-
Να συστήνεται Απολλωνιστής χωρίς να βρίζει τον Αλαμάνο, πρώτη φορά βλέπω.
-
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
Απολλωνιστη εχετε εδω μεσα???
Εαν οχι παρτε εναν...
Ναι,ναι,ειμαι Απολλων Αθηνων,και παρολο τα ατελειωτα χαλια μας( )θα ειμαι για παντα..Καλώς ήρθε φίλε στο φόρουμ!
ΥΓ Ένας εσύ κι ένας ο... Γεωργίου
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Να συστήνεται Απολλωνιστής χωρίς να βρίζει τον Αλαμάνο, πρώτη φορά βλέπω.Toσα χρονια κουραστικα να τον βριζω...
Αλλα και να συνεχιζα να το κανω....θα αλλαζε κατι????
Ακομα στη θεση του ειναι... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απολλωνιστη εχετε εδω μεσα???
Εαν οχι παρτε εναν...
Ναι,ναι,ειμαι Απολλων Αθηνων,και παρολο τα ατελειωτα χαλια μας( )θα ειμαι για παντα..Καλώς ήρθε φίλε στο φόρουμ!
ΥΓ Ένας εσύ κι ένας ο... Γεωργίου
Εχουμε και καμμια εκατοστη ακομα...
-
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
Toσα χρονια κουραστικα να τον βριζω...
Ακομα στη θεση του ειναι...Του χρονου στη Δ' με Καμαρα και αν εχετε κουραγιο, μακαρι να ξανανεβετε μεχρι πανω. Χιλιες φορες ομαδες σαν και σας που δουλευουν και προσφερουν παικτες στο ελληνικο ποδοσφαιρο παρα οι μεικτες λεγεωναριων που εχουν ξεφυτρωσει σε καθε γειτονια της Αθηνας (Ατρομητος, Ακρατητος και Καλλιθεα).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Toσα χρονια κουραστικα να τον βριζω...
Ακομα στη θεση του ειναι...Του χρονου στη Δ' με Καμαρα και αν εχετε κουραγιο, μακαρι να ξανανεβετε μεχρι πανω. Χιλιες φορες ομαδες σαν και σας που δουλευουν και προσφερουν παικτες στο ελληνικο ποδοσφαιρο παρα οι μεικτες λεγεωναριων που εχουν ξεφυτρωσει σε καθε γειτονια της Αθηνας (Ατρομητος, Ακρατητος και Καλλιθεα).
Δυστυχως και ο Καμαρας λαμογιο ειναι....δεν εχει προσφερει στον ερασιτεχνη απολυτως τιποτα οσα χρονια ειναι προεδρος...ολα τα τμηματα ειναι στην αφανεια....και εχω και την απορια που ειναι ολα αυτα τα λεφτα που ειχε παρει απο Ολυμπιακο και Αεκ για την χρησιμοποιηση του γηπεδου...
-
Για τον ερασιτεχνη δεν εχετε δικαιολογια. Γραφτειτε μελη, για να εχετε λογο και ψηφο
-
Έλα ρε ομαδάραααα... ούτε από την Άρσεναλ χάσαμε !!!
ΥΓ. Η Γουίγκαν πώς την έχει δει φέτος;
-
Γιατί, η Τσάλτον;;;
-
Έλα ντε! (από κάτω μας την έχουμε όμως κι αυτή ... ενώ τη Γουίγκαν )
Αν και δεν έχουμε τα ίδια παιχνίδια με καμία από αυτές (έχουμε ένα παραπάνω )
-
ΠΑΟΚ φυσικά!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για τον ερασιτεχνη δεν εχετε δικαιολογια. Γραφτειτε μελη, για να εχετε λογο και ψηφοΜπορει και να 'χεις δικιο...
-
Αν κρίνω από τη χθεσινή διαιτησία, η Ξάνθη από PR σκίζει! Ολα καλά, κι εγω λέω να παει μπροστα το επαρχιακο ποδοσφαιρο αλλά όχι κι ετσι (και συμπτωση επαναλαμβανομενη δεν ειναι συμπτωση...)
-
Τι εγινε???Εσφαξαν την Λαρισα???
Δεν το ειδα καθολου το παιχνιδι....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν κρίνω από τη χθεσινή διαιτησία, η Ξάνθη από PR σκίζει! Ολα καλά, κι εγω λέω να παει μπροστα το επαρχιακο ποδοσφαιρο αλλά όχι κι ετσι (και συμπτωση επαναλαμβανομενη δεν ειναι συμπτωση...)Ετσι είναι. Απο την άλλη έχω την εντύπωση οτι αν για μια χρονιά οργιάσει μια οποιαδήποτε επαρχιακή ομάδα και πάρει πρωτάθλημα θα το χαρούν πάρα πολλοί, μέσα σ'αυτούς κι εγώ. Η εκδίκηση της γυφτιάς...
-
Την εσφαξαν κανονικα και με το νομο. Αυτή την αποβολη (κι ενω η ΑΕΛ πιεζε) δεν την εδιναν ουτε σε αγώνα.... τενις Και θα μετρησα 5 ή 6 ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ που τις εκοψαν για οφσαϊντ. Αμα δεν εχεις λαμογιο Προεδρο δεν πας μπροστα στην Ελλάδα
Πλακα ειχε ο Κατσιαρος μολις αποβληθηκε που αρνηθηκε να σχολιασει την αποβολη και (με απογνωση) ειπε οτι ο εποπτης ειχε παθει αγκυλωση και του 'χε μεινει το δεξι χερι με το σημαιακι ψηλα! Το αστειο είναι πως οποιος εβλεπε το ματς σχηματιζε ακριβώς την ιδια αποψη...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αν κρίνω από τη χθεσινή διαιτησία, η Ξάνθη από PR σκίζει! Ολα καλά, κι εγω λέω να παει μπροστα το επαρχιακο ποδοσφαιρο αλλά όχι κι ετσι (και συμπτωση επαναλαμβανομενη δεν ειναι συμπτωση...)
Ετσι είναι. Απο την άλλη έχω την εντύπωση οτι αν για μια χρονιά οργιάσει μια οποιαδήποτε επαρχιακή ομάδα και πάρει πρωτάθλημα θα το χαρούν πάρα πολλοί, μέσα σ'αυτούς κι εγώ. Η εκδίκηση της γυφτιάς...
Το προβλημα δεν ειναι το επαρχιακο ποδοσφαιρο αλλα το ελληνικο ποδοσφαιρο. Αν ειναι η επαρχία να προοδευει με πρακτικες ΠΟΚ, εγω ευχαριστώ, δεν θα πάρω Ή η επαρχία θα γίνει (εργω) φορεας προοδου ή δεν εχει νοημα να την επικαλουμαστε. Εξαλλου κι η Λαρισα επαρχιακη ομαδα ειναι. Τί φταιει;
-
Δυστυχως οπως φαινεται παντα θα εφαρμοζεται ο νομος του ισχυρου.......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το προβλημα δεν ειναι το επαρχιακο ποδοσφαιρο αλλα το ελληνικο ποδοσφαιρο. Αν ειναι η επαρχία να προοδευει με πρακτικες ΠΟΚ, εγω ευχαριστώ, δεν θα πάρω Ή η επαρχία θα γίνει (εργω) φορεας προοδου ή δεν εχει νοημα να την επικαλουμαστε. Εξαλλου κι η Λαρισα επαρχιακη ομαδα ειναι. Τί φταιει;
Εχεις δίκιο. Δεν υπάρχει καλό και κακό λαμόγιο και φυσικά δεν θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο αν πάρει η Ξάνθη το Πρωτάθλημα. Εδώ δεν άλλαξε με το Euro. Η άποψή μου είναι ηττοπαθής αλλά επιμένω σ'αυτήν. Μια ζωή θα διακρίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα λαμόγια. Μια φορά ας τους χαλάσει τη γιορτή και ένας από την απέξω και ας είναι και μ'αυτόν τον τρόπο. Απλά κάποιες επισημάνσεις.
[list:25jplj3k]Η Ξάνθη δε θα γίνει ποτέ ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ
Ο Πανόπουλος δεν δε θα γίνει ποτέ Κόκκαλης η Βαρδινογιάννης
Η Ξάνθη τόσα χρόνια προσπαθούσε να χτίσει κάτι όπως πρέπει (ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, οργανωμένο σκάουτινγκ)
Μπορεί ο Πανοπουλος να μη λείπει από τα 'κόλπα' αλλά πιστεύω οτι η παρουσία του τόσα χρόνα στα του ποδοσφαίου αθροιζόμενη βγάζει θετικό πρόσημο. Ξερετε πολλούς τέτοιους;[/list:u:25jplj3k]Μια σκέψη της στιγμής που ακυρώνει τα περισσότερα από τα παραπάνω...
Σκόντα Ξάνθη, Σούπερ Λίγκα, Στοίχημα (λέγε με μαρμίτα), Αξιοπιστία Ελληνικού Πρωταθλήματος, Κυβερνητικά άλοθι, lose some win more...
Λες; -
Υπερβολές τα περί λαμογίου προέδρου της Ξάνθης. Τα λαμόγια βουτάνε όσα μπορούν και εξαφανίζονται. Αυτός έχει φτιάξει ομάδα από το τίποτα, προπονητικό κέντρο τέτοιο που δεν έχουν παραδοσιακές δυνάμεις και καταφέρνει με ωραία μπαλίτσα να γεμίζει το γήπεδο. Αν τώρα κατάλαβε ότι χωρίς λίγες δημόσιες σχέσεις θα τον φάει η μαρμάγκα, δεν είναι κατά του αλλά υπέρ του.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]