για τα μετρα μας) η προταση σου ,Λωρη.
Εξαλλου,Λωρη πες οτι δηλωνεις ΕΛΠΑ (πχ) και κανεις αυτο που λες.
Σε ολα τα μεσα θα σας εχουν στις εγκαταλειψεις(δεν εμφανιστηκε στο ΣΕΧ ταδε) και οχι με το βαρυγδουπο 'κανανε αποχη'....
οποτε....
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!