-
Γειά σας,
Κυκλοφορούν στο εμπόριο βοηθητικά ελατήρια (της MAD)που μπαίνουν πίσω, ανάλογα με τον τύπο της ανάρτησης, είτε εσωτερικά στα ήδη υπάρχοντα, είτε εξωτερικά, είτε ως κύρια αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα.
Βοηθούν στο να μένει το αυτοκίνητο παράλληλα με το έδαφος, ανεξάρτητα από το φορτίο που έχει και κυρίως σε ρυμούλκηση, να μην εμφανίζει το φαινόμενο ...του κρίς κράφτ!
Τάχει τοποθετήσει κανείς ; υπάρχει σχετική εμπειρία ;Φιλικά
Μάξιμος
-
Γειά σας,
Κυκλοφορούν στο εμπόριο βοηθητικά ελατήρια (της MAD)που μπαίνουν πίσω, ανάλογα με τον τύπο της ανάρτησης, είτε εσωτερικά στα ήδη υπάρχοντα, είτε εξωτερικά, είτε ως κύρια αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα.
Βοηθούν στο να μένει το αυτοκίνητο παράλληλα με το έδαφος, ανεξάρτητα από το φορτίο που έχει και κυρίως σε ρυμούλκηση, να μην εμφανίζει το φαινόμενο ...του κρίς κράφτ!
Μάξιμος
-
Γειά σας,
Μάξιμος
-
Τζίφος Μάξιμε.Είναι τόσο μαλακά,που ούτε σε ποδήλατο δέν θα μπορούσανε να συνεισφέρουν.Με το χέρι μπορείς να τα κλείσεις εντελώς.Το έχω κάνει
Μόνο για ''μόστρα'
-
Γειά σας,
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τζίφος Μάξιμε.Είναι τόσο μαλακά,που ούτε σε ποδήλατο δέν θα μπορούσανε να συνεισφέρουν.Με το χέρι μπορείς να τα κλείσεις εντελώς.Το έχω κάνειΜόνο για ''μόστρα'
'HUNTER' σ΄ευχαριστώ.
Έχω τροχόσπιτο και κοιτάω μήπως χρειάζεται να ενισχύσω την πίσω ανάρτηση.
Επειδή προγραμματίζω ταξίδι με μπόλικα χλμ το 'ψάχνω'.
Στο CR-V τα MAD, αντικαθιστούν τα υπάρχοντα (της μαμάς).Φιλικά
Μάξιμος
-
Εάν είναι ελατήρια που αντικαθιστούν εξ'ολοκλήρου το παλιό ελατήριο τότε δέν μπορεί να μήν είναι σκληρά
Εγώ μιλάω για αυτά που τοποθετούνται εσωτερικά τών μανίσιων -
Γειά σας,
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εάν είναι ελατήρια που αντικαθιστούν εξ'ολοκλήρου το παλιό ελατήριο τότε δέν μπορεί να μήν είναι σκληρά
Εγώ μιλάω για αυτά που τοποθετούνται εσωτερικά τών μανίσιωνΟ.Κ. Ευχαριστώ
Φιλικά
Μάξιμος
ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ (MAD)