-
Μίλησα με Forthnet. Η Forthnet δίνει διπλασιασμό ταχύτητας (πχ 384>768), αλλά αυτό το κάνει αφού της πει ο ΟΤΕ ότι αύξησε το εύρος της γραμμής (όλοι 1024 και πάνω θα έχουν στο εξής). Το θέμα είναι ότι εγώ ήδη έχω ταχύτητες 512, αν και κανονικά θα έπρεπε να έχω 768 αν μου είχε αυξήσει την ταχύτητα ο ΟΤΕ. Λογικά η Forthnet μου έδωσε τον διπλασιασμό και ο ΟΤΕ όχι ακόμα, άρα υπάρχει μια στενωπός (bottleneck στη βαρβαρική) εξαιτίας του ΟΤΕ. Ο δε ΟΤΕ έχει το help desk στο 1242 που μετά από 10 λεπτά ακόμα δεν έχουν σηκώσει το ακουστικό, άρα μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω για πάρτη τους . Η Forthnet είχε απαντήσει μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μίλησα με Forthnet. Η Forthnet δίνει διπλασιασμό ταχύτητας (πχ 384>768), αλλά αυτό το κάνει αφού της πει ο ΟΤΕ ότι αύξησε το εύρος της γραμμής (όλοι 1024 και πάνω θα έχουν στο εξής).ποιος το ειπε αυτο?
αν εχεις 384 θα γινει 768. -
Γραμμή 512 έχεις. Αυτή θα γίνει 1024. Είτε έχεις σύνδεση 256, είτε 384, είτε 512 πληρώνεις για γραμμή 512 στον ΟΤΕ (το γνωστό νταβατζίδικο 20ρικο).
-
Αναβαθμίστηκα!
Για να δουλέψει το smart σε έναν δίσκο, πρέπει να είναι συνδεδεμένος σε κανάλι ide; Άμα τον έχεις σε εξωτερική usb δν παίζει;
-
για οσους ενδιαφερονται αρχισε απο σημερα η εμπορικη διαθεση των Core 2 Duo επεξεργαστων για laptop
καποια μοντελα (απο διαφορους κατασκευαστες) εμφανιστηκαν και αναμενονται και αλλα
gentelmen get your wallets ready
-
Πως μπορώ να μετρήσω την ταχύτητα της DSL? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? Νομίζω οτι κάτι είχα δει στα extensions του Firefox αλλά ούτε θύμαμαι πως κ τι.
-
kleisj,
-
Oυτε ενα λινκ σωστό δεν μπορείς να βάλεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
kleisj,Ευχαριστώ
-
Ωραίο το link
Έβγαλε γενικά 538-550 κ στο τέλος έβγαλε 820 kbps
Η γραμμή είναι 512. -
Να θυμάστε να βάζετε greece στην επιλογή της χώρας!
Πάσχο, κανείς δεν είναι τέλειος!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να θυμάστε να βάζετε greece στην επιλογή της χώρας!Πάσχο, κανείς δεν είναι τέλειος!
Συμφωνώ.Κανείς σας δεν είναι τέλειος..
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
για οσους ενδιαφερονται αρχισε απο σημερα η εμπορικη διαθεση των Core 2 Duo επεξεργαστων για laptopκαποια μοντελα (απο διαφορους κατασκευαστες) εμφανιστηκαν και αναμενονται και αλλα
gentelmen get your wallets ready
Ετοιμάζομαι
Ωραίο avatar -
στην αρχή η σύνδεση ήταν 512... ο ΟΤΕ την έκανε 1024 και έπιανα 100 kb/sec και τώρα πιάνω max 65
γιατί???
-
Μπερδεύτηκα. Ποιος κάνει δωρεάν αναβάθμιση σε 1mbit? Εδώ έχω ψιλοχαθεί απ'τα γεγονότα. Η forthnet ή ο ΟΤΕ?(βλ.connx)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μπερδεύτηκα. Ποιος κάνει δωρεάν αναβάθμιση σε 1mbit? Εδώ έχω ψιλοχαθεί απ'τα γεγονότα. Η forthnet ή ο ΟΤΕ?(βλ.connx)εγώ είχα ακούσει για ΟΤΕ αλλά το θέμα είναι ότι σε εμένα έπεσε στο μισό!
-
αχρηστος ο ΟΤΕ .........
ελεος επιτελους.....
υποτιθεται πρεπει να κατεβαζω με 75+
και με το ζορι κατεβαζω με 50.........απιστευτοοοο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αχρηστος ο ΟΤΕ .........ελεος επιτελους.....
υποτιθεται πρεπει να κατεβαζω με 75+
και με το ζορι κατεβαζω με 50.........απιστευτοοοο
Δεν εισαι ο μονος Βρουτε...
Υπαρχει προβλημα με το upgrade που μας κανανε. Ολοι αναφερουνε ασταθεια στις ταχυτητες, κατι ping στον θεο.... και μη χειροτερα.Νταξει, λιγη υπομονη θελει... θα στρωσει. Εγω μολις σημερα πετυχα σταθερο download με 73kb/s απο NTUA. Απο MS ειχα κατι διακυμανσεις απο 45 μεχρι 71kb/s.... διακυμανσεις... οχι αστεια
-
Eπιτέλους έγινε 768/192!
Mέτρηση πραγματικής ταχύτητας:
Και στις ενδείξεις του router τα ίδια:
Aλλά το κορυφαίο είναι η ταχύτητα κατεβάσματος στα torrent. Πρώτη φορά τέτοιο νούμερο :
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eπιτέλους έγινε 768/192!Welcome to the club
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]